- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.401
KURUYÜK ARIYORSA BENİMKİDE YARDIMCI OLUR BAKARSIN BERABER GİDERİZZsositososito BİZİMKİNİN FİRMASI KABUL EDİYO EŞLERİ
çanakkaleye mi geliyormuş,işte bu süper oldu senin için Şeniz geçen sefer gidemedin diye üzüldün,bak gördün mü Allahın izniyle kavuşacaksın inşallah.:teytey: görüşünce biraz enerji depolarsın,sana iyi gelecek,hemde çoookkkk :1hug:
crayzzz evlenme teklİfİ almıŞsın. Çok mutlu oldum senİn adına... Allah tamamına erdİrsİn. KorktuĞun Şey evlİlİk mİ?
canımmm ,hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:darısı benim başıma artık :dance:
bu çok güzel haber zemuszemus baban sorun çıkarır diyemi korkuyorsun:uhm: evet bu dönem herşey çok zor ama sonuç güzel olduktan sonra gerisi boş :lepi: hayırlısı olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq: herşey dertsiz sıkıntısız hallolurda çooooooookkkk mutlu olursunuz yuvanızda:1hug:canım cok tesekkur ederım ama daha babama soylemedım yanı bı kac ayı bulr dıye tahmın edyorum hanı ıstemye geldıkten sonra hesey hazır olunskı nısan flan arda n cıksın babm ne der bılmyorum korkuyorum yaaaa off ne garıp bı duyguymus bu
çok oluyorum ama bol bol dua istiyorum mavi gözlüm:Saruboceq:
canım çok sağol darısı başına inşallah çok güzel bır duygu rabbım herkese nasip eder inşallah
aman kursana şimdiki gibi yanlız kalıyosun bişey farketmiyor eee ne demişler KAPTANIN PARASI BOL KARISI DULDURkaydirigubbakcemile3 çok doğru
o da doğru valla sositososito hakkımızda hayırlısı olsun canım ,napalım,bizimde kaderimiz bu demekki :1hug:
abbacım eviniz hayırlı olsun güle güle oturun kolay gelsin canım allah mutluluğunuzu bozmasın
kaderimiz bu tabii ama evlilik çok güzel ısrarla tavsiye ederim maviboncukçumhihoyyyt