En yakın arkadaşım denizlide yaşardı. Her ilde olduğu gibi iyi kötü yerleri varmış (isimleri pek aklımda değil) Şehir merkezini överdi daha minimal bir yapıda olduğu için şehir merkesine inince tüm belediye binaları hizmet yerleri eğlence yerleri aradığı herşey küçük bir alanda olduğundan. İstanbulda birlikte uzun bir süre vakit geçirince hep bu konudan müzdaripti :)Merhaba,
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sizlerin objektif fikirlerine çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
Benim sorum şu;
Ben orta büyüklükte bir Ege ilçesinde yaşıyorum, memurum, 2 çocuğum ve çok güzel bir arkadaş çevrem var.
Ancak uzun zamandır kalbimde başka bir yere taşınma arzusu var. Aslen karadenizliyim ama eşimle istişareler sonunda hem yine Ege bölgesinde olması, tiyatro, alışveriş merkezleri, her alanda spor kursları olması açısından Denizli bize çok sıcak geldi.
Fakat orada tanıdığımız bir kişi bile yok bu sebeple başka şehirden Denizli’ye giden arkadaşlar adapte olmakta zorluk çektiniz mi? Başka bir şehirde sıfırdan hayat kurmak zor mu? Arkadaş çevresi edinme zor mu? İyi ki Denizli’ye gelmişim diyor musunuz? Çocuklar için eğitim, sosyal ve kültürel olarak doğru bir karar mı?
Hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar
Aydının bir ilçesinde yaşıyorumŞu anda hangi şehirdesiniz, ona göre kıyas yapabilirix
kesinlikle türkiye’de iki bayıldığım şehirden biri aydın diyebilirim şanslısınız.diğeri antalyaAydının bir ilçesinde yaşıyorum
Sizin için çok güzel olucaktır eminim. Gönlünüze göre olsun herşeyMerhaba,
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sizlerin objektif fikirlerine çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
Benim sorum şu;
Ben orta büyüklükte bir Ege ilçesinde yaşıyorum, memurum, 2 çocuğum ve çok güzel bir arkadaş çevrem var.
Ancak uzun zamandır kalbimde başka bir yere taşınma arzusu var. Aslen karadenizliyim ama eşimle istişareler sonunda hem yine Ege bölgesinde olması, tiyatro, alışveriş merkezleri, her alanda spor kursları olması açısından Denizli bize çok sıcak geldi.
Fakat orada tanıdığımız bir kişi bile yok bu sebeple başka şehirden Denizli’ye giden arkadaşlar adapte olmakta zorluk çektiniz mi? Başka bir şehirde sıfırdan hayat kurmak zor mu? Arkadaş çevresi edinme zor mu? İyi ki Denizli’ye gelmişim diyor musunuz? Çocuklar için eğitim, sosyal ve kültürel olarak doğru bir karar mı?
Hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?