• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Denize girerken ne giymeyi tercih ediyorsunuz?

denize girerken ne giyiyosunuz?

• bikini

OY: 148 63,5%
  • mayo

OY: 32 13,7%
  • haşema(tesettürlü mayo)

OY: 36 15,5%
  • diğer belirtiniz

OY: 17 7,3%

• Ankete Katılan
    233
geçen seneye kadar bikiniydi ama benneyaptımki
busene giymedimhihoyyyt bikini giydimde üstüne mini sort ne askılı badi giydim...
yani yüce rabbim içimdeki korkuyo arttırsın inş. seneye hiç onuda giymiyim zaten yeteri kadar günah işliyorumm giyimimle gamyoncuiremsu
bu benim tercihim ama yüce rabbim bizi emellerimizle cezalandırmasın nefsimizi köreltsin inş.:Saruboceq:
bizi affetsin (bu mübarek ayy içimi bi hoş ediyo yaa her ay böle olsaya yüce rabbim biz seni unutursak sen bizi unutma kalbimizdeki imanı yüclü kıl inş.:Saruboceq:)

ben de 20 yaşıma kadar mayo giydim hep. sonra etekli bikini ile başladım bikini giymeye.
şimdi boyundan bağlamalı üçgen bikinileri tercih ediyorum ve çok rahatımhihoyyyt

canımm benim ben bi dalıcıyım sanırım bu diğer dediklerinden grıbına giriyorum fakat ben dalış kıyafetimi haşeme (Hakiki Şeriat Mayosu) haline getirerek giriyorum kapalı olmadan önce firari açıkkende hiç bi baskım olmadığı halde böyle bişiy giymezdim zaten böyhleden kastım mayo bikine ne o öyle kol bacak iğrndiyor kadınların o halleri beni yani bi kadına yakışmıyor edep yahuuuuuu....... :)

Bikini giyiyorum. Ama son yıllarda çok kilo aldım galiba çıkar çıkmaz pareomu sarıyorum.

bikini giyiyorum. bebişten dolayı çatlak falan oluşmazsa bikini giymeye devam ederim

hep bikini giyiyorum,bu sene mayokini aldim ama fazla memnun kalmadim cünkü tatilde bile cok dikkat cekiyo üstelik oldugundan sisman gösteriyo :(
bikiniye devam

Mayo tercihim cünkü biraz bu konuda cekinirim....ama esim bikini istiyo, zamanla alisip giyerim her halde

Bikini tercihim. Mayo hiç sevmem çok itici geliyo bana. Mayokiniler güzel ama onlarda güneşlenirken ön tarafınız yanmıyo çıkardığınızda ki iz hoş olmuyo. Barim bikiniyle olan iz daha bi iyi oluyo sankimmm :roflol:

kadın erkek karışık plajlara gitmem
sadece bayanlara ait plajlarda bikini giyerim

Back