DENİZ imin yeni gelin evi

çok güzel...özellikle yatak odası çok hoş görünüyo boncuklu perde ,siyah takım ...:nazar:güle güle otursun

gerçekten çok modern,sade ve şık bir ev, herşey yerli yerinde,Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin inşallah.
orta sehpanıza bayıldım, bende arıyorum böyle şık bişey, ocak 29 da da biz evleniyoruz, nereden aldınız acaba mahsuru yoksa?

ne kadar minik ev öyle. konyada alışkın diilim öyle eve. biz de 2+1(135m2) almaya korkuyoruz ki satamaz mıyız diye

Mini minnacik cok sirin bi ev...
Salonda ki kristalli lambalar bu sene cok moda. siz basligi gecen sene acmisiniz,
yegeniniz o zamandan anlamis modayi :))

yatak odandaki tv çok uyumlu olmuş.yerinde elit yakışmışmış.güle güle otur

ÇOK GÜZEL FARKLI KALİTELİ BİR SEÇİM OLMUŞ BEN BEĞENDİM Kİ SİYAH BEYAZ VE MOR KARIŞIMI BİR SARAY OLMUŞ.BEN BİŞE SORUCAM MUTFAKTAKİ MASA SANDALYE SETİNİ NERDEN VE NE KADAR ALDINIZ BENDE ALMAK İSTİYORUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR BU MASALAR YALNIZ BENİM BEĞENDİĞİM YERDE RENGİ BEYAZ YOKTU AMA BUNA BAYILDIM.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM:nazar:

Güle güle otursunlar...

Bana sanki bir güzellik merkezinin bekleme salonunu çağrıştırdı ama tabii zevkler tartışılmaz.

Bu kadar dar bir alanda bu kadar büyük hacimli bir sehpa ne derece kullanışlı bilemiyorum.
Çoğu evde görüldüğü gibi,vitrin üzerinde aksesuar ve tablonun fazla yukarıda olması göze çarpıyor.
Yatakodasının perdesi şık olmakla beraber,mobilyaların sadeliğiyle bağdaşmamış.
Belki şık bir başucu lambası,sade bir yatakörtüsü ve yatakbaşına asılacak modern-şık duvar süsü olsaydı uyum sağlanırdı.
Onun dışında,halı olmaması beni rahatsız etmedi.Taşlar güzel görünüyor.

Harika yasa bayıldım Cook ferah ve iç açıcı....Allah nazarlardan saklasın güle güle mutluluklar otursun insallahhhh...

Back
X