Lezzetli makarna hazirlamak için bazi püf noktalari vardir:
-Makarnalarin birbirine yapismasi önlemek için mutlaka bol suda haslayin.Rahat pisen makarnaya yag ve tuzdaha kolay nüfuz eder.
-Makarnayi suyu tamami ile kaynayinca ekleyin.Tamamen kaynamadan makarnalari atarsaniz birbirine yapisacaktir.
-Makarnayi pisirirken paketin arkasinda yazan süreye mutlaka dikkat edin.Makarnanin al dante olani makbuldur ve bu süre 8- 10 dakika arasidir.
-Makarnanin pisirme suyuna zeytinyagi eklemeyin.Zeytinyagi makarnanin etrafinda koruyucu bir tabak olusturarak sosun makarnaya nüfuz etmesini engeller.
-Makarnayi hasladiktan sonra yikamayin.Yikarsaniz tüm besleyici degerini ve vitaminlerini kaybedecektir.Süzdügünüz suyu sosunda kullanabilirsiniz.
Sorun bendemi ki resimler açılmıyorBeklenen tarifimiz gelmiş
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Açılıyor tatlımSorun bendemi ki resimler açılmıyorSen gördün mü?
Neyse bende görünce söylerim fikrimi :)Açılıyor tatlım
sayfayı yenileyince açıldı, bendede gözükmedi ilkNeyse bende görünce söylerim fikrimi :)
Son düzenlemelerden kaynaklı canımNeyse bende görünce söylerim fikrimi :)
Vay bee dürüstlüğün bu kadarı :) Denemeyelim mi şimdi tarifi :)Çok samimi bir itiraf tadını hiç beğenmedim. Benim için çok yanlış bir kategori oldu. Katılacağım dediğim için katıldım ....
Yarın yola çıkıyorum çok aceleye geldi : (
Vay bee dürüstlüğün bu kadarı :) Denemeyelim mi şimdi tarifi :)
Oysa görüntüsü çok enfes duruyor :)Çok samimi bir itiraf tadını hiç beğenmedim. Benim için çok yanlış bir kategori oldu. Katılacağım dediğim için katıldım ....
Yarın yola çıkıyorum çok aceleye geldi : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?