- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Bende samimi bir sey soyleyeyim goruntusu de ic acici degilÇok samimi bir itiraf tadını hiç beğenmedim. Benim için çok yanlış bir kategori oldu. Katılacağım dediğim için katıldım ....
Yarın yola çıkıyorum çok aceleye geldi : (
O zaman sorun kalamardakalamarda bir hata yaptım. Aylar önce açılmış paketi dondurucuda durdu diye bozulmamıştır diyerek kullandım. Ağır kokusu maalesef rahatsız etti. Makarnanın lezzeti mükemmeldi fakat o koku çok rahatsız etti.
Aa ben görüntüsünü gerçekten çok beğendim ki deniz ürünü yemem :) gerçi siz rakipsiniz ondan ses etmeyeyimBende samimi bir sey soyleyeyim goruntusu de ic acici degilama hic uzulmedim acikcasi,meydan bize kalir,disli rakip değilsiniz artik benm icin yine de sozunuzde durdunuz,emek verdiniz ellerinize saglik :)
Bende samimi bir sey soyleyeyim goruntusu de ic acici degilama hic uzulmedim acikcasi,meydan bize kalir,disli rakip değilsiniz artik benm icin yine de sozunuzde durdunuz,emek verdiniz ellerinize saglik :)
O zaman sorun kalamardaAçılmamış kalamar ile yapılırsa sorun olmaz
Ben de yaptığım yemekleri bazen beğenmem ama yiyenler güzel olmuş derler..Siz kendiniz yaptığınız için öyle gelmiş olabilir..
Anlatımınız muhteşem
Bu iyiymiş ben karides seviyorum, onunla denerim tarifi.Karides makarnaya çok yakıştı sadece karides ile yapabilirsiniz.
Görüntü ve sunum gayet şık olmuş haksızlık yapmayıngörüntüsüne girmiyorum bile...
yok yok nevreste gerçekten olmadı...
Tamam siz bilirsinizyok olmadı, çekilmek en doğal hakkım ben başka bir makarna deneyeceğim ....
olmadı bu çekimleri de beğenmedim .... olmadı beni etkilemeyin deniz mahsulleri diye....
Nevreste ablacım ben bu tarifte çekiliyorum ... yeni tarif ekleyeceğim :)
Millan Kazen'i katıldığına pişman etme.Kazeninde eli varmış bizim gibiiiiiiii..
Neyse konuya dönim..
Dondurulmuş deniz urunlerinden alıp makarna yapalım dedik..(karıdes,kalamar,mıdye ve bi kac deniz canlısı mevcuttu karısımda)
Iııyyy ben böyle ıgrenc bişe gormedım..koklamadım..
Resmen buram buram deniz suyu kokuyordu..kımse yıyemedı onuda..
Ama kazen kendi zaten begenmedıgını söylemiş ya..ordan cesaret alarak yazdım..Millan Kazen'i katıldığına pişman etme.Ben de hiç yiyemem sanırım.Bir kere midye yemeye kalktım resmen deniz kokuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?