Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben burdayım canım dicektim ama sen gitmişsin akannehir diğer kızlarda yok :KK43: ya bu arada abbanın düğününe çok az kaldı hihoyyyt kimbilir ne telaş vardır şimdi onda a.s valla merak ediyorum neler yapıyor,müsait olsada girse keşke ama napalım düğünden sonra bol bol konuşuruz artık.neyse bende çıkıyorum,hepinize hayırlı akşamlar canlarııımm opuyorumnanaktan

günaydın herkese canım akşam acil çıkmam gerekti kaçar gibi oldum ama üzgünüm:sinifsinif: bugün sohbet eder bayramlaşırızvereliniortak

merhaba canım... nasılsın? benim çok midem ağrıyor bugün :1shok: ağrıması da normal aslında,bugün felaket yoğunum,azcık bi boşluk buldumda topiğimize geldim.sonraa canımdan hala bi haber yok,arıyorum telefon ulaşılmıyo :eek:klava: son dakika işleri gibi,son anda seyire mi çıktılar yaa,gelemicek diye endişeleniyorum.tam hevesleniyorum,planlar yapıyorum,olmuyooo yaaa,of offffffff mafoldumben

ya merak etme canım gelicem demiş gelir gelmesede alış artık böle süprizlere devamlı oluyo çünkü aksaklıklarCADIARZU artık boşverdim valla yada rahatım daha 2 ayı var kocamın gelmesine düşünmüyorum bile ama seni çok iyi anlıyorum nesrin gibi sende kavuşacaksın sevgilineyerimseniben ben bu zamana kadar hiçbir bayramı eşimle geçirmedim mesela alıştım artık:nazar:öle yanii
nesrin kız nasılsın mutlusun dimi?

ya merak etme canım gelicem demiş gelir gelmesede alış artık böle süprizlere devamlı oluyo çünkü aksaklıklarCADIARZU artık boşverdim valla yada rahatım daha 2 ayı var kocamın gelmesine düşünmüyorum bile ama seni çok iyi anlıyorum nesrin gibi sende kavuşacaksın sevgilineyerimseniben ben bu zamana kadar hiçbir bayramı eşimle geçirmedim mesela alıştım artık:nazar:öle yanii
nesrin kız nasılsın mutlusun dimi?

inşallah gelir canım yaa :sinifsinif: haberde alamıyorum,napıyım haberini beklicem artık.birde son 2 gün kaldı ramazan ayının bitmesine ,düşündükçe hüzün kaplıyor beni.Rabbim hepimizi daha nice ramazan ayına eriştirir inşallah :Saruboceq:

bence de olmaz canım ama ...
aslında daha net bişey söylenmedi ama dediğim gibi çalışma ihtimalimiz var.
sizler yarın neler yapacaksınız,varmı planlarınız ?

aaa kaptanın karısı iznine bence yarın sabah geç kalkarak başla sonra yaparsın temizliği vakit kalırsa :lepi: mavi boncuk çalışırsanızda bence en fazla öğlene kadar çalışırsınız dimi zemuszemus ben henüz plan yapmadım ama eşimdende haberim yok :umursamaz: buluruz elbet bişey zemuszemus çamaşırlar öyle birikmişki onlara zaman ayırmalıyım bende akşamdan başlarım makinaya atmaya kaydirigubbakcemile5

X