Deniz akr....

Allaha güç gitmesinde hiç beğenmiyorum bu kadını ya hiç bi yeri güzel gelmiyo bana hele ağzı çok çirkin çok itici bi tip ukala gibi bi hali var...ama fizik güzel...

Hakikaten çok iyi oyuncu.:smiley-cool:
Ve çok hoş bir kadın.
Kendisinin de gerçeğini görme fırsatına eriştim, gayet uzun boylu ve alımlı süper bir kadın...
zemuszemus

bu kadının dudakları böyle olmasa bu kadar cekici olmazdı.gercekten böyle düşünüyorum.. acayip bir hava katıyo... her yönüyle tam bir dişi....

kızlar bu kadının dudakları silikon buna eminim eskiden hüya avşarla bir dizisi vardı hatırlıyorsanız orda incecik hiç yok denlcek kdr ince

bakın kızlar silikonsuz fotolorunu buldm

Eklentiler

• $5752423%5B1%5D.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $19012008124955.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 103
hiç beğenmiyorum ben bunu ya baştan beri itici geliyo bana.hele o dudakları denizden denizden yeni çıkmış balık gibi aynı:umursamaz:

hıc begenmıyorum ozellıkle sac kesımınden nefret edıyorum.yasının cok ustunde gosterıyor bırde

81liymiş.. Daha büyük gösteriyo.
Bi de niye hep etek giyiyo ki dizide. Pantolon da çok yakışıyo bence.Fiziği gayet güzel..

bence ne giyse yakışıyor çok güzel bir fiziği var
ama farketdiyseniz pantolon giydiğinde hep uzun bir şey giyoyor
poposunu gizliyor yani
düz popoludur belkide ondan:ecrin_bebek:

bi dizisi vardı,kurabiye cafe diye bi cafesi vardı
ilk dizisydi yanlış hatırlamıyorsam
orda daha doğal daha güzeldi
gerçi hala güzel yerimseniben

ayy evet o benimde dikkatimi çekmişti

ne zaman pantol giyse hep uzun uzun şeyler giyiiyo zaten pantoluda kırk yılda bir giyiyoya ne sorun var acaba koca totolumu kaydirigubbakcemile3

dudakları itici ama inanın yaptırmasa dahada itici olucakmış koca surat çizgi dudak olmuyomuş lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…