Deniz Kokan Evim...

benım canım herseyın mukemmel allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsınn ,oturma odası duvar kagıdına bayıldım..güzel gunler ıcın cok bekledın inan buna degmıs harıka bı aşk yuvan olmus ..allah bu guzellıge guzellık katsın inş.

tsk ederim sinemim

gerçekten keyifli aydınlık bir ev olmuş, keyifle oturun inşallah mutluluğunuz daim olsun

sag tarafta bos kalan duvara
bu raflari aldim (icindeki aksesuarlar öylesine, daha güzel bisey bulamadim)

Buda mutfagim icin yeni saatim ayila bayila aldim, tam benlik... esimin takmasini bekliyorum...

antreye bayıldım. diğer odalar benim tarzım değil ama kesinlikle özgün olmuş, stil sahibi birisiniz belli ki. güle güle oturun.

çokkk hoşşş bı dekorasyon bayıldım huzurla oturunnn :)

tsk ederim, INSALLAH.

antreye bayıldım. diğer odalar benim tarzım değil ama kesinlikle özgün olmuş, stil sahibi birisiniz belli ki. güle güle oturun.

tskler dollycim.

gule gule oturun, Allah mutluluğunuzu bozmasın, darısı başıma hayırlısı ile

Insallah, darisi senin basina :)

Çok güzel olmuş.
Bu güzel evde bol kahkahalı günler diliyorum.

Amin, tsk ederim

mis gibi bir ev. harika... evimin tüm dekokrasyonun mavi renkle yenilemek istedim şidmi bu resimleri görücee. mutlulukla oturun..

mavinin bukadar güzel gözüktüğünü şimdi anladım gercekten güle güle otur tatlım :)

ne cok sevmeyeni varmis mavinin... Itiraf etmeliyim ki bende onlardan biriydim, kendimi nasil masmavi bi evin icinde buldugumu hala anlamis degilim

mis gibi bir ev. harika... evimin tüm dekokrasyonun mavi renkle yenilemek istedim şidmi bu resimleri görücee. mutlulukla oturun..

haha. banada öyle oluyor hosuma giden dekorasyonlar görünce, degistireveresim geliyor... tsk ederim

zevkli, ferah ve şık bi ev olmuş huzurla oturun inş.

tskler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…