Merhaba banada nolur yardımcı olun benimde nişanlımgidecek ve makinacı denizde ilk ayrılmamız o alışmış senelerce ama ben şimdiye kadar hiç ayrı kalmamıştım nasıl olacak bazen bikaç gün tlf çekmeyebiliyor muş vs siz nasıl alıştınız artı yada eksileri nelerdir size göre inanın merak ediyorummerhabalar, benim erkek arkadaşım da 2 yıldır denizlerde ve ben de ilk zamanlar buraları okuyordum. İnsan zamanla alışıyor.
Deniz kuvvetlerinde mi özelde mi?Merhaba banada nolur yardımcı olun benimde nişanlımgidecek ve makinacı denizde ilk ayrılmamız o alışmış senelerce ama ben şimdiye kadar hiç ayrı kalmamıştım nasıl olacak bazen bikaç gün tlf çekmeyebiliyor muş vs siz nasıl alıştınız artı yada eksileri nelerdir size göre inanın merak ediyorum
ÖzeldeDeniz kuvvetlerinde mi özelde mi?
Hmm özeldeki şartlarını bilmiyorum ama gemilerde uydu telefonu oluyor. Onunla gün içinde 5 dk filan arayabilir. Pandemi olmasa bence aşırı bir zorluğu yok benim eşim özelde değil en fazla 2 aylığına göreve gidiyor limanda olduğunda da 5 gibi eve geliyordu. İlk başta ayrı kalmak zor geliyor ama zamanla yalnız başına yaşamaya da işlerini halletmeye de alışıyorsunÖzelde
Merhaba benim erkek arkadaşımda makinacı, telefonda gemi interneti kullanılıyor veya limanlarda internet alabiliyorlar ama bu şirkete ve gemiye bağlı olarak değişebilen bir şey, artıları kavuşmak çok güzel tabiki, insan çok emek veriyor ilişki çok anlamlanıyor bence. eksileri ise tabiki çok özlüyorsunuz, birçok anınızda yanınızda olamıyor, bazen telefon çekmiyor en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşamıyorsunuz. ama sonuçta nişanlısınız iyi biriyse ve size güven veriyorsa, zaten onların da ulaştıklarında duyduğu heyecanı, sizi dinleme isteğini göreceksiniz. benim çok korkularım vardı ama zamanla aştım, ilişkimiz ilerledikçe her şeyin üstesinden geldik. bir gün bizim sürecimiz bitecek gemiye çıkmayacak, sabırla o günleri bekliyorumMerhaba banada nolur yardımcı olun benimde nişanlımgidecek ve makinacı denizde ilk ayrılmamız o alışmış senelerce ama ben şimdiye kadar hiç ayrı kalmamıştım nasıl olacak bazen bikaç gün tlf çekmeyebiliyor muş vs siz nasıl alıştınız artı yada eksileri nelerdir size göre inanın merak ediyorum
Evet özleyeceğim kesin ama bu benim birini ilk beklemem olacak tedirginliğim ondan bilemiorum nasıl yaparım ama siZ alıştıysanız bende alışırım zamanla diyorum inşallahMerhaba benim erkek arkadaşımda makinacı, telefonda gemi interneti kullanılıyor veya limanlarda internet alabiliyorlar ama bu şirkete ve gemiye bağlı olarak değişebilen bir şey, artıları kavuşmak çok güzel tabiki, insan çok emek veriyor ilişki çok anlamlanıyor bence. eksileri ise tabiki çok özlüyorsunuz, birçok anınızda yanınızda olamıyor, bazen telefon çekmiyor en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşamıyorsunuz. ama sonuçta nişanlısınız iyi biriyse ve size güven veriyorsa, zaten onların da ulaştıklarında duyduğu heyecanı, sizi dinleme isteğini göreceksiniz. benim çok korkularım vardı ama zamanla aştım, ilişkimiz ilerledikçe her şeyin üstesinden geldik. bir gün bizim sürecimiz bitecek gemiye çıkmayacak, sabırla o günleri bekliyorum
Siz neden ayrılmadınız ayrılmadığınıza göre ayrılmanın kolay bişiy olmadığını bildiğinizi tahmin ediyorum ben destek istiyorum köstek değilYol yakınken ayrıl. Ben de denizci eşiyim hayatım yalnız geçiyor.
Ayrılıyorum zaten herşeyi yalnız yaptıktan sonra evlenmenin ne anlamı var ben yanıma eş istiyorum parası da batsın pulu daSiz neden ayrılmadınız ayrılmadığınıza göre ayrılmanın kolay bişiy olmadığını bildiğinizi tahmin ediyorum ben destek istiyorum köstek değil
Sizi anlamıyorum diyemem anlıyorum bende evlenip boşandım yani yeni yetme bi genç kız değilim evliyken bende öyleydim sizin eşiniz işi gereği ilgilenememiş benimki alkolik oldugundandı fakat şimdi hayatımdaki insanbeni hayata yeniden bağlayan oldu umarım hep hayırlı olur hepimiz içinAyrılıyorum zaten herşeyi yalnız yaptıktan sonra evlenmenin ne anlamı var ben yanıma eş istiyorum parası da batsın pulu da
ayrıl diyenleri kesinlikle dinleme ya, dediğin gibi o zaman onlar ayrılsınlar. birlikte olduğum kişinin saygısız, uğursuz, sıkıntılı birisi olmasındansa uzakta ama adam gibi adam olmasını tercih ediyorum. ben de alışamam sanıyordum, alışıyorsun. ama dediğim gibi benim durumum geçici, ömür boyu böyle olan bir durumu baştan istemeyebilirdim. babamda hep dışarıda çalışan birisiydi, ömür boyu olunca çocuk, evlilik vs zor gerçektenç
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunKesinlikle katılıyorum neleri kimleri gördük yanında olup fakat ruhen hiç olamayanlar ile dolu evet adam gibi adam olduktan sonra beklenir diye düşünüyorum bende çok teşekkür ederim öyle iyi geldiki bu arada gitti gemiye başladı artık serüven 8 aylıkmış sözleşmesi bu sefer yıllardan sonra ilk kes 8 ay olmuş oda bana denk geldi Allahımın elbet bildiği vardır diyorum artık
Allah sabır versin ve Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sizlere, bizim 7 ay bitti pandemi yüzünden uzadıkça uzadı, 1-2 ay kaldı gelmesine heyecanla beklemedeyim :))Kesinlikle katılıyorum neleri kimleri gördük yanında olup fakat ruhen hiç olamayanlar ile dolu evet adam gibi adam olduktan sonra beklenir diye düşünüyorum bende çok teşekkür ederim öyle iyi geldiki bu arada gitti gemiye başladı artık serüven 8 aylıkmış sözleşmesi bu sefer yıllardan sonra ilk kes 8 ay olmuş oda bana denk geldi Allahımın elbet bildiği vardır diyorum artık