- 23 Şubat 2024
- 32
- 0
- 6
- 32
- Konu Sahibi denizli2031
Merhaba denizli'de pamukkale üniversitesi hastanesi tüp bebek merkezinde cihan kabukçuya gidenler deneyimlerini aktarabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhabalar cihan kabukcu mükemmel ötesi bir doktor başkada lafa gerek yok :)Merhaba denizli'de pamukkale üniversitesi hastanesi tüp bebek merkezinde cihan kabukçuya gidenler deneyimlerini aktarabilir mi?
Kesinlikle öyle bende gidiyorum cihan hocaya yani ben onda tüp bebek yaptırıpda iyi sonuç alan var mı diye sormuştumÖncelikle merhabalar cihan kabukcu mükemmel ötesi bir doktor başkada lafa gerek yok :)
Görevinde başarılı paraci değil motive eden cana yakın bir doktor
Ben aldım kızım oldu 4 yaşına giricek çok şükür.Kesinlikle öyle bende gidiyorum cihan hocaya yani ben onda tüp bebek yaptırıpda iyi sonuç alan var mı diye sormuştum![]()
MaşallahBen aldım kızım oldu 4 yaşına giricek çok şükür.
Sizin ki raporlu mu raporsuz mu ?
Bende raporlu yaptırmıştım. Şuanda tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetseMaşallah2 aşılama yapalım dedi oldum tutmadı şimdi rapor çıkarmak için belgeleri hazırlamaya başladım. Ocak'ta tüp bebeğe başlıcaz Allah izin verirse
Aslında özel sağlıkta yunus aydına yaptırdım 6 kere tüp bebek sadece biri tuttu oda enfeksiyondan kaybettik 4 aylıkken sonra yunus aydını bırakıp cihan hocaya başladım
Polikistik over var bende eşimde bişey yok bide işte son hamilelikte rahim ağzı yetmezliği tanısı koydular histereskopi oldum rahim içine bakıldı ama bişey çıkmadı en büyük etken polikistik over görünüyo rPoliende raporlu yaptırmıştım. Şuanda tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse
Bı rahatsızlığın var mıydı tüp bebeğe başlamadan önce rahimde problem vs
.Polikistik over var bende eşimde bişey yok bide işte son hamilelikte rahim ağzı yetmezliği tanısı koydular histereskopi oldum rahim içine bakıldı ama bişey çıkmadı en büyük etken polikistik over görünüyo r
Merhabalar tüp bebek tedavisine başlamak için gerekli evrakları ne zaman teslim ettiniz tüp bebek merkezine. Bana sonraki adedinin 2. günü teslim et dedi diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim emin olamadım o yüzden size sormak istedim. Siz hatırlıyo musunuz hangi gündüMaşallah2 aşılama yapalım dedi oldum tutmadı şimdi rapor çıkarmak için belgeleri hazırlamaya başladım. Ocak'ta tüp bebeğe başlıcaz Allah izin verirse
Aslında özel sağlıkta yunus aydına yaptırdım 6 kere tüp bebek sadece biri tuttu oda enfeksiyondan kaybettik 4 aylıkken sonra yunus aydını bırakıp cihan hocaya başladım
Bizim aralık 31 de 3.yılımız dolduğu için ocak ayında hemen başladık evrak hazırlamaya adet olmadan önce teslim ettim ben adettin 2.günü gitmiştik yumurta toplama için iğnelere başladık hatta raporum çıktığı için iğneleri raporlu olarak aldık eczaneden yani sorun isterseniz hastaneyeMerhabalar tüp bebek tedavisine başlamak için gerekli evrakları ne zaman teslim ettiniz tüp bebek merkezine. Bana sonraki adedinin 2. günü teslim et dedi diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim emin olamadım o yüzden size sormak istedim. Siz hatırlıyo musunuz hangi gündü
Sizdemi PAÜ cihan hocaya gidiyosunuz ben dün adetin 2.günü gittim artık transfer için ilaca başladım cuma birdaha gidicemMerhabalar tüp bebek tedavisine başlamak için gerekli evrakları ne zaman teslim ettiniz tüp bebek merkezine. Bana sonraki adedinin 2. günü teslim et dedi diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim emin olamadım o yüzden size sormak istedim. Siz hatırlıyo musunuz hangi gündü
Ben de dün görüştüm güç bela tüp bebek merkezine ulaşıp hem süreç konusunda hemde ödeme konusunda bilgi almak için. Oranın sağlık çalışanları çok ilgisiz. Yarım saat bekletiyolar hatta en az. Bana da adetten 1 hafta önce teslim edin dedi. Adetin 2. günü iğne dışında başka bi işlem yapıldı mı size . Cihan hoca perşembe hariç diğer günler tüp bebek merkezinde mi oluyo bi bilginiz var mıBizim aralık 31 de 3.yılımız dolduğu için ocak ayında hemen başladık evrak hazırlamaya adet olmadan önce teslim ettim ben adettin 2.günü gitmiştik yumurta toplama için iğnelere başladık hatta raporum çıktığı için iğneleri raporlu olarak aldık eczaneden yani sorun isterseniz hastaneye
Evet ben evrakları cuma günü teslim edeceğim. İnşallah benimde raporum hemen çıkar ve ilaçları raporlu alabilirim. Ne kadara mal oldu şimdiye kadar size ilaçlarSizdemi PAÜ cihan hocaya gidiyosunuz ben dün adetin 2.günü gittim artık transfer için ilaca başladım cuma birdaha gidicem
Özelden yazdımBen de dün görüştüm güç bela tüp bebek merkezine ulaşıp hem süreç konusunda hemde ödeme konusunda bilgi almak için. Oranın sağlık çalışanları çok ilgisiz. Yarım saat bekletiyolar hatta en az. Bana da adetten 1 hafta önce teslim edin dedi. Adetin 2. günü iğne dışında başka bi işlem yapıldı mı size . Cihan hoca perşembe hariç diğer günler tüp bebek merkezinde mi oluyo bi bilginiz var mı
Merhabalar,Evet ben evrakları cuma günü teslim edeceğim. İnşallah benimde raporum hemen çıkar ve ilaçları raporlu alabilirim. Ne kadara mal oldu şimdiye kadar size ilaçlar
Özelden yazdımMerhabalar,
Bende Cihan Bey ile tedavi sürecine başlamak istiyorum. Daha yeni randevu alacağım ulaşamadım. Ilk deneyim olacak tüp bebek için. Cok değişik fiyatlar duydum özelde falan acaba ne kadara mal oluyor sizlerden öğrenebilir miyim ??