Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım siz bulabildiniz miMerhaba Denizli’ye yeni taşındık. Bana tavsiye edebileceğiniz kadın ve doğum uzmanı doktoru var mı? İnternetten baktım fakat karar veremiyorum. Acil olarak bir uzmana ihtiyacım var. Yardımlarınızı rica ediyorum.
merhabaBende aynı durumdayım siz bulabildiniz mi
Merhabamerhaba
sanırım buldum diyebilirim.Arkadaşımın 2 kere doğumunda ve kontrollerinde tercih ettiği ve ısrarla tavsiye ettiği Egekent Hastanesi Mehmet Gencer e gittim.Randevu almak zor oldu fakat sürekli hastanenin sitesinden online randevu sistemine bakarak geçen hafta perşembe gününe randevu almıştım.Gittim ve memnun kaldım.Önümüzdeki aya tekrar randevu aldım.Şimdilik memnunum.Süreç dilerim güzel ilerler.
İlgili bir doktor.Sorulara açık ve yanıtları tatmin edici.Ayrıca ultrason bakarken çok güzel bilgiler vermesi ve anlatması içimizi rahatlattı eşimle.ve eş veya refakatçi de girebiliyor içeri ve kayıt almak serbest.Biz video çektik mesela.Şimdilik bu kadar yazabilirim.
Süreç nasıl ilerler bilemiyorum tabii ki fakat aksi durumda 2 tane doktor var aklımda :)
Evet gittim ama ben memnun kalmadım . Ömer Demirtaş a devam ediyorum. Tekden hastanesinde ve çok çok memnunum. Tavsiye ederimMerhabasöylediğiniz doktora mı gittiniz acaba
Teşekkür ederim tavsiyeniz için bende egekentteki habibe radiye akgüne gitmeyi düşünüyorumEvet gittim ama ben memnun kalmadım . Ömer Demirtaş a devam ediyorum. Tekden hastanesinde ve çok çok memnunum. Tavsiye ederim
Rica ederim.Teşekkür ederim tavsiyeniz için bende egekentteki habibe radiye akgüne gitmeyi düşünüyorum
Merhabalar bende Habibe hocaya gitmek istiyorum nasıl acaba ilgisi alakasıTeşekkür ederim tavsiyeniz için bende egekentteki habibe radiye akgüne gitmeyi düşünüyorum
Merhabalar hangi doktora gittinizmerhaba
sanırım buldum diyebilirim.Arkadaşımın 2 kere doğumunda ve kontrollerinde tercih ettiği ve ısrarla tavsiye ettiği Egekent Hastanesi Mehmet Gencer e gittim.Randevu almak zor oldu fakat sürekli hastanenin sitesinden online randevu sistemine bakarak geçen hafta perşembe gününe randevu almıştım.Gittim ve memnun kaldım.Önümüzdeki aya tekrar randevu aldım.Şimdilik memnunum.Süreç dilerim güzel ilerler.
İlgili bir doktor.Sorulara açık ve yanıtları tatmin edici.Ayrıca ultrason bakarken çok güzel bilgiler vermesi ve anlatması içimizi rahatlattı eşimle.ve eş veya refakatçi de girebiliyor içeri ve kayıt almak serbest.Biz video çektik mesela.Şimdilik bu kadar yazabilirim.
Süreç nasıl ilerler bilemiyorum tabii ki fakat aksi durumda 2 tane doktor var aklımda :)
Gittim ona da.sanırın 3 kez. Enerji meselesi. Devam etmedim. Ben sağlık hastanesi Ozan Kuzu hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Gece gündüz ulaşılabilir olması ve halden anlaması her şeye değer. Ayrca çok iyi bir hekim.Ben Babür Kaleli yi tavsiye ederim.