Denizci sevgili

Hic bir denizci hayatimin sonuna kadar denizde caliscam demez :) 30 senedir meslegi birakamayan adamlar var . Yani kendizi alistirin oyle kolay kolay birakmaz . Benim esimden evlenmeden once en fazla 3 sene soyluyordu simdi 8 oldu ....

Siz neden ayrılmadınız ayrılmadığınıza göre ayrılmanın kolay bişiy olmadığını bildiğinizi tahmin ediyorum ben destek istiyorum köstek değil
Gecen sene tam bu zamanlarda esimle sevgiliydik sefere cikmisti senelerdir calisiyor ama bu bebim icin ilkti , ilk defa ayri kalicaktik . Seferden dondugundede evlenmeyi istiyorduk (simdi ki aklim olsa evlenmezdim) bana herkes ama herkes kaptanla evlenme , boyle evlilik yurumez , cocuklarini tek basina buyuteceksin neler neler soylendi . Bende o zamanlar herkese kfa tutmustum ustesinden gelirim alisirim diye . Bazi seyler yașanmadan ogrenilmiyormus malesef . Evlendik 2 ay beraber kaldik ve sefere cikti , esim sefere ciktiginda ben bir aylik hamileydim simdi 7. Ayima girdim halen denizde . Sevgilik surecinde bu zorlugu anlyamiyorsun , ama inan ki evlendikten sonra tamamen farkli oliyor ve dusuncenden degismeye basliyor malesef . Hamileligimi hic gormedi gormeyecek , canim bisey cektiginde gidip kendim almak zorunda kaldim , kendimi kotu hissettigimde migdem bulandiginda ilgi istedigimde o yoktu , bebegin ilk kontrolunde yoktu ilk tekmelerinde yoktu , bebek alisverisinde yok hic bir seyde yok yok yok . En zor zamanimda , dogumda olmayacak . Ben anca yeni yeni anlamaya basladim eskiden kaptan eslerinin ne soylemek istediklerini . Cocugumada ne kdar kotuluk ettigimide yeni anliyorum ileride babasina ihtiyaci oldufunda arayip sesini duyamicak , zor zamaninda yaninda olmayacak . Hayal meyal hatirlayacak babasini . Diger cocuklara cok ozenecek herkes annesiyle babasiyla okul etkinliklerine , parklarda olurken o hep yanliz annesiyle olucak . Parasi guzel dogru ama bunca seyden mahrum kalicak cocugun ki seni gectim , kadin olarak hep yanliz hissedecegini gecfim bile . Normal bir hayatin olmuyor her ne kadar esine sevdigine guvenirsen guven aklinda hep bir soru isareti kalir neden yazmadi neden aramadi acaba simdi hangi limanda deli deli sorular . Ben sahsen cok pismanim keske yol yakinken donseymisim . Ortada bir sevgi varsa fedakarlik yapsin karada calissin , 7 ay denizde 2 ay evde hayat gecmez . Sonra kendini durmadan aglayarak bulurusn benim gibi . Gecen sene bana kimse laf soyleyemezdi dinlemezdim bile ask gozumu kor etmis anca zoru gorunce anliyor insan .

Hic bir denizci hayatimin sonuna kadar denizde caliscam demez :) 30 senedir meslegi birakamayan adamlar var . Yani kendizi alistirin oyle kolay kolay birakmaz . Benim esimden evlenmeden once en fazla 3 sene soyluyordu simdi 8 oldu ....
Kimseyi tanımıyorsunuz böyle bir genelleme yapmanız çok yanlış, herkesin hayattan istedikleri farklı. Benim sevgilimin asıl işi bu değil, sadece belli bir amaç için gidiyor. Kendisi mühendis zaten Türkiye’de de çalışabilir yani.

İnan şuan yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu ve sevgilimle 1 haftadır konuşmuyoruz ufacık bi nedenden biz olamayız vs dedi bnde tmm dedim öle kaldı ama şumları okuyunca kafam çok karıştı 5 aylık bi ilişkim bilmiyorum çok seviyorum ama benim bide güven problemim zaten var ewlenip boşndım bn 2 çocugumvar ben ilgi alaka çok seven biriyim ama nasıl yapıcam bilmiyorum

2 kez arayip aralarda yazısıyorsaniz size kendini kaptirip islerine az vakit ayiriyor diyecegim olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…