- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
selam arkadaşlar ben de yıllardır bu göğüslerimden muzdarip durumdayım. yani henüz bekarım ve sırf bu yüzden evlilik fobim var ciddi boyutta.kime söylesem gereksiz buluyor ben de yaşayan bilir diyorum.. kesin kararımı verdim gözümü de kararttım temmuzda ameliyatım.öyle durumdayım ki operasyon, ağrı hatta izler bile umrumda değil şu an. benim öğrenmek istediğim bazı arkadaşlar zaman içinde küçüldüğünü bu yüzden 300 cc nin bile az olacağini belirtmiş. boyum 163 cm kilom 53 normal kriteri nedir. ben çok büyük istemiyorum. yani şu sütyenin içi dolsa yeter valla. bir de kass altı yaptırınca daha ı doğal oluyor. iki tane top gibi bişey olmasın çok yapay duruyor da..bilgi verirseniz çok sevinirim.
slm kopy ebat konusunda doğallıktan yanaysan kesinlikle büyük deneme benim ebatlarım 1.60-49kg ve 245 cc takıldı ve inan gayet doğallar. doktoruna danış herkesin vücuduna göre ebat değişebiliyor. iz konusuda 10 ay oldu bariz olmasada biraz varlar. yani ilerde eşinin anlamaması bence pek mümkün değil. kas altı konusunda doğru birde kiloda olmayınca hiç doğal olmuyor. kas altında kayma riskide düşük bunların hepsini doktorunla paylaş seni yönlendirecektir.
sevgiler