• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Akkaya: Fransız okulundaki kızımın kafası bitten geçilmiyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
"Kızımı Fransız Sanat Devlet Okulu'na sokabilmek için 3 yıl uğraştım. Fransız hayranı değilim. Temizlik, hijyen nedir bilmiyorlar"
page_deniz-akkaya-fransiz-okulundaki-kizimin-kafasi-bitten-gecilmiyor_721583952.jpg

Kızı Fransız okulunda okuyan Deniz Akkaya, "Temizlik, hijyen nedir bilmiyorlar. Ayşe okula başladığından beri kafası bitten geçilmiyor" dedi.

'Sokmak için 3 sene uğraştım'
Kızını sokabilmek için 3 yıl boyunca uğraştığı Fransız okulundan dert yanan Akkaya, şunları söyledi:

"Kızım Fransız Sanat Devlet Okulu'nda okuyor. Oraya sokabilmek için 3 sene uğraştım. Fransız hayranı değilim. Temizlik, hijyen nedir bilmiyorlar.

'Kafası bitten geçilmiyor'
Ayşe okula başladığından beri kafası bitten geçilmiyor. Temizlik konusunda hiç anlaşamadığımız bir toplum."
http://t24.com.tr/haber/deniz-akkaya-fransiz-okulundaki-kizimin-kafasi-bitten-gecilmiyor,335405

Son düzenleme:
Bu ablada da bir Tuğçeleşme sezinledim:confused:
Kendiyle çelişkili açıklamalar falan..
Hayırlısı be gülüm :KK51:
Bittir.. Gider.. Temizlersen..

Bit garibanin derdi deniz akkaya her turlu cozumunu bulur

aaa bir ben sapıtığım galiba.
çok zevklidir bit temizlemek ya,
küçükken bizde de olurdu ya, ben kardeşimin kafayı okuldan eve geldiğimiz gibi cillop gibi yapardım.

Şampuan + bit tarağı 12.90 .

Fransada fiyatlar uçmuşsa , burdan kargo yapalım Denizcim:KK54:

bit zaten temiz sacda olur klisesini soylicem ama :KK45: belli donemlerde oluyor cocuklarda ya

Evet yok.. biz yakalarina kucuk birer yaka ignesi takiyoruz gelmiyor bit falan.. cozumu olan bir sey icin neden bu kadar skandal yapmis anlamadim..
Bence o yağlı elinle saçına dokunma efsanesi annelerin titizliği ile alakalı bir yanlış istihbarat :) Bit geleceğinden değil de hijyen meselesi yani.

Türk okullarının nesi vardı da Fransız okuluna yollamış, birde 3 yıl uğraşmış.
Fransız okulunu seven bitine katlanır:KK70:

Bitler neredeyse her çocuğun hayatında bir kere rastladığı böcekler grubudur, abartılacak birşey yok, bit şampuanları var, size de bulaştıysa Deniz hanımcığım boyatırsınız kuaförünüzde bitten eser kalmaz:KK14:
He ama tabii kimi bünyelerde kendi üretiyor biti, sadece sizin çocukta varsa bir düşünmek lazımo_O

Son düzenleme:
Back