Anket Denizde Ne Giyersiniz?

Denizde Ne Giyersiniz?

• Ankete Katılan
    237
Eskiden fıstık gibiydim valla. Her şekil bikini giyerdim... Sonra baleyi bıraktım bir güzel kilo aldım... Yine bikini giyiyorum ama havluya sarılıp yürüyorum. Havluyu atıp saniyeler içinde suya giriyorum, sudan çıkıp saniyeler içinde havluya sarılıyorum. Olabildiğince saklanıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu kompleks...

bende doğumdan önce bikiniyle salınırdım ama şimdilik çatlaklarımdan dolayı giymeyi düşünmüyorum mayo giyerim

hiç birini giymiyorum,mayo giyip üzerine şort giyiyorum.ama eşimin baskısı falan değil,diğer türlü çok açık geliyor çok rahatsız oluyorum,yani nerdeyse kasıklarımın görünmesi oturup kalkarken bacak aralarının açıklığı vs...
ama böyle bi takıntım olmasaydı kesinlikle bikini giyerdim,kilo falan problem olmaz bence ne var ki mayo da göbek çok daha kötü duruyo bence patlayacak gibi (çook aşırı değilse tabi)amaaan koyver gitsin

valla benimkiler fay hattı gibi.ama olsun genede giyyom bikiniyi!

yok cnm ben giyemem çünkü bi kere denize gitmiştim kadında çatlak selülütt göbek felan vardı bide bikini giymiş görüntü kirliliğiydi resmen sana demiyorum ama genelde böleleri görüntü kirliliği yaratıyo ki bende göbek felan yok şükr ama tek derdim çatlaklarımki çatlamayan yerim kalmadı kendime güvenipte giyemem açıkcacı bacaklarımdakiler çok belli olmadığı için mayo giyerim

bana diil diyon ama o bölüme gelene kadar depresyona soktun beni yaf!şükür bende de göbek möbek yok.hani adriana lima ile yarışamam ama iim gene de be!ama haklısın.insan kendine yakışanı giymeli bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…