Gecen sene tam bu zamanlarda esimle sevgiliydik sefere cikmisti senelerdir calisiyor ama bu bebim icin ilkti , ilk defa ayri kalicaktik . Seferden dondugundede evlenmeyi istiyorduk (simdi ki aklim olsa evlenmezdim) bana herkes ama herkes kaptanla evlenme , boyle evlilik yurumez , cocuklarini tek basina buyuteceksin neler neler soylendi . Bende o zamanlar herkese kfa tutmustum ustesinden gelirim alisirim diye . Bazi seyler yașanmadan ogrenilmiyormus malesef . Evlendik 2 ay beraber kaldik ve sefere cikti , esim sefere ciktiginda ben bir aylik hamileydim simdi 7. Ayima girdim halen denizde . Sevgilik surecinde bu zorlugu anlyamiyorsun , ama inan ki evlendikten sonra tamamen farkli oliyor ve dusuncenden degismeye basliyor malesef . Hamileligimi hic gormedi gormeyecek , canim bisey cektiginde gidip kendim almak zorunda kaldim , kendimi kotu hissettigimde migdem bulandiginda ilgi istedigimde o yoktu , bebegin ilk kontrolunde yoktu ilk tekmelerinde yoktu , bebek alisverisinde yok hic bir seyde yok yok yok . En zor zamanimda , dogumda olmayacak . Ben anca yeni yeni anlamaya basladim eskiden kaptan eslerinin ne soylemek istediklerini . Cocugumada ne kdar kotuluk ettigimide yeni anliyorum ileride babasina ihtiyaci oldufunda arayip sesini duyamicak , zor zamaninda yaninda olmayacak . Hayal meyal hatirlayacak babasini . Diger cocuklara cok ozenecek herkes annesiyle babasiyla okul etkinliklerine , parklarda olurken o hep yanliz annesiyle olucak . Parasi guzel dogru ama bunca seyden mahrum kalicak cocugun ki seni gectim , kadin olarak hep yanliz hissedecegini gecfim bile . Normal bir hayatin olmuyor her ne kadar esine sevdigine guvenirsen guven aklinda hep bir soru isareti kalir neden yazmadi neden aramadi acaba simdi hangi limanda deli deli sorular . Ben sahsen cok pismanim keske yol yakinken donseymisim . Ortada bir sevgi varsa fedakarlik yapsin karada calissin , 7 ay denizde 2 ay evde hayat gecmez . Sonra kendini durmadan aglayarak bulurusn benim gibi . Gecen sene bana kimse laf soyleyemezdi dinlemezdim bile ask gozumu kor etmis anca zoru gorunce anliyor insan .