Kına Gecesi DENIZLIDE KINA GECESI

kendidenilmiyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
10
4
35
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacm vaaaar denizlide 100 kisilik kina gecesi nerede yapilabilir??? Mekan olarak tavsie yada yapanlar var mi acaba????

Valla ben bereketlide kebap evi var orayla anlaştım 1000 lira 120 kişiye kadar gayet güzel ferah bi yer bakın isterseniz :)

Merhaba eylülde dügünüm var insallah, kınami denizlide yapacagım. Yeri ayarladık fakat ben de size organizasyon firması hakkında danışmak istiyorum. Denizlide bildiginiz bir kına organizasyon şirketi var mi? Ya da siz kinalarınizi nasıl yapacaksiniz? Müzik vs ayarladiniz mi?

Kizlar yenişehir de erguvan cafe restaurant var 3 ay oldu acilali. Cok guzel bir mekan fiyatlari uygun temiz, sicak bir ortam ayrica sadece kina gecesi nisan dogum gunu bayanlara gun vb organizasyonlar yapiyorlar tavsiye ederim telefonu 373 64 64 bir gidin gorun derim

Denizlide kina gecesi mekanlari diye aratirken tesadufen bu sayfa karsima cikti ve Erguvan Organizasyonda geçtigimiz ay kina gecemi yaptik Cok da guzel oldu:) güzel bir mekan zaten sadece kina gecesi ve nişan yapiyorlarmis . Aysem282 paylasimin icin sana tesekkur etmek istedim. Yer arayanlara da tavsiye ederim elit bir mekan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…