- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
annem gelecek.ayy öleceğim heyecandan eyvahedigeldismile
slm ameliyatın ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem gelecek.ayy öleceğim heyecandan eyvahedigeldismile
slm kızlar bende 1,5 aydır silikon taktırdım ,,325 cc takıldı..ha ilk güne göre biraz küçüldü şişlikler falan gitti ama çok memnunum..iyiki yaptırmışım..kazan kafam yıllarca boşuna bitkisel çözüm aramışım ohaoldumsmile maddi durumu olanlara mutlaka öneririm..sorularınızı cvplamaya hazırım
maddi durumum olsa bende hemen yaptırırım valla o kadar küçükler ki..neredeyse hiç göğsüm yok sana da hayırlı olsun dişi kartal ne kadara mal oldu?
slm sana ünv. hastanelerini tavsiye ederim.
ücretleri daha uygun. araştır belki bütçene uyar. ve kesinlikle tavsiye ederim insanın kendine güveni ne demekmiş anlıyorsu.
sevgiler
denız7 senı tebrık edyorumm uzun forumu ılk sayfan ıtıbaren okudum hıc sıkılmadan herkese yardımcı olmuş cevap vermıssııınn....
ne guzel artık çok alışmışşın..
ben de ıstıyorum ama amelıyatları ızladıkçe korkuyorum..eşim kesınlıkle aslaaa dıyorrr..azcık ondan gaz alsam banada cesret gelcekte....
pekı eşlerın memnunıyetı nasıl oluyor garıp karşılıyorlarmı kı sonucta bır maddeye dokunuyor...bırde hıs ne durumda yanı temasları hıssedıyormusun daha acık sorayım ıznınle uyarılma oluyormu ...
benım sorunum doğum emzırme sonrası küçülme ve nedendır anlamadığım asla göğüsume dokununca uyarılmıyorum bu benı cok üzüyor...bunu söyluyorum ama yınede asla ıstemem dıyor (((
bıraz acık oldu bellkı kusura bakma ama en merak ettığım mevzu bunlar ....
cevaplarsan kafamda bişiler netleşir belkı...
sevgıler..
ailemle konuştum onlar karşı çıkmadılar tek nişanlım kaldı onunda yavaş yavaş beynine işliorum. oda yabancı bi madde senin deil o ben böle memnunum yaptırınca ne olcak bence güzel durmayacak fln dio =( açık açık anlatıorum bende herşeyi. sonucu gördüğünde sanırım memnun kalacagına bütün bu konuşmalardan sonra yüzde yüz eminim =)
denız çok teşekkur ederımmmm..aslında bende senın eşine söyledığın gıbı bır cevap vermek ıstıyorum ama daha çok ıncınır yada ters gıder dıye bısı demıyorum..malum cok hassaslar o kunuda......bende yok değil var ama eskıden 85-90 ılken şimdı orjınalı 75 ama be yınede 80 kullanıyorum o da dolgulu..bıkınılerım bıle dolgulu....1 sene ıcınde toparlnır dedıler ama nerde kızım okula başlıycak nerdeyse hala aynı........