• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

rachel merhaba;
cok gecmiş olsun öncelikle .mutlu olmam ve soylediklerim icimi rahatlattı.implanti nereden ve nasıl koydular?ben hala karar veremedim:((

implantı kas altından koydular. benimki yuvarlak olandan ve 275 cc ama benim boyum filan da var (1.73) oyle olunca aslında daha da büyük olabilirmiş, tabi eski haline göre çok çok iyi :)

kızlar selamm epeydir yazmıyordum ama dün başıma gelen olayı paylaşmak istedim sizinleee a.s

erkek arkadaşım ilk defa dün gögüslerimi gördü dokundu filan, ama hiç anlamadı protez olduğunu, izlerden bile anlamadı (baya silikleşti gerçi izler artık) :dance: ben de o anlayana kadar soylememeyi düşünüyorum ama çok sevindim gerçekten, demek ki baya doğala yakın olmuşlar şakkıdı

iyi ki ama iyi kiii yaptırmışım arkadaşlar gerçekten hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş :hooray:

SLM senin adına çok sevindim güle güle kullan:nazar:

implantı kas altından koydular. benimki yuvarlak olandan ve 275 cc ama benim boyum filan da var (1.73) oyle olunca aslında daha da büyük olabilirmiş, tabi eski haline göre çok çok iyi :)

slm evet daha büyük olabilirmiş ama önemli olan senin mutlu olacağın ebat.
ama genelde herkes keşke daha byük yaptırsaydım diyor.
160 boy 49kilo 245cc ben aradığımı buldum. hayırlı olsun
sevgiler

Slm kızlar birşey sormak istiyorum.
Göğsün koltuk alyı kısmında silikonu hissediyormusunuz?
Ben sağ tarafta bunu hissediyorum hiç hoşuma gitmiyor. Sizdede varmı böyle bir sorun????
Sevgler

Slm kızlar birşey sormak istiyorum.
Göğsün koltuk alyı kısmında silikonu hissediyormusunuz?
Ben sağ tarafta bunu hissediyorum hiç hoşuma gitmiyor. Sizdede varmı böyle bir sorun????
Sevgler

ben belli bir süre hissetmiştim,koltuk altında protezin varlığını ancak,artık,tamamı ile baskı uygulasan dahi bulamıyorum,ama benim 9 ay oldu... senin de belli bir süre sonra tamamı ile kaybolacaktır varlığı merak etme canım

ben belli bir süre hissetmiştim,koltuk altında protezin varlığını ancak,artık,tamamı ile baskı uygulasan dahi bulamıyorum,ama benim 9 ay oldu... senin de belli bir süre sonra tamamı ile kaybolacaktır varlığı merak etme canım

slm çok tşk. bu konu gerçekten sinirimi bozuyor.
galiba her şey bir süreç. artık sorun çıkmaz dedikçe birşeyler çıkınca ansan geriliyor. tşk.
sevgiler

slm çok tşk. bu konu gerçekten sinirimi bozuyor.
galiba her şey bir süreç. artık sorun çıkmaz dedikçe birşeyler çıkınca ansan geriliyor. tşk.
sevgiler

zamanla geçicek bişey bu merak etme.. ben ilk protezi hissettiğimde o kadar korkmuştum ki..protezi kaydırdım sanmıştım,çünkü elime geliyordu,hemen doktorumu aramıştım..ama şimdi hiç bişey hissetmiyorsun,her şey zamanla yerine geliyo merak etme.. 1 sene olduğunda senin kendi gögsünden bi farkı olmayacak

gözünaydın ve geçmiş olsun canım öncelikle yerimseniben
ben bekarım ama göğüslerim küçücük sönmüş balon gibiler kaydirigubbakcemile3
75 bedeni zor dolduryrm
senin ameliyat ağrılı geçmş ben napsam ki CADIARZU

zamanla geçicek bişey bu merak etme.. ben ilk protezi hissettiğimde o kadar korkmuştum ki..protezi kaydırdım sanmıştım,çünkü elime geliyordu,hemen doktorumu aramıştım..ama şimdi hiç bişey hissetmiyorsun,her şey zamanla yerine geliyo merak etme.. 1 sene olduğunda senin kendi gögsünden bi farkı olmayacak

SLM çok tşk. gerçekten her şey yoluna girdi derken canım sıkılmıştı. sabırsızlıkla anlattığın günü bekliyeceğim
sevgiler

gözünaydın ve geçmiş olsun canım öncelikle yerimseniben
ben bekarım ama göğüslerim küçücük sönmüş balon gibiler kaydirigubbakcemile3
75 bedeni zor dolduryrm
senin ameliyat ağrılı geçmş ben napsam ki CADIARZU

ben evliyim ve hala neden bekarlıktan beri yaptırmadım diye kendime kızıyorum. bence hiç vakit kaybetme hemen yaptır. insanın kendine güveni ne demekmiş öğreniyorsun. sıkıntılı olduğu bir gerçek ancak kesinlikle DEĞER.
sevgiler

ameliyat olmayi dusunen ama bir turlu karar veremeyen arkadaslar MUTLAKA OLUN derim... daha 25inci gunum ama simdiden o kadar mutluyum ki yuruyusum degisti desem yeridir :))) cok gzuel bi duygu tavsiye ederim

arkadaslar benim sormak istedigim, silikon ile goguslerimi buyutmek istiyorum yazılanları tek tek okudum, malum onumuz yaz ben diyelimki mayıs sonu haziran bası gibi amelyat olursam eger 9 temmuzda tatile cikicam sorun yasarmıyım yani iyilesme sureci nedir yuzme deniz suyu ve gunes sakıncalı olabilirmi? cevaplarınızı bekliyorum tesekkurler

Bu sorunun cevaplarını bende bekliyorum kızlar. beklemek çok sıkıcı. ama okuduklarımdanda anladığım kadarıyla herkesin farklı iyileşme süreçleri.

arkadaslar benim sormak istedigim, silikon ile goguslerimi buyutmek istiyorum yazılanları tek tek okudum, malum onumuz yaz ben diyelimki mayıs sonu haziran bası gibi amelyat olursam eger 9 temmuzda tatile cikicam sorun yasarmıyım yani iyilesme sureci nedir yuzme deniz suyu ve gunes sakıncalı olabilirmi? cevaplarınızı bekliyorum tesekkurler

Ameliyat izlerinin geçmesi açısından güneşe maruz kalmaman gerekecek. Bu dönemde solarium ve güneş izlerin kalıcılığını arttırıyor. Deniz suyunu bilmem ama yüzmeyi de doktorun yasaklayabilir. Bu dönemde özellikle kollarını çok yormaman gerekiyor, yüzme de efor harcatan bir spor. Ben kış döneminde ameliyat olduğum için bunu doktoruma açıkça sormamıştım. Bu konuda diğer arkadaşların doktorlarından aldıkları bilgiler doğrultusunda görüşlerine de bakalım. Bir de basınç nedeniyle yüzmeyi yasaklıyorlardı sanırım ve uçakla seyahatte bu yasaklar listesinde olmalı. Hatta bir araştırayım hemen.

-Alıntıdır-

Silikon meme protezi ameliyati sonrasi günlük aktiviteye ve spora ne zaman baslanabilir?
Ameliyat sonrasi ilk 5-7 gün pek konforlu degildir. Günlük aktivitelere dönüs 4-6 hafta sonra olur. Ilk 3 ay içinde zorlu aktiviteler, agir yük kaldirma, üst beden egzersizi yapma, yüzme gibi sporlar doktorunuz tarafindan yasaklanir.

SLM arkadaşlara katılıyorum güneş iz nedeniyle önerilmiyor.
yüzmeye gelince kol kaslarını zorlamanda protezde kasların hareketinden dolayı kayma yapabiliyormuş. ama en doğrusu doktoruna danışman.
sevgiler

Back