Yok erpada değil Ali Tüney odak tıp merkezi karsısında muaynenesi var.sadece röntgen fılm felan cekılen bı yermiş.Amin inşallah.geçen ay düşük yapmıstım kanallarda bir sorun varmı diye istemişti drum inşallah tekrardan saglıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim canım.
Benim drumda egedeki Arif saylan canım geçen ay düşük yaptım benide hsg ye gönderdi cektirdim korkuyordum ama dediğin gibi kısa sürüyor Allahtan. makinaları eski tip makinalardan dijital makınalar varmıs sımdı daha az agrılı cekılıyormus gıtmeden sormustum ama teknısyenı makınalara felan takılmayın drumuz ısın ehlıdır felan dıyınce gıttım.babacan bi adamdı. sonuc temiz cıktı ınsallah hayırlı vakıtte saglıklı bır sekılde alırız kucagımıza bebeklerımızı.filmden sonra korunma verdimi dr sana.ali bey bişey demedi Arf bey bılgılendırır dedi.önümüzdeki ay gidicem bende fılmı gostermeye.Arif saylandan memnunmusun birde canım nezamandır gıdıyorsun ben ilk kez gittim.erpada nihat gülü cok tavsıye eden var cevremde.degıstırsemmı degıstırmesemmı bılemedım.