Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çanakkaleye mi geliyormuş,işte bu süper oldu senin için Şeniz geçen sefer gidemedin diye üzüldün,bak gördün mü Allahın izniyle kavuşacaksın inşallah.:teytey: görüşünce biraz enerji depolarsın,sana iyi gelecek,hemde çoookkkk :1hug:

KURUYÜK ARIYORSA BENİMKİDE YARDIMCI OLUR BAKARSIN BERABER GİDERİZZsositososito BİZİMKİNİN FİRMASI KABUL EDİYO EŞLERİ

yaa çok güzel olurdu dimi :kedi: teşekkür ederim hangi şirket özelden yazarsan sevinirimzemuszemus

abbacım tabiki bu koşuşturmada hiç niyetlenme havalar sıcak kötü olursun allah korusun düğün arefesindeCADIARZU

çok oluyorum ama bol bol dua istiyorum mavi gözlüm:Saruboceq:

inşallah gelir çanakkaleye ve sende gidebilirsin canım bu ikinizede çok iyi gelir daha yeni gitmiş adapte olmak bile güc :gitme: rabbim yardımcımız olsun sende kavuş inşallah eşine :Saruboceq::Saruboceq:

crayzzz evlenme teklİfİ almıŞsın. Çok mutlu oldum senİn adına... Allah tamamına erdİrsİn. KorktuĞun Şey evlİlİk mİ?

canım cok tesekkur ederım ama daha babama soylemedım yanı bı kac ayı bulr dıye tahmın edyorum hanı ıstemye geldıkten sonra hesey hazır olunskı nısan flan arda n cıksın babm ne der bılmyorum korkuyorum yaaaa off ne garıp bı duyguymus bu

bu çok güzel haber zemuszemus baban sorun çıkarır diyemi korkuyorsun:uhm: evet bu dönem herşey çok zor ama sonuç güzel olduktan sonra gerisi boş :lepi: hayırlısı olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq: herşey dertsiz sıkıntısız hallolurda çooooooookkkk mutlu olursunuz yuvanızda:1hug:

canım çok sağol darısı başına inşallah çok güzel bır duygu rabbım herkese nasip eder inşallah

aminnnnnnn canımmmm :Saruboceq: eminim çok güzel bir duygudur.bence sende boş yere canını sıkma,babana söylediğinizde elbette biraz sert durabilir çünkü düşünsene kızı gidecek :gitme: biraz geri çekebilir kendini ama hiç üzülme tatlım Allahın izniyle herşey çok güzel olacak inşallah :Saruboceq: Dualarımız seninle :1hug:

captanınkarısı , çok sağol bitanem :1hug: Allah senden de razı olsun,inşallah bende sizler gibi yuvamı kurarım en hayırlı zamanda :Saruboceq:

aman kursana şimdiki gibi yanlız kalıyosun bişey farketmiyor eee ne demişler KAPTANIN PARASI BOL KARISI DULDURkaydirigubbakcemile3 çok doğru

abba bana komsu geliomususn ama hıc yazmıosun??
buralardan mı ogrenecemm yane??
kadın kadın !! neden solemıyosun??
bakalım sole simdi
nereden hangı sıteden tuttun evı??
bende d.derede sahileyimm..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…