Denizli de yaşayanlar lütfen yardım!!!

nil2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
42
16
3
İlk önce yöneticilerden ricam lütfen mesajımı silmeyin,ilgili bölüme yazdım ama tek bir kişi bile cevap yazmadı belki burdan birşeyler öğrenirim...
Merhaba hanımlar,denizli 'ye yeni taşındık ve hiç tanıdığımız yok, denizli servergazi devlet hastenesinde doğum yapmak istiyorum,bi kaç doktora mua.oldum ama karar veremedim,tavsiye edebileceğiniz dr varmı,hastane den memnun kalan veya kalmayan ....

Canım bebeğin öncelikle hayırlı olsun.Hayrettin Güler'den memnun oluyor giden.Arkadaşımın sezaryenini Fatih mehmet serin yapmıştı memnun kalmıştı..imkanın varsa erkut harmancılar'ı şahsen tavsiye ederim.

Canım bebeğin öncelikle hayırlı olsun.Hayrettin Güler'den memnun oluyor giden.Arkadaşımın sezaryenini Fatih mehmet serin yapmıştı memnun kalmıştı..imkanın varsa erkut harmancılar'ı şahsen tavsiye ederim.
of çok şükür sonunda bi tavsiye aldım çok teşekkürler,maalesef imkanım yok,devlette doğuracağım,erkut bey sanırım özelde değilmi...

evet canım erkut beyin özel muayenehanesi var.Eskiden devletteydi ama şu an özel. Dediğim gibi hayrettin beye gidenler ilgili bir doktor olduğunu söylüyorlardı. Ben de gittim bir iki defa kendisine gerçekten de iyi güleryüzlü..Fatih mehmet serin için muayaene konusunda bir şey diyemem ama arkadaşımın doğumunda bir problem yaşanmadı..Hastane de oldukça iyi, temiz, personeli ilgili alakalı..:KK54:

Merhaba canım bende Denizli'de oturmaktayım. Özel düşürsen Denizli Cerrahi hastanesin'de Suat Gencer vardır çok iyidir.

Merhaba canım bende Denizli'de oturmaktayım. Özel düşürsen Denizli Cerrahi hastanesin'de Suat Gencer vardır çok iyidir.
merhaba,maalesef devlet düşünüyorum,ama maalesefde çok korkuyorum ve endişelerim var,normal doğum istiyorum,ebeler,hemşireler iyimidir diye:(

Back
X