• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

selam arkadaşlar ben de yıllardır bu göğüslerimden muzdarip durumdayım. yani henüz bekarım ve sırf bu yüzden evlilik fobim var ciddi boyutta.kime söylesem gereksiz buluyor ben de yaşayan bilir diyorum.. kesin kararımı verdim gözümü de kararttım temmuzda ameliyatım.öyle durumdayım ki operasyon, ağrı hatta izler bile umrumda değil şu an. benim öğrenmek istediğim bazı arkadaşlar zaman içinde küçüldüğünü bu yüzden 300 cc nin bile az olacağini belirtmiş. boyum 163 cm kilom 53 normal kriteri nedir. ben çok büyük istemiyorum. yani şu sütyenin içi dolsa yeter valla. bir de kass altı yaptırınca daha ı doğal oluyor. iki tane top gibi bişey olmasın çok yapay duruyor da..bilgi verirseniz çok sevinirim.

slm kopy ebat konusunda doğallıktan yanaysan kesinlikle büyük deneme benim ebatlarım 1.60-49kg ve 245 cc takıldı ve inan gayet doğallar. doktoruna danış herkesin vücuduna göre ebat değişebiliyor. iz konusuda 10 ay oldu bariz olmasada biraz varlar. yani ilerde eşinin anlamaması bence pek mümkün değil. kas altı konusunda doğru birde kiloda olmayınca hiç doğal olmuyor. kas altında kayma riskide düşük bunların hepsini doktorunla paylaş seni yönlendirecektir.
sevgiler

slm kopy ebat konusunda doğallıktan yanaysan kesinlikle büyük deneme benim ebatlarım 1.60-49kg ve 245 cc takıldı ve inan gayet doğallar. doktoruna danış herkesin vücuduna göre ebat değişebiliyor. iz konusuda 10 ay oldu bariz olmasada biraz varlar. yani ilerde eşinin anlamaması bence pek mümkün değil. kas altı konusunda doğru birde kiloda olmayınca hiç doğal olmuyor. kas altında kayma riskide düşük bunların hepsini doktorunla paylaş seni yönlendirecektir.
sevgiler

deniz çok teşekkür ederim izne çıkmayı bekliyorum doktoru annem ayarladı 2 hafta sonra muayenem. kadıncağız da bıktı artık senelerdir ağlayıp durmamdan. saklamayı düşünmüyorum da izleri gördükçe de hatırlamak istemiyorum. inşallah sorunsuz biter gider. hemen hemen aynı profile sahibiz o zaman sağol verdiğin bilgiler için.görüşmek dileğiyle

slm dydy21 sanırım amacına ulaşacaksın sana bir hatırlatma yapmak isterim.
istediğin ebat nedir bilemiyorum ama anladığım kadarıyla nişanlın da doğallıktan yana , bu nedenle doktoruna özellikle normal ebat olmasını istediğini dile getir.
vücut yapına göre en normalini se çünkü normal ebattan biraz bile büyük olsa yapay duruyor. sana bol şans sevgiler

bende 1.70 boyundayım 58 kiloyum. çok büyük istemiorum zaten dogal dursunlar 300 cc kas altı bana uygun olur die düşünüorum ama yinede doktora da sorucam tabiki. şu yaz bi geçsin doktor araştırmaya başlıcam. tanıdıgımız doktorlar var devlet hastanesinde. onlardan da bi fiyat alırım. inş bi aksilik çıkmazohaoldumsmile

slm arkadaşlar doğallık konusu bazende ameliyat sırasında belli oluyormuş. doktorum bana uvarlak vücut yapınıza daha uygun ve spor yaptığım için dönme kayma riski olmasın demişti. ameliyat sırasında denemiş ama vücut yapım ince olduğundan 2 top şeklinde durmuş ve damla takmış.
iyikide öyle yapmış ben çok memnunum.
ben ısrarla doğal olsun asla çok büyük istemiyorum demiştim ve istediğim ebatta oldu. size tavsiyem doktorunuza ne istediğinizi tam olarak açıklayın çünkü geri dönüşü çok güç.
bol şans sevgiler

slm ameliyatın ne zaman?

tatlım ameliyat tarihimi bir ay ertelemek zorunda kaldım, ben hemen olsun bitsin istiyordum aceleye getirmeye gerek yok diye ikna edildim.şuan bi arkadaşımın burun ameliyatındayım burnu kemerliydi yıllardır yaptıracaktı o da hepimiz kusuru düzeltme işi bu yaza denk geldi :) ameliyatta şimdi çıkmasını bekliyorum.özel bi hastane çok rahat görünüyor devlet hastanesinde yaptırırım diyordum ama yaptırmayacağım sanırım.ameliyata gircek insanının korkularını gördükçe daha çok korkuyorumakannehir

tatlım ameliyat tarihimi bir ay ertelemek zorunda kaldım, ben hemen olsun bitsin istiyordum aceleye getirmeye gerek yok diye ikna edildim.şuan bi arkadaşımın burun ameliyatındayım burnu kemerliydi yıllardır yaptıracaktı o da hepimiz kusuru düzeltme işi bu yaza denk geldi :) ameliyatta şimdi çıkmasını bekliyorum.özel bi hastane çok rahat görünüyor devlet hastanesinde yaptırırım diyordum ama yaptırmayacağım sanırım.ameliyata gircek insanının korkularını gördükçe daha çok korkuyorumakannehir

slm hayırlısı olsun . yaptırdığın yerden ziyade doktorun önemli zaten hastahanede en fazla 1 gece yatıyorsun. korkulara gelince sonuçta narkoz alıp bıçak altına yatıyorsun. korkman çok normal ama düşünmemeye çalış. sen uyandıktan sonra sıkıntılarla tanışıyorsun. bol şans

slm hayırlısı olsun . yaptırdığın yerden ziyade doktorun önemli zaten hastahanede en fazla 1 gece yatıyorsun. korkulara gelince sonuçta narkoz alıp bıçak altına yatıyorsun. korkman çok normal ama düşünmemeye çalış. sen uyandıktan sonra sıkıntılarla tanışıyorsun. bol şans

canım narkozdan uyandığında bulantın oldu mu acaba?

herkese merhabaaa:)

ya çok moralimi bozan bir konuda size danışmam gereek :( ben martta kas altınan yuvarlak protez taktırdım, ama son bi iki aydır göğüsün koltualtına giden kısımlarda kırmızı renkte çatlaklar meydana geldi:((( başka boyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba??

cnm ben yaptıralı 1 sene oldu ben narkozdan soora yemek weriolar bikaç saat sora yemekten hemen soora çıkardım hastaneden çıkarkende çıkartıım benim midem bulandı bide ertesi gün bikere daha soora bitti

herkese merhabaaa:)

ya çok moralimi bozan bir konuda size danışmam gereek :( ben martta kas altınan yuvarlak protez taktırdım, ama son bi iki aydır göğüsün koltualtına giden kısımlarda kırmızı renkte çatlaklar meydana geldi:((( başka boyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba??

canım mutlaka doktoruna başvur

SLM BENDE BULANTI OLMADI O AĞRI ZATEN ADAMDA BULANTI FALAN BIRAKMADI BENDE :1no2:
BENİM SONRASINDAKİ İLK GÜN ÇOK AĞRILIYDI AMA 2. GÜNDEN SONRA BİRAZ RAHATLADIM AMA BULANTI HİÇ OLMADI
SEVGİLER

Slm kızlar tatildeyim ve uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya
ve tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle ihtiyacı olan herkes yaptırsın.
Bikininin insanda nasıl güzel durduğunu şimdi anladım. Kesinlikle mükemmel. Bikini almaya gitmek ve üçgen bikini.
Arkadaşlar insan o kadar mutlu oluyorki anlatamam.
Sevgiler

Slm kızlar tatildeyim ve uzun zamandır fırsat bulamadım yazmaya
ve tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle ihtiyacı olan herkes yaptırsın.
Bikininin insanda nasıl güzel durduğunu şimdi anladım. Kesinlikle mükemmel. Bikini almaya gitmek ve üçgen bikini.
Arkadaşlar insan o kadar mutlu oluyorki anlatamam.
Sevgiler

Güle güle kullan mı nedir bilemiyor insan canım doktorun kimdi ?

cnm ben yaptıralı 1 sene oldu ben narkozdan soora yemek weriolar bikaç saat sora yemekten hemen soora çıkardım hastaneden çıkarkende çıkartıım benim midem bulandı bide ertesi gün bikere daha soora bitti
funny cim bu 1 sene de aylara göre nasıl değişiklik oldu kaç cc taktırdın ve göğüs altı kaçtı ve göğüs dokun nasıldı? çok soru sordum ama :) benim 3 hafta oldu. mesela tam ne zaman oturdu ve küçülme bitti

rachel87b , sanırım sorunun bildiğimiz çatlak . silikon konunca deri geriliyor biliyosun , çatlamaya müsait bi cilt yaın varsa, o yüzden çetlamış olabilir. çatlağın ilk rengi kırmızı olur sonra beyaza döner zaten.
ya çatlarsa diye ben de tedirgin olmuyor değilim .
sürekli nemlendir cildini , fındık yağı , bebek yagı falan sür , olmadı catlak kremi sür cnm

merhaba arkadaşlar ben olayın ne parasındayım ne pulunda bakmayın çok param olduğundan değil tabi ki ama mevzu sağlık olunca paranın bir kıymeti kalmıyor. bende meme büyütme ameliyatı düşünüyorum ancak önce ailemi ikna etmem gerekiyo yani nasıl yaptınız bunu merak ediyorum sonrasında ise ameliyathaneler ve iğneler korkulu rüyam kabus gibi düşündükçe herşeye katlanırım ağrıya sızıya ama iğneler ve ameliyathaneleri nasıl halledicem bilmiyorum ve şunu çok merak ediyorum normal hayatımıza döndüğümüzde eşleriniz ya da ilişkileriniz durumdan memnun mu normal göğsü olan kadınlar gibi kullanabiliyo muyuz göğüslerimizi :D:D:D:1:

Konuyu açan arkadas meme dokusu hiç olmadigindan kas alti olmus.. bana doktorum kolay bir ameliyat olacagini yeterince meme dokum oldugundan bahsetmisti, bu durumda heralde kas alti yapmicaktir? O yöntemleri nedense hiç konusmadik.. kas zari altinin kas altindan acisiz olmasi disinda farki nedir kizlar? Mesela ilerisi için sorun teskil eder mi çocuk emzirmede vs gibi?

canım işin ilginç yanı ben de dren izi hiç yk takılmasına rağmen. tamamen kayboldu... protezimi ameliyat izim kaybolursa anlamsı imkansız 1,5 ay olmasna ragmen tam bir meme yumuşaklığında hatta daha da yumuşar diye korkuyorum. arkadaşlarım inanamıyo normal gögüs gibi aynen masaj yaparken sıkıyorum zaten elime silikon gelmediği gibi farklı yapay bi hissizlikte yok çok şükür. sen nasılsın sorunun yoktur inşallah? a.s.

damrenur senin silikoun jel mi serum dolgulu mu? kas altına mı koyuldu meme altına mı? birde doktor nereden kesi yaptı?

Back
X