kasrın iç mekanıda var kubbe tavanlı hoş biyer canım, ama kalma problemi olur haklısın o yüzden otel daha mantıklısaracoglu kasrını internette ben de arastırdım , cok guzel bahcesi aynı sekilde tenis kulubu de ama bizim dugunun 24 nisanda olması muhtemel, o zaman bana kapalı bir alan lazım , o yüzden güzel kapalı salonu olan bir yer arıyorum . otel olmasını tercih edicem cunku benim butun akrabalarım ve arkadaslarım istanbuldan gelicekler, o yuzden bir de denizli icerisi ulasım derdi olmasın , otelde hem kalsınlar hem dugun olsun diye dusunuyorum. anemonun ya da pamukkalede otellerin kisi basi fiyatları hakkında bilginiz var mı?
saracoglu kasrını internette ben de arastırdım , cok guzel bahcesi aynı sekilde tenis kulubu de ama bizim dugunun 24 nisanda olması muhtemel, o zaman bana kapalı bir alan lazım , o yüzden güzel kapalı salonu olan bir yer arıyorum . otel olmasını tercih edicem cunku benim butun akrabalarım ve arkadaslarım istanbuldan gelicekler, o yuzden bir de denizli icerisi ulasım derdi olmasın , otelde hem kalsınlar hem dugun olsun diye dusunuyorum. anemonun ya da pamukkalede otellerin kisi basi fiyatları hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?