Deniz Akkaya hamile

bana göre yanlış,çocuğu yetiştirmek dert değil ama iyi yetiştirmek marifet. anne babadan oluşan bir aile bile bir çocuk yapmak için düşünüyor, yine de kimseyi yargılamak istemem, sonuçta kendi kararıdır. insanların özel hayatlarını burnumuzun dibine kadar getiren magazin basınını da bu arada gerçekten kınıyorum. bu ilişkinin başından beri, ayrılık haberini, şimdi hamileliği, ileride de hamilelik sürecini, annenin hamilelik sırasındaki ve sonrasındaki kilolarını, çocuğun büyürken poz poz fotograflarını okuyacağız da okuyacağız daha, olmadı haberlerde izleyeceğiz ama bir şekilde hep öğreneceğiz.

yazık hiç edep kalmadı evet önce evleniyolardı bari artık buda kalktı ortadan Türkiye mahvoluyo :a015:

eskiden babasız çocuk doğurana p..c denirdi.şimdi ise aşkımızın meyvesi gözüyle bakılıyor.edep hay kalmadı bu insanlarda.hiçmi düşünmezler o meyve sizlerden hesab sorup gayrimeşru beni dünyaya niye getirdiniz diyee :mymeka:
oysa kamu önünde olan kişilerin dahada halka örnek sergiliycek davranışlarda bulunmaları gerekirken,
çok mutluyum,güzel bir süreç geciriyorum diyor utanmadan.
nasıl mutlu olabiliyorsun ? hiç anlamış değilim.tabiki kendi hayatları ama, neden çoluk çocuğumuza kötü örnek olmaya nasıl hakkın olabilirki senin.
ama deniz akkaya ve benzerleri devede kulak misali artık.
çoğu yayım kuruluşlarımızdaki dizi sektörü bile aynı hataları sergiledikten sonra kime ne diyebilinirki.:mymeka:

Onun yaptığını halktan biri yapsa vay haline....

Çok merak ediyorum ......
Devamlı alkol komasında gezen (ki; bunun yanında mutlaka başka maddelerde vardır)
2 ayda bir trafik kazası haberi çıkan bir kişi sağlam bir çocuk doğurabilecekmi?
Ama umurlarında olduğunu sanmıyorum hatta sakat olursa daha iyi onlar için, daha fazla prim yapıp, keselerini doldururlar..kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

gerçekten üzücü bir durum,nerde kaldı bizim saygın Türk toplumumuzun örf ve adetleri??tamamen Amerikan'cılaşıyoruz sanırsam,o kadar özenti bir toplum olduk çıktık ki,böyle çok afedersiniz ama akılsızları gördükçe sinirlerim o kadar geriliyor ki...Bir çocuğun sorumluluğu ne kadar küçümseniyor,hoş gerçi onlar özel bakıcılarla baktırdıkları için anneliğin ne demek olduğunu bile anlamıyorlar,annelik gibi kutsal bir görevin de adını lekeliyorlar yazık doğrusu...

çocuk yapması kolay
zor olan onu sağlıklı bir aile ortamında büyütmek
deniz akkayanın eski sevgilisi kararına saygı duyduğunu söylemiş
saygı duymakla her şey çözüldü mü
ne garip ilişkiler ne diyim allah sonumuzu hayır etsin

Saygı diye diye saygıyı nerelere çektiler.Yarabbim sen bunlara akıl fikir ver.Çocuğu doğup büyüyünce ne diyecek ona,babanın başka sevgilisi varken senin olacağının haberini aldım,o da saygıyla karşıladı.Bana ters geliyor böyle şeyler, modernlik dedikleri bu değil.

vallahi aynen okuyunca bende oldukça şaşırmış ve yadırgamıştım...
modernize olmayı abarttık galiba

her zaman kı gıbı olan o aradakı cocuklara oluyor.

belınaycım katılıyorum !

Mahmut Hoca dede oluyor!

Sinemanın efsane ismi Münir Özkul'un tiyatrocu Suna Selen ile evliliğinden doğan kızı, eski manken, sunucu ve oyuncu Güner Özkul (43) yurt dışındaki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kaldı. 4.5 aylık hamile olan Güner Özkul'un bebeği kız. Başından bir evlilik geçen Güner Özkul bu yolla hamile kalış nedenini şöyle açıkladı:

'BU YÖNTEME TALEP ÇOK'

"Hayatımda kimse yok. Ama anne olmak da istiyorum. Yaşım geçiyor, sağlık sorunlarım var. Sperm bankasına başvurdum. Aylarca sıra bekledim. Çünkü çok talep var." Bu yolla hamile kaldığını açıklayan ilk Türk, oyuncu Leyla Kömürcü'ydü. Leyla Kömürcü'nün, New York'taki bankadan sperm alıp doğurduğu oğlu Kayra 1.5 yaşında.

reha muhtarı unutmayalım dimi

ıkizlere aynı isim!

Reha Muhtar ve Deniz Uğur çiftinin ikiz bebekleri dün dünyaya geldi. Biri kız diğeri erkek olan bebeklerin isimleri, doğumun Deniz Gezmiş'in idam edildiği tarihe gelmesi sebebiyle Mina Deniz ve Poyraz Deniz olarak değiştirildi. Gazeteci Reha Muhtar'la bir yıldır birlikte olan oyuncu Deniz Uğur'un bu beraberlikten beklediği ikiz bebekleri dün Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Biri kız diğeri erkek olan ikiz bebeklerini kucağına alan Deniz Uğur duygusal anlar yaşadı. Yaptığı röportajlarda bebeklerine Mina ve Poyraz adını koymak istediğini söyleyen çift son anda bu isimlerin yanına Deniz'i ekledi. Bunun sebebinin ise ikizlerin doğum tarihinin, 37 yıl önce 6 Mayıs'da idam edilen Deniz Gezmiş'in ölüm gününe denk gelmesi olduğu öğrenildi. Çift, Deniz Gezmiş'in anısına bebeklerinin isimlerini Poyraz Deniz ve Mina Deniz olarak değiştirdi. Bebekler Deniz ismiyle hem Deniz Gezmiş'in hem de anneleri Deniz Uğur'un ismini taşıyacak. ıki kilo ağırlığındaki bebeklerin sağlık son durece iyi. Biz de yazarımız Reha Muhtar ve Deniz Uğur'u kutluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…