sevdacığım kararını değiştirmek istemem ama ben sana babür kaleliyi tavsiye ederim. istediğin zaman arayabiliyorsun onu. eğer doğru dürüst tedavi görmek istiyorsan bence babür kaleliye git. rıdvan erdemiri denemiş biri olarak söylüyorum sana bunu
arkadaşlar,ben de yarın denizliye gidecem.bana afyonda histeroskopi ameliyatı olacaksın dediler. rahimde polip var,alınması lazım.
bu konuda tavsiye edeceğiniz dr var mı.yani histeroskopi ameliyatı yapan ve memnun kaldığınız dr hangisi? babür kaleli yi tavsiye ediyorlar genelde.ama randevu almak zordur belki.
yok hiçde zor değil. 2 gün sonrasına hemen randevu alabilirsin canım.
evet sevdecim anatolya çok haklı. benm arkadaşda rıdvana gitti hiçbi yararını görmedi banada tavsiye etmedi. babür kaleliyi çok çok tavsiye ederim. çok ilgili
ben ilk gittim giden bi tanıdığımda yok burdaki yorumlarla karar verdim. ben devlet hastanesine vs. birçok doktora gittim ama hiç yeterli gelmediler bana. gittiğim doktor gerçekten çok ilgilendi. c.tesi günü paüde bazı aksaklıklar yaşadık. rahim filmi çekilmem gerekti doktorun cebini aradım. ameliyattaymış biter bitmez bana döndü sorunumla ilgilendi yapmam gerekenleri anlattı. o doktora gidince diğer doktorların ne kadar alakasız ilgisiz olduğunu farkettim. inşallah herkes çarelerine çözüm bulur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
kızlar selam, bayadır yazamadım iş yoğunluğu felaket :) bu arada nuray aydından sonra doktor trafiğine ara vermek istedim bi güvensizlik oluştu doktorlara karşı.. bu arada 2 aydır adet görmüyodum soğan kürü yaptım olmadı biraz daha bekleyim kendisi gelsin istedim.. dün iş çıkışı tesadüf bi arkadaş adetim gelmedi dev.hastanesine gidiyorum dedii aaa bende geleyim dedim hem test yaptırayım hem merak ediyodum hastaneye hiç gitmemiştim en azından kadın doğuma ,, neyse gittim dün akşam nöbet oluyomuş tesadüf firuzan hnm vardı gerçekten çok ön yargılı gittim hani hastane ilgilenirlermi hijyen olarak iyimidir falan filan... valla ben çok beğendimm acayip pozitif ve çok ilgili diğer doktorlara her ay para verdimm ama hiç karşılığını alamadım. kartınız var mı özelinize gelmek istiyorum dedim :) sadece hastanede çalışıyorum sen gel testlerini yapalım yardımcı olayım ben sana dedi eve geldim eşime anlattım onunda hoşuna gitti benim beğenmemm.. kızlar bilmiyorum şimdilik ben firuzan hanıma pozitif bakıyorum bakalım adetim olsun bi testleri yaptırayım ultrasona gireyim yazarım size burdan... ve kan testi yaptırdım giriş miriş kuruş para gitmiyor yaa alışkın değilim ben bu duruma :))))
Nurun bebeğinizi Allah sağlıklı bir şekilde eline ayağına kavuştursun.Çok sevindim senin adına.Sanırım hala babür beye gidiyorsundur.Başka bir konuda 2 li test gereklimi diye sormuşsun.Babür bey zaten 2 liyi yaptırır.3 lüyü yaptırmaz diye biliyorum.Birde ense kalınlığı,ultrason falan normal derse merak etme, inşallah sonucun iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?