meraba, kadın doğum doktoru arıyorsan prof. dr. babür kaleliyi önerebilirim. bunun dışında merak ettiğin diğer doktorlar varsa isimlerini söyle yerlerinde yardımcı olmaya çalışıım. babür hocanın özel muayenehanesi var bu arada[/QUOTE
Babür kaleliyi tavsiye eden bayaa var iyi bi doktor galiba ama ben hamilelik için genel bi kontrol için gidicem bi sıkıntım kistim felan varmı diye.özel hastaneyi düşünüyorum şimdilik hamile kaldıktan sonrası için olabilir.devlette semih mun varmış? önceki sayfalardaki doktorların yeri nekadar dogru bılemedım 2009 da 2010 da gönderılmıs msjlar. abdullah orhan , firüzan hanım( soyısım yazılmamıs:), ismail uryan bu doktorlar hakkında bılgınız varmı ? devlet hastanesinde tavsiye edebilceğiniz bi doktor? Alttan tedavi edilmek korkusundan gidemiyorum erkek doktora bayan doktor tavsiyelerinz daha önemli benim için. çok tesekkurler
abdullah orhan özel muayenehanesi var ama tavsiye etmem bir kere gitmiştim ama ortam bana hiç iyi gelmemişti nasıl anlatılırki bilemedim. ismail uryan da artık özel muayenehanede çalışıyor devletten ayrıldı. o da iyi bir doktordur, hasta doktor ilişklerinde biraz samimidir. ama bayan doktor aruyorum diyorsan şengül ergünü erkılınç diye bir doktor var o da devletten ayrılma özel muayenehanesi var ama tek geçerim. devletten tanıdığım doktor yok maalesef
meraba, kadın doğum doktoru arıyorsan prof. dr. babür kaleliyi önerebilirim. bunun dışında merak ettiğin diğer doktorlar varsa isimlerini söyle yerlerinde yardımcı olmaya çalışıım. babür hocanın özel muayenehanesi var bu arada[/QUOTE
Babür kaleliyi tavsiye eden bayaa var iyi bi doktor galiba ama ben hamilelik için genel bi kontrol için gidicem bi sıkıntım kistim felan varmı diye.özel hastaneyi düşünüyorum şimdilik hamile kaldıktan sonrası için olabilir.devlette semih mun varmış? önceki sayfalardaki doktorların yeri nekadar dogru bılemedım 2009 da 2010 da gönderılmıs msjlar. abdullah orhan , firüzan hanım( soyısım yazılmamıs:), ismail uryan bu doktorlar hakkında bılgınız varmı ? devlet hastanesinde tavsiye edebilceğiniz bi doktor? Alttan tedavi edilmek korkusundan gidemiyorum erkek doktora bayan doktor tavsiyelerinz daha önemli benim için. çok tesekkurler
sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.erpada ali uluturk.ilgili ozenli ben hamile kalinca gitmeye basladim.memnunumda
merhaba arkadaşlar..Ben Başak yıldırım ın hastasıyım üni.de doç.dr. ilgi olarak memnunum kendisinden..ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı.3.yüde onamı yaptırsam yoksa başka bi dr.amı gözüksem bilemiyorum..siz nedersiniz varmı başak hocayı bilen??
firüzana gitme de kime gidersen git arkadaşım. hanımın özeli varken çok ilgileniyor ama devlette kesinlikle ilgilenmiyor. beni klomene başlattı ve 1 kerecik bile yumurta takibi yapmadı. Aysun karabuluttan Allah bin kat razı olsun en son gittiğimde firüzan Allahtan yokmuş da aysun karabuluta girdim yumurta takibi yapılmadığını öğrenince hemen beni hormon testine yolladı ve hormonlarım alt üst olmuştu. aysun karabulut üniverste de. ve ben hiç olumsuz birşey duymadım onun hakkında.
Merhaba arkadaşlar,
Denizliye taşınalı bir kaç ay oluyor bundan sonra burada ikamet edeceğiz gibi gözüküyor eşimle çocuk kararı aldık ilk çocuğumuz ve de bu şehirde hiç bir tanıdığım olmadığından çok şükür böyle bir paylaşım sitesi var doktor konusunda buradan araştırıyorum fakat ilk devlete gittim genel testler yaptırıp sonra da özelden devam etmeyi düşünüyordum malesef tiroidlerim yüksek çıktı pazartesi onunla ilgili doktora gideceğim inşallah düzene girince hangi hastane ve doktora gitmeliyim bilemedim. yani hem özel olsun ilgili bir doktor olsun istiyorum hem de uygun olsun. yani ayda 100,200 tr beni aşar sahsen. bu özel hastanelerde ssklılara 25 tl yazısı okudum ee doktora da ayrı ücret mi veriliyor anlamadım. lütfen erpa mı özel ege mi ve nereye ne ödüyoruz hangi doktor iyidir yardım bekliyorum şehrinizde kimsesi olmayan bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım
Merhaba arkadaşlar,
Denizliye taşınalı bir kaç ay oluyor bundan sonra burada ikamet edeceğiz gibi gözüküyor eşimle çocuk kararı aldık ilk çocuğumuz ve de bu şehirde hiç bir tanıdığım olmadığından çok şükür böyle bir paylaşım sitesi var doktor konusunda buradan araştırıyorum fakat ilk devlete gittim genel testler yaptırıp sonra da özelden devam etmeyi düşünüyordum malesef tiroidlerim yüksek çıktı pazartesi onunla ilgili doktora gideceğim inşallah düzene girince hangi hastane ve doktora gitmeliyim bilemedim. yani hem özel olsun ilgili bir doktor olsun istiyorum hem de uygun olsun. yani ayda 100,200 tr beni aşar sahsen. bu özel hastanelerde ssklılara 25 tl yazısı okudum ee doktora da ayrı ücret mi veriliyor anlamadım. lütfen erpa mı özel ege mi ve nereye ne ödüyoruz hangi doktor iyidir yardım bekliyorum şehrinizde kimsesi olmayan bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım
bende 6 haftalık hamileyim.ilk kontrolümü adile gümüşe gittim..nuray aydın'a da gidesim var.iyi dr diyolar ama hakkında bilgisi olan var mı?kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?