• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

slm kızlar bende 1,5 aydır silikon taktırdım ,,325 cc takıldı..ha ilk güne göre biraz küçüldü şişlikler falan gitti ama çok memnunum..iyiki yaptırmışım..kazan kafam yıllarca boşuna bitkisel çözüm aramışım ohaoldumsmile maddi durumu olanlara mutlaka öneririm..sorularınızı cvplamaya hazırım

slm kızlar bende 1,5 aydır silikon taktırdım ,,325 cc takıldı..ha ilk güne göre biraz küçüldü şişlikler falan gitti ama çok memnunum..iyiki yaptırmışım..kazan kafam yıllarca boşuna bitkisel çözüm aramışım ohaoldumsmile maddi durumu olanlara mutlaka öneririm..sorularınızı cvplamaya hazırım

slm cnm hayırlı olsun darısı başıma:) kime ve ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim

maddi durumum olsa bende hemen yaptırırım valla o kadar küçükler ki..neredeyse hiç göğsüm yok :( sana da hayırlı olsun dişi kartal ne kadara mal oldu?

maddi durumum olsa bende hemen yaptırırım valla o kadar küçükler ki..neredeyse hiç göğsüm yok :( sana da hayırlı olsun dişi kartal ne kadara mal oldu?

slm sana ünv. hastanelerini tavsiye ederim.
ücretleri daha uygun. araştır belki bütçene uyar. ve kesinlikle tavsiye ederim insanın kendine güveni ne demekmiş anlıyorsu.
sevgiler

slm sana ünv. hastanelerini tavsiye ederim.
ücretleri daha uygun. araştır belki bütçene uyar. ve kesinlikle tavsiye ederim insanın kendine güveni ne demekmiş anlıyorsu.
sevgiler

teşekkür ederim Deniz.. artık araştıracam ne yapayım başka çarem yok, ya denize bile gidemiyorum,bikini giysem rezil olacam göğüs yok :1no2: inş. bana da nasip olur:çok üzgünüm: eşimde korkuyo ameliyattan o da istemiyo ama ben çok istiyorum:1no2:

Slm arkadaşlar fiyatlar 2500 den başlayıp 7000e kadar değişiyor
önemli olan doktorun yöntemi ve uzmanlığı.
Iyi araştırmak lazım önemli bir durum. Sonrası çok önemli.
Ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim
sevgiler

canım sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran.başkalarının fikride önemli tabii ama önemli olan senin fikrin senin hayatın .kendini mutlu hissetmen için büyültmen gerekiyorsa büyült.meme senin memen hayat senin hayatın

öptüm sevgiler

selam bayanlar!

silikon yaptirdikdan kac ay sonra uyurken gögüsünüsün üzerinde yatabiliyorsunuz?

ve esleri olanlara sorum...ayip olcak biraz ama...

cok sikildigi zaman gögüsler aci hissediyormusunuz ve patlama riski varmi?

cevaplariniz icin tesekkür ederim

slm su-3301 iyi araştır korkularını yenmeni tavsiye ederim. sonutan pişman olmayacaksın.

dydy21 o istemese bile sen hep öze zamanlarda rahaysız olacaksın ve keşke deyip pişman olacaksın. bence onu ikna et oda sonuçtan memnun kalacaktır.

selin arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.

t-filiz yaklaşık 1.5 ay sonra tam rahata kavuşuyorsun yatınca hiç bir sıkıntın kalmıyor.
patlama riski hiç yok ayrıca dokunmanın şiddeti hiç acı vermiyor benim şu anda 10 ay olmak üzere inan en ufak bir sıkıntım yok varlığını unuttum desem yeridir. ilk zamanlar sorun olmuyor sadece tedirgin oluyorsun ama inan bana güzele alışmak o kadar kolay ve zevkliki anlatamam. kesinlikle tavsiye ederim.
sevgiler

denız7 senı tebrık edyorumm uzun forumu ılk sayfan ıtıbaren okudum hıc sıkılmadan herkese yardımcı olmuş cevap vermıssııınn....

ne guzel artık çok alışmışşın..
ben de ıstıyorum ama amelıyatları ızladıkçe korkuyorum..eşim kesınlıkle aslaaa dıyorrr..azcık ondan gaz alsam banada cesret gelcekte....

pekı eşlerın memnunıyetı nasıl oluyor garıp karşılıyorlarmı kı sonucta bır maddeye dokunuyor...bırde hıs ne durumda yanı temasları hıssedıyormusun daha acık sorayım ıznınle uyarılma oluyormu ...

benım sorunum doğum emzırme sonrası küçülme ve nedendır anlamadığım asla göğüsume dokununca uyarılmıyorum bu benı cok üzüyor...bunu söyluyorum ama yınede asla ıstemem dıyor :((((
bıraz acık oldu bellkı kusura bakma ama en merak ettığım mevzu bunlar ....
cevaplarsan kafamda bişiler netleşir belkı...
sevgıler..

denız7 senı tebrık edyorumm uzun forumu ılk sayfan ıtıbaren okudum hıc sıkılmadan herkese yardımcı olmuş cevap vermıssııınn....

ne guzel artık çok alışmışşın..
ben de ıstıyorum ama amelıyatları ızladıkçe korkuyorum..eşim kesınlıkle aslaaa dıyorrr..azcık ondan gaz alsam banada cesret gelcekte....

pekı eşlerın memnunıyetı nasıl oluyor garıp karşılıyorlarmı kı sonucta bır maddeye dokunuyor...bırde hıs ne durumda yanı temasları hıssedıyormusun daha acık sorayım ıznınle uyarılma oluyormu ...

benım sorunum doğum emzırme sonrası küçülme ve nedendır anlamadığım asla göğüsume dokununca uyarılmıyorum bu benı cok üzüyor...bunu söyluyorum ama yınede asla ıstemem dıyor :((((
bıraz acık oldu bellkı kusura bakma ama en merak ettığım mevzu bunlar ....
cevaplarsan kafamda bişiler netleşir belkı...
sevgıler..

slm bernesis
ben sana kendimden bahsedersem anlattıklarım daha gerçekçi olur. benim yok denecek kadar küçük olan göğüslerim eskiden beri sadece bebek emzirme döneminde biraz büyüktü onun dışında hep dolgulu çamaşır ve bikinilerle kendimi tatmin etmeye çalıştım. ama sende bilirsin dolguluyu takamadığın zamanlarda BENİM İÇİN KABUSTU.
BUNA RAĞMEN EŞİM KESİNLİKLE KARŞI çıkıyordu.
son zamanlarda bu konudaki rahatsızlığım hat safhaya çıktı ve resmen rest çektim. o benim için sıkıntı değil deyip konuyu kapatmaya çalışıyordu.
en sonunda onu ikna edebilmek için senin şeyin küçücük olsaydı bu beni rahatsız etmezdi peki sen ne hissederdin dedim.
o günden sonra çok şey değişti. yaptırmak istememin sebebini sanırım anladı ve beraber doktor görüşmesine gittik. iyileşene kadarda hiç memnun değildi. ancak iyileştikten sonra fikirleri değişmeye başladı. şimdi sorarsan benden daha mutlu. çünkü malum zamanlarda ki güvensizlik benim karanlıklara kaçmalarım. dokundurmak istamemelerimin tamamından kurtuldum. inan bana kendime güvenim geldi. şimdi eşimde bende gayet muyluyuz ve KEŞKE KEŞKE yıllar önce yaptırsaydımı söylemeden edemiyorum. kesinlikle tavsiye ederim eşini ikna et hayata başka türlü devam ettiğini göreceksin.
sevgiler

ailemle konuştum onlar karşı çıkmadılar tek nişanlım kaldı onunda yavaş yavaş beynine işliorum. oda yabancı bi madde senin deil o ben böle memnunum yaptırınca ne olcak bence güzel durmayacak fln dio =( açık açık anlatıorum bende herşeyi. sonucu gördüğünde sanırım memnun kalacagına bütün bu konuşmalardan sonra yüzde yüz eminim =)

ailemle konuştum onlar karşı çıkmadılar tek nişanlım kaldı onunda yavaş yavaş beynine işliorum. oda yabancı bi madde senin deil o ben böle memnunum yaptırınca ne olcak bence güzel durmayacak fln dio =( açık açık anlatıorum bende herşeyi. sonucu gördüğünde sanırım memnun kalacagına bütün bu konuşmalardan sonra yüzde yüz eminim =)

slm dydy21 sanırım amacına ulaşacaksın sana bir hatırlatma yapmak isterim.
istediğin ebat nedir bilemiyorum ama anladığım kadarıyla nişanlın da doğallıktan yana , bu nedenle doktoruna özellikle normal ebat olmasını istediğini dile getir.
vücut yapına göre en normalini se çünkü normal ebattan biraz bile büyük olsa yapay duruyor. sana bol şans sevgiler

denız çok teşekkur ederımmmm..aslında bende senın eşine söyledığın gıbı bır cevap vermek ıstıyorum ama daha çok ıncınır yada ters gıder dıye bısı demıyorum..malum cok hassaslar o kunuda......bende yok değil var ama eskıden 85-90 ılken şimdı orjınalı 75 ama be yınede 80 kullanıyorum o da dolgulu..bıkınılerım bıle dolgulu....1 sene ıcınde toparlnır dedıler ama nerde kızım okula başlıycak nerdeyse hala aynı........

denız çok teşekkur ederımmmm..aslında bende senın eşine söyledığın gıbı bır cevap vermek ıstıyorum ama daha çok ıncınır yada ters gıder dıye bısı demıyorum..malum cok hassaslar o kunuda......bende yok değil var ama eskıden 85-90 ılken şimdı orjınalı 75 ama be yınede 80 kullanıyorum o da dolgulu..bıkınılerım bıle dolgulu....1 sene ıcınde toparlnır dedıler ama nerde kızım okula başlıycak nerdeyse hala aynı........

SLM bernesis sana söyleyebileceğim eşini inciten durum seni ne kadar incitiyor ve bu durum seni ne kadar olumsuz etkiliyor....
bu konuda inan onlar kadar bizde hassassız ve malum zamanlardaki öz güven eksikliği bizim için ne kadar problem?...
bunları anlatmaya çalış. moralini bozmak istemem ama toparlanmıyorlar doğumdan sonra eskisini hep aratıyor. bu nedenle geçen her güne pişman olmamanı tavsiye ederim bol şans sevgiler

selam arkadaşlar ben de yıllardır bu göğüslerimden muzdarip durumdayım. yani henüz bekarım ve sırf bu yüzden evlilik fobim var ciddi boyutta.kime söylesem gereksiz buluyor ben de yaşayan bilir diyorum.. kesin kararımı verdim gözümü de kararttım temmuzda ameliyatım.öyle durumdayım ki operasyon, ağrı hatta izler bile umrumda değil şu an. benim öğrenmek istediğim bazı arkadaşlar zaman içinde küçüldüğünü bu yüzden 300 cc nin bile az olacağini belirtmiş. boyum 163 cm kilom 53 normal kriteri nedir. ben çok büyük istemiyorum. yani şu sütyenin içi dolsa yeter valla. bir de kass altı yaptırınca daha ı doğal oluyor. iki tane top gibi bişey olmasın çok yapay duruyor da..bilgi verirseniz çok sevinirim.

Back
X