• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları denizde-havuzda akmayan fondöten?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Dilsatkrdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
24
14
3
27
Arkadaşlar bir yazıda okumuştum bazı markaların bazı fondötenleri suda akmıyormuş denize girmede müsaitmiş. bu konuda bir bilgisi olan var mı ? havuzda yüzerken akmayacak vücudumda kullana bileceğim fondötenler var mı ? var ise hangileri ? bilgisi olan bilgi verirse sevinirim. :)

Arkadaşlar bir yazıda okumuştum bazı markaların bazı fondötenleri suda akmıyormuş denize girmede müsaitmiş. bu konuda bir bilgisi olan var mı ? havuzda yüzerken akmayacak vücudumda kullana bileceğim fondötenler var mı ? var ise hangileri ? bilgisi olan bilgi verirse sevinirim. :)
Oyhhh koptum gulmekten gece gece Allahta sizi guldursun ins. Denizde havuzda makyajmi yapacaksiniz..

Mac Face and Body

Make-up Forever waterproof vucut fondoteni

Bu iki seçenek suya karşı dayanıklıdır fakat, bunları yapmak yerine iyi bir marka güneşsiz bronzlaştırıcı krem alıp önce kulak çubuğu ile çatlaklara ertesi gün ise komple tüm vucuda uygulama yaparsanız daha etkili bir sonuç olur.

Zira fondoten denizden veya havuzdan çıktıktan sonra kurulanmak istediğinizde havlunuza bulaşacak.

Back