Denizli'de düğün mekanı

34moni53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
1.181
7
156
İstanbul
Merhaba kızlar,
Ben de 2010 Nisan-Haziran ayları arasında evleneceğim inşallah , düğünüm Denizli'de olacak. Aranızda Denizlili olan ya da Denizli'de düğüne katılmış olup mekan tavsiye edebilecek olan varsa inanın çok makbule geçer .opuyorumnanaktan

dennizlide en sevdiğim düğün salonu deda hem müik açısından hem de mekan açısından ama biraz pahalı.ben de kısmetse mayıs haziran gibi denizlide evleneceğim o dert bende de var neresi olacak acaba die..

bahçelievlerde sehzade diye bir yer açıldı yeni orasını beğeniyorum seher agaoğulları olabilir,merkezde olsun dersen maksim olabilir basık ama diğer salonlara göre idare eder.
katipoğlu düğün salonu da güzel idare eder.
çamlık,çınar düğün salonunu tavsiye etmem ben beğenmiyorumedem düğün salonu da aynı sekillde beğenmiyorum çok küçük ve kolonlu..sarmasık düğün salonunun müzikleri güzel mekanı da fena sayılmaz.zebranoya hiç gitmedim ama kimse beğenmiyor hem pahalı hem çok kolonluymuş.ornaz vadisi kültür sitesini güzel diyorlar oraya da gitmedim ama duydum.bak bay düğün salonu var emniyetin orda nişanlım orayı çok beğeniyor pisti herkesin görebileceğii şekilde oldugu için.

karabulut düğün salonu da biraz basık.beste düğün salonu idare eder.

ama sehzadeye bakmanızı tavsiye ederim yeni oldugu için fiyatları da uygunmus diye duydum.

mekan olarak istediğiniz bi yer var mı şeh,ir ,içi uzak yakın olarak?şimdilik aklıma gelen salonlar..

oteller hakkında bilgin var mı? sanırım pamukkale civarındaki otellerin de salonlarında düğünler yapılıyormuş. fiyatları çok mu yüksek.
bir de şehir merkezinde anemon hotel var diye duydum ama nasıl oldugu ve fiyatları hakkında bilgi bulamadım

para olduktan sonra çok güzel yerler var.önemli olan fiyat.
eğer para önemli değil dersen.pamukklaede yapabilirsiniz.anemon da var tabi ama tuzludur.
şehir içi dersen katipoğlu derim.seheragaoulları yine pahalıdır.

polis evinide çok beğeniyorum ben.ferah.
ama artık herkes kiralayamıyor diye duymuştum.bi sormak lazım

mensupuz tatlımm,kiralayabiliriz sanırımm zemuszemus
peki müzik felan nasıl,yemek li de yapışabiliodur dimi,çok sordumm di mi :kedi:

mensupsanız iyi.
en son 2009 kışı gibi gitmiştim ben.en çok müziğini beğenmiştim.
tabi yemeklide oluyor.

Selam Kızlar,
Polis evi çok güzel, ama duyduğum kadarıyla servis konusunda biraz sıkıntılı imiş. Pamukkale'deki otellerde de yapılıyor, düğün fiyatları min.35 falan düşünürseniz.
COLOSSAE TERMAL OTEL – HAVUZ BAŞI – KARAHAYIT PAMUKKALE
RıCHMOND TERMAL HOTEL – HAVUZ BAŞI – KARAHAYIT
LYCUS RıVER OTELı – HAVUZ BAŞI- KARAHAYIT
TENıS KLÜBÜ - DENıZLı (kır düğünü isteyenler için süperrrrrrrrrrrrrrrr mekan)
ANEMON HOTEL –SALON
DEĞıRMEN RESTAURANT

saracoğlu kasrı süper biyer tavsiye ederim
çamlık çınar vs düğün salonları çok basık ve kötü gördüğüm kadarıyla, eger durumunuz varsa
otellere para vermek yerine saracoğlu kasrını düşünün, köşk havası var bahçesi mükemmel

Son düzenleme:
saracoglu kasrını internette ben de arastırdım , cok guzel bahcesi aynı sekilde tenis kulubu de ama bizim dugunun 24 nisanda olması muhtemel, o zaman bana kapalı bir alan lazım , o yüzden güzel kapalı salonu olan bir yer arıyorum . otel olmasını tercih edicem cunku benim butun akrabalarım ve arkadaslarım istanbuldan gelicekler, o yuzden bir de denizli icerisi ulasım derdi olmasın , otelde hem kalsınlar hem dugun olsun diye dusunuyorum. anemonun ya da pamukkalede otellerin kisi basi fiyatları hakkında bilginiz var mı?

kasrın iç mekanıda var kubbe tavanlı hoş biyer canım, ama kalma problemi olur haklısın o yüzden otel daha mantıklı

cnm bende bi düşünüyüm otelleri neresi ii diye ben hep düğün salonları biliorum ama anemon güzel sanırım bide pamukkalede çok şık ve güzel yerler var fiyat konusunda bi fkrim yok ama duyduğumda mutlaka yazarım..

Selam,
saraçoğlu kasrı güzel ama bana bahçesinde düğün biraz dağınık olur gibi geldi, bununla birlikte bir de orada min kişi sayısı 400 gibi idi ve fiyatları uygun değildi, yani pamukkale otelleri daha uyguna geliyordu. tecrübelerimden edindiğim bilgiler sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
bizim dugunumuz de nisanlımın kayınpederinin cevresi genis oldugundan 500 600 kisilik olacak dediler, ben gecenlerde anemon otelde bir dugune katıldım , balo salonu cok guzeldi ama acıkcası 5 yıldızlı bir otele yarasır yemek ve servis yoktu, ayrıca organizasyon sirketi de daha dugun tam bitmeden davetlilerin hepsi ayrılmadan masaları toplamaya basladılar, baya kotu oldu kısacası. dugun tarihimiz de temmuza alındı , seceneklerim cogaldı denebilir, acıkhava mekanlarını da dusunmeye baslıcam , kayınpederim ya colossae olsun ya da anemon havuz bası olsun dedi ama kararsız kaldım acıkcası. aslında onlar daha cok tenis kulubu istiolar sanırım ama ben kır dugunu istemiorum dedim bakalım nolcak . pamukkaledeki otellerin kisi bası fiyatları hakkında bilgisi olan varsa aranızda cok makbule gecicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…