• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli burun estetiği

zomstick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
28
1
88
İstanbul
Mrb arkadaşlar! Denizlide burun estetiği oldum artık ameliyattan sonra 1 yılım dolduğu için estetik hakkında birşeyler yazabilirim diye düşünüyorum. Tuğrul Çelebi’ye ameliyat oldum. Burnum yamuktu ameliyat yamukluğu biraz düzeltti ama hala yamuk ve üstüne sağ taraf çöktü sanırım çünkü sola yatınca sağ burnumu kapatıyor sağ kanat ve nefes alamıyorum. Burna önden bakınca da dudakla birleşen kısım yamuk sağa doğru dikilmiş sanki ve aşağı doğru uzuyor. Tuğrul beye niye böyle diye sorduğumda kafatasın yamuk gibi bişey söylemişti :)) Gelelim ayrıntılara..

Burnum sağa doğru yamuktu ve rahat nefes alamıyordum araştırdım baya istanbulda tek başıma ameliyattan sonra nasıl kendi kendimi idare ederim bilmediğim için denizlide olmaya karar verdim.

Ameliyat sabahı bişey yemeden gidiyorsunuz önceden tahliller yapılıyor. Ameliyattan çıktığınızda baya üşüme oluyor. Morarmalar sanırım akşama doğru başladı göz çevresi komple mosmor oluyor (hatta bir hastanın göz içi de komple kırmızıydı ) ama acı hiç hissetmedim.ameliyattın ertesi günü burun içindeki tamponu alıyorlar kesinlikle acımıyor.

Saat başı gözünüze buz koyuyorsunuz ilk iki gün o sizi biraz uykusuz bırakıyor. Sürekli düz ve 2 yastıkla yatıyorsunuz 2 hafta o da uyutmuyor eğer benim gibi hep yan yatan biriyseniz :) Yüze değdirmeden duş alınıyor eğer yüzünüz yağlıysa bütün yüzünüz sivilceyle doluyor yıkayamadığınız için bu da diğer sıkıntı :/

1. Hafta atel çıkıyor morluklar hala var bant yapıştırıyorlar. O bant çıktı gitti zaten 2 gün sonra bişey olmaz dedi doktor.

2. Hafta o bantları da alıyorlar kendiniz de alabilirsiniz. Morluklar baya azalıp pembelik halinde kalıyor. 3. Hafta geçiyor. Kontrole falan çağırmıyor siz kendiniz kontrole geleyim mi derseniz hayır da demiyor.
2 ay boyunca doğru dürüst nefes alamıyorsunuz. Burnunuzu temizlemek için deniz suyu kullanıyorsunuz.

Sonuçtan memnun musun derseniz burnum eskisi kadar yamuk değil ama hala yamuk nefes alma konusu ise yatarken hala ağzım açık uyuyorum sanki ameliyattan önce daha iyi nefes alıyordum ? :/ Sanırım revizyon ameliyatına bir şans vericem bu sefer Alparslan beyle..

Merak ettiğiniz herhangi birşey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım ☺️

Cnm oncelinle teşekkür ederz bilgilendirdigin icin. Az önce bnde bantlarimi cikarttim lakin tamponlarımi cikarttignda o burnum daha guzeldi snra bant yapistrdi 4 gun snra kendin cikar die cikarttim smdi o gördüğüm gibi deil begenemedim acikcasi sislik var burun kanatlarım cok sis morluklarim da var geçmedi. Sence burun seklim degisirmi

Burun her gün farklı gelecek gözüne bana genelde şiş olduğu zaman güzel görünüyodu aa düzeldi sanırım diyodum şişlik inince bakıyodum hala yamuk! O şişip inmeler baya 6 aya kdar devam ediyo ama burun şekli değişmiyor malesef şuan ne görüyorsan o

Burun her gün farklı gelecek gözüne bana genelde şiş olduğu zaman güzel görünüyodu aa düzeldi sanırım diyodum şişlik inince bakıyodum hala yamuk! O şişip inmeler baya 6 aya kdar devam ediyo ama burun şekli değişmiyor malesef şuan ne görüyorsan o
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun Benim 4. Ayım dolmak üzere ameliyat sonrası çekilen burun kadar kalkık değil burnum :( sert olan ödemli yerler kısmen yumuşadı, sizce 4. Ay henüz erken mi şişlik ve şekil için? 2 ay sonra 6 ay olcak büyük oranda bir değişiklik olur mu? Şimdiden teşekkürler ♥️

Ben de Tuğrul Beye ameliyat oldum.. Şu an burnum resmen semaya bakıyor o kadar kalkık yani.. Bir de sıkma burun görüntüsü var.. Ben de neden bu kadar kalkık diye sorduğumda senin burnun önceden de kalkıktı dedi.. Halbuki ne burunlar ne hale geliyor.. Ben aptallık ettim revizyonu da Tuğrul Çelebiye yaptırdım.. Sonuçtan yine memnun değilim bakalım iyi bir doktor arıyorum revizyon için.. Bu defa güzel bir araştırma yapsam iyi olacak.. Aynı hataya düşmek istemiyorum..

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun Benim 4. Ayım dolmak üzere ameliyat sonrası çekilen burun kadar kalkık değil burnum :KK43: sert olan ödemli yerler kısmen yumuşadı, sizce 4. Ay henüz erken mi şişlik ve şekil için? 2 ay sonra 6 ay olcak büyük oranda bir değişiklik olur mu? Şimdiden teşekkürler ♥
Aslında bütün bantlar çıktıktan sonra burun şekliniz neyse o hafif şişlikler oluyor o kadar :/ artık bi değişiklik olmaz

Ben de Tuğrul Beye ameliyat oldum.. Şu an burnum resmen semaya bakıyor o kadar kalkık yani.. Bir de sıkma burun görüntüsü var.. Ben de neden bu kadar kalkık diye sorduğumda senin burnun önceden de kalkıktı dedi.. Halbuki ne burunlar ne hale geliyor.. Ben aptallık ettim revizyonu da Tuğrul Çelebiye yaptırdım.. Sonuçtan yine memnun değilim bakalım iyi bir doktor arıyorum revizyon için.. Bu defa güzel bir araştırma yapsam iyi olacak.. Aynı hataya düşmek istemiyorum..
Sanırım Tuğrul bey hatalarını kabul etmeyen bi doktor kılıfını yapıştırıveriyor sağ olsun! Revizyonu ona yaptırmakla bence de iyi yapmamışsınız. Revizyon ameliyatı için kendimi asla onun eline teslim etmem bir daha. Kontrole bile çağırmıyor. Zaten sözleşmeyi de okuduysanız burun ameliyatı olurken burun eskisinden daha kötü olabilir, yamulabilir, nefeste sıkıntı olabilir tarzı şeyler yazıyor ve doktorun bunda sorumluluğu olmadığı belirtiliyor. Yani burunsuz kalsanız da neredeyse suç sizde yaptırmasaydınız diyecekler!

Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizinle yaşadığım kötü deneyimimi paylaşmak istiyorum. Burnumda çok az bir belli belirsiz kemer vardı ve küçükte bir nefes alma problemi. Tuğrul beye tavsiye üstüne hem de fiyatı da uygun diye yaptırmıştım Mayıs 2019 tarihinde. Onun öncesinde defalarca konuştuk hem telefonda hem de ameliyat öncesi. Sadece kemerimin azıcık törpülenmesini istediğimi anlattım. Fakat kendisi simülasyon bile yapmadı. Bahane olarakta her zaman simülasyon ile gerçek tutmazmış. İyi tutmasın ama arada uçurumlar olmayacak şekilde bir fikir versin en azından. Ben sizi anladım ettim dedi merak etmeyin filan süslü motivasyon lafları. 2 saat süren ameliyatın sonunda tabi ki domuz gibi bir burun yapmıştı bana. Burnumun kemiğini iyice oymuş ve alnımla birleştirmiş kaydırak gibi yapmıştı. İnecek bekleyin filan dedi. Ben de düzelir diye bir umut 7 ay bekledim. 7 ay sonra gidip burnumu beğenmediğimi ve tekrar ameliyat olma gerektiğini anlattım. Ayrıca burnum yamuktu da. Kesinlikle kabul etmedi. Sözleşme imzaladığımı ameliyattan önce ve dava açsam bile bir faydası olmayacağını söyledi. Bu burnu nasıl bu hale getirebiliyorsunuz domuza benziyorum ve her yerden estetik diye bağırıyor dedimse de boş boş konuştu. Sinirlendim en sonunda ve çıktım. 1.5 yıl geçti üzerinden burnum hala domuz gibi kısacık, kaydırak gibi ve yamuk. İnsan içine çıkma özgüvenimi bile yitirdim. Güzel bir yüzüm vardı şimdi ise domuz gibi görünüyor yüzüm. Annem, arkadaşlarım hiç kimse beğenmiyor ve keşke yaptırmasaydın yazık etmişsin diyorlar. Noldu benim para çöp. Paraya da değil burnumun kemiği geri gelecek mi? Hayır. Kobay fareymişim gibi kesip doğramışsın. 1 yıl ağladım evimde. Sokağa çıkmıyorum artık abartmıyorum da. Sakın İstanbul'a göre fiyatları daha uygun diye güvenip gitmeyin. Yazık edersiniz kendinize. İnanın çok iyi estetisyen ve KBB doktorları var çok doğal güzel burunlar yapan. Hangi doktora gittiysem burnumun iyi olmadığını söyledi. En sonunda Eskişehir de revizyon ameliyatı yapabilecek bir doktor bulabildim. Sizden ricam güzelliğinizin kıymetini bilin ve kendini bu doktor diploması olan ve insanların sağlığını hiçe sayan kişilere emanet etmeyin. Ekte de burnumu görüp anlayabilirsiniz. Yandan çektim daha net görmeniz için.
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Eklentiler

• Burnumun son hali.jpg
    Burnumun son hali.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 289
Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizinle yaşadığım kötü deneyimimi paylaşmak istiyorum. Burnumda çok az bir belli belirsiz kemer vardı ve küçükte bir nefes alma problemi. Tuğrul beye tavsiye üstüne hem de fiyatı da uygun diye yaptırmıştım Mayıs 2019 tarihinde. Onun öncesinde defalarca konuştuk hem telefonda hem de ameliyat öncesi. Sadece kemerimin azıcık törpülenmesini istediğimi anlattım. Fakat kendisi simülasyon bile yapmadı. Bahane olarakta her zaman simülasyon ile gerçek tutmazmış. İyi tutmasın ama arada uçurumlar olmayacak şekilde bir fikir versin en azından. Ben sizi anladım ettim dedi merak etmeyin filan süslü motivasyon lafları. 2 saat süren ameliyatın sonunda tabi ki domuz gibi bir burun yapmıştı bana. Burnumun kemiğini iyice oymuş ve alnımla birleştirmiş kaydırak gibi yapmıştı. İnecek bekleyin filan dedi. Ben de düzelir diye bir umut 7 ay bekledim. 7 ay sonra gidip burnumu beğenmediğimi ve tekrar ameliyat olma gerektiğini anlattım. Ayrıca burnum yamuktu da. Kesinlikle kabul etmedi. Sözleşme imzaladığımı ameliyattan önce ve dava açsam bile bir faydası olmayacağını söyledi. Bu burnu nasıl bu hale getirebiliyorsunuz domuza benziyorum ve her yerden estetik diye bağırıyor dedimse de boş boş konuştu. Sinirlendim en sonunda ve çıktım. 1.5 yıl geçti üzerinden burnum hala domuz gibi kısacık, kaydırak gibi ve yamuk. İnsan içine çıkma özgüvenimi bile yitirdim. Güzel bir yüzüm vardı şimdi ise domuz gibi görünüyor yüzüm. Annem, arkadaşlarım hiç kimse beğenmiyor ve keşke yaptırmasaydın yazık etmişsin diyorlar. Noldu benim para çöp. Paraya da değil burnumun kemiği geri gelecek mi? Hayır. Kobay fareymişim gibi kesip doğramışsın. 1 yıl ağladım evimde. Sokağa çıkmıyorum artık abartmıyorum da. Sakın İstanbul'a göre fiyatları daha uygun diye güvenip gitmeyin. Yazık edersiniz kendinize. İnanın çok iyi estetisyen ve KBB doktorları var çok doğal güzel burunlar yapan. Hangi doktora gittiysem burnumun iyi olmadığını söyledi. En sonunda Eskişehir de revizyon ameliyatı yapabilecek bir doktor bulabildim. Sizden ricam güzelliğinizin kıymetini bilin ve kendini bu doktor diploması olan ve insanların sağlığını hiçe sayan kişilere emanet etmeyin. Ekte de burnumu görüp anlayabilirsiniz. Yandan çektim daha net görmeniz için.
Öncelikle geçmiş olsun. Burnunuz yandan kesinlikle domuz gibi değil içiniz rahat olsun. Sadece fazla kavisli. Ama bana kötü gelmedi. Önden nasıl görünüyor bilemediğim için yorum yapamadım. Ben de ilk önce Tuğrul bey'i düşünmüştüm ameliyat için. Sonra aynı hastanede görev yapan ismet çerçi'ye oldum. Nefesle ilgili sorunum yok gibi ama burun sırtımda kusurlar var. Açıkçası ben de memnun kalmadım. Revizyon için umut kaygusuz'la bir görüşün derim hala denizli'deyseniz.

Merhaba
Ben de Dr Tuğrul Çelebi ye 1yıl önce burun estetiği operasyonu oldum. 1. Yıl Kontrolümüz Geçen ay oldu. Çok güzel nefes alıyorum burnum da görüntü olarak hayal ettiğimden de güzel. Her aynaya baktığımda Allah razı olsun aynalarla barıştım bir burun bu kadar mı güzel olur diyorum.

Benden 2 sene önce de ablam arkadaşının tavsiyesi üzerine Tuğrul beye estetik burun ameliyatı olmuştu. O da çok memnun.

Ben çok memnunum her yerde doktorumu tavsiye ediyorum. Buradaki yazılanları görünce biraz şaşırdım.

Denizli’deki en iyi plastik cerrahi uzmanıdır kendisi tanımayan yoktur. Annem de meme küçültme ameliyatı için görüşecek kendisiyle.

Son düzenleme:
Çok kısa kalmış burun ucu evet. Asla similsyon falan yapıyor yaptığı bütün burunlar aynı yüz şeklini pek umursamıyor. Canı nasıl isterse öyle yapıyor bahanesi de bol. Ameliyattan önceki sözleşmeyi boşuna imzalatmıyorlar belli ki.
Arkadaşlar merhaba,

Merhaba
Ben de Dr Tuğrul Çelebi ye 1yıl önce burun estetiği operasyonu oldum. 1. Yıl Kontrolümüz Geçen ay oldu. Çok güzel nefes alıyorum burnum da görüntü olarak hayal ettiğimden de güzel. Her aynaya baktığımda Allah razı olsun aynalarla barıştım bir burun bu kadar mı güzel olur diyorum.

Benden 2 sene önce de ablam arkadaşının tavsiyesi üzerine Tuğrul beye estetik burun ameliyatı olmuştu. O da çok memnun.

Ben çok memnunum her yerde doktorumu tavsiye ediyorum. Buradaki yazılanları görünce biraz şaşırdım.

Denizli’deki en iyi plastik cerrahi uzmanıdır kendisi tanımayan yoktur. Annem de meme küçültme ameliyatı için görüşecek kendisiyle.

birinci yıl kontrolü yaptığını ilk defa duydum. benim ameliyatımdan sonra 1. Ve 2. Haftada kontrolüm oldu sonrasında herhangi bir kontrol olmadı. Ameliyatınız başarılı gittiği için şanslısınız . Ben hala uyurken sağ tarafıma yatamıyorum çünkü burnum sağa düşüyor ve nefes alamıyorum.

birinci yıl kontrolü yaptığını ilk defa duydum. benim ameliyatımdan sonra 1. Ve 2. Haftada kontrolüm oldu sonrasında herhangi bir kontrol olmadı. Ameliyatınız başarılı gittiği için şanslısınız . Ben hala uyurken sağ tarafıma yatamıyorum çünkü burnum sağa düşüyor ve nefes alamıyorum.

1. Hf 2.hf 1. Ay 3. Ay ve 1. Yıl kontrolleri yapıyor duyduklarım hep o şekilde.
Siz İstanbul’da yaşıyorsunuz galiba profilde oyle yazıyor. Belki kontrolleriniz zor olacak diye mi çağırmadı bilemedim. 🤔

Siz İstanbul’da yaşıyorsunuz galiba profilde oyle yazıyor. Belki kontrolleriniz zor olacak diye mi çağırmadı bilemedim. 🤔
Hayır denizlideyim ameliyatı olduğumda da bir süre denizlideydim diğer kontroller için de gelebilirdim hiç öyle birşeyden bahsetmedi bile. 😕

Merhaba

Bu mesajlara asla itibar etmeyin !

Ben de bu mesajlara pek itibar edemedim. Sonuçta hepimiz ne yaşadığımızı ve şuan burnumuzun şeklini biliyoruz.

Merhaba

Enteresan..

Arkadaşlar merhaba,
Burnunuz çok güzel görünüyor yandan ama önden bilemem

Bunlar da benim muhteşem burun deliklerim ve dudağımla burnum arasındaki bir metrelik fark.

Eklentiler

• 88CE4F2B-B894-4DE4-AB9E-33169C4B7272.jpeg
    88CE4F2B-B894-4DE4-AB9E-33169C4B7272.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 141
  • 0EDFD932-AAF1-4046-8220-3ED743722B96.jpeg
    0EDFD932-AAF1-4046-8220-3ED743722B96.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 147
Back