DENİZ imin yeni gelin evi

Evin süper.. Mutlulukla otur.. Salonundaki saate bayıldım. Nerden aldın acaba ve ne kadar kaydirigubbakcemile3

küçük ve şık güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

Çooook güzel zevkle döşenmiş gerçekten. Maşallah, Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah;)

çok güzel bir ev...özellikle ben banyolara bayılıyorum.ben kirada oturuyorum ve ev sahibimiz banyomuzu yaptırmamıza izin vermiyor. o yüzden bu sayfalarda en çok banyolara bakıp iç çekiyorum :(

çokkkkkk şirin bir ev olmuşş kuuck bır ev ama cok ıyı kullanılmış eşyalar fln.. gule gule otursunlar canım
yatak odasındakı ip tülmü yoksa taşlı bır sarkıtmı

Biri siyah_inci dese diğeri mor ve beyaz diye bağırır arkadaşlarım.. Böyle beyazları gördükçe biran önce evlenesim geliyor.. Zevklerimiz nerdeyse birebirbayanssulusmile
Güle güle kullan tatlımvereliniortak

Çok beğendim.Mutlulukla otur inşallah...Mor duvar rengi çok flash olmuş.Karışım mı,markası ne acaba?

Salon ve mutfak çok iç içe girmiş , salondaki yerler taş döşeme siyah (zor bir renk zemin için , taşın temizliği de ayrı dert) ve desenli. Bana göre mor duvarla siyah desenli taş yer döşeme pek gitmemiş..
Siyah koltuk yastıkları ile kontrast sağlamaya çalışmışsınız ama ben pek sevmedim. Klasik bir halı beyaz eşyalarla uyumlu gider , taşın ön planda olmasına engel olur en azından. Tavan güzel duruyor ama avize çok klasik durmuş ve sarkık olması evi alçak gösteriyor daha modern ve sarkmayan avize evi boğmazdı bana göre..
Mutfak ve banyoyu beğendim. Yer imkanız en iyi şekilde değerlendirilmiş.
Yatak odanızda ayna yerine lcd tv biraz garip geldi ama tercih melesesi.
Az mekanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmanızı takdir ediyorum , güle güle huzurlu oturun.

Mor rengi pek sevmem ama siyah ve beyaz mobilyada çok güzel kombine olmuş llah güle güle oturmalarını nasip etsin...

Back
X