Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

nasıl neden bee sositososito sanki bende hemen evlenecekmişim gibime geliyo kaydirigubbakcemile3 biliyorum ne alaka diceksiniz ama ne biliyim , sevdiğimle evlendiğimizi hayal ediyorum,mutlu oluyorum :eek: dolayısıylada heyecanlanıyorum :kedi: ne hayalperest çıktı buda diceksiniz şimdi kaydirigubbakcemile3

yok canım bende öyleyim mesela kocamın yanına hemen gitçekmişim gibi geliyo gittiğimde ne yapıcam hayal ediyorum:kedi: aynıyım yani

canım yaa opuyorumnanaktan
çanakkaleye ne zaman gelecekleri belli mi peki,yani şu tarihte çanakkaledeyiz dedi mi eşin ? kısacası kaç gün var kavuşmanıza canım :1hug:

daha belli değil aslında çanakkaleye geleceği bile belli değil ama bi ihtimal varmış kocan uzakta olunca küçük ihtimaller bile heyecan veriyo insanamafoldumben

kıyamam sana yaaa,üzülme noluurrrr :1hug: gelirse mükemmel olacak ama her ihtimali düşünmeliyiz.farz edelimki gelemedi ( inşallah böyle bişey olmaz ) yinede hazırlıklı ol tamam mı.üzülmemen için,gelemeyişine de hazırla kendini.:1hug: sonra 4 ayı kalmış,kısmetse karada iş buldumu,tamamdır.hiç üzme kendini,yıpratma olurmu,lütfeeeennnnn :teselli:

abba bana komsu geliomususn ama hıc yazmıosun??
buralardan mı ogrenecemm yane??
kadın kadın !! neden solemıyosun??
bakalım sole simdi
nereden hangı sıteden tuttun evı??
bende d.derede sahileyimm..??

kuzum bura bızım topıkya sonucta denızcı eslerıyızz .. oyuzden bura yasdım..
daha kadınlıga tesrif edemedim kaydirigubbakcemile3 esımın memleketındekı dugunden sonra olacak o iş :kedi: :kedi:delikafadulden
ayy vallahı bılmıyorum esımın arkadasının arabasıyla gezdıgımız için mahallesıymıs cadde sokak hiç bişey bılmıyorum..
ama sunu soyleyebılırım sadece.. site değil 5 katlı bir apartman.. onumuzden yol gecıyor izmit ve gölcük dolmusları gecıyormus.. karsımızda 2 ev sonrası denız zaten öyle tarif edeyım ben sana .. bızım bulungumuz yerde siteler var ama yukarda kalıyor bizim tuttugumuz ev asagı taraflarda.. bahceli 3 yada 5 katlı apatrmanlar ızlıyor sıra sıra..
cumartesi pazarına uzagız biraz :)) biz gittgimizde pazar vardıda..

2.ye kendım gitsem kaybolurum sanırım cunku ben esıme guvenerek hiç sagıma soluma bakmadım oyuzden bılmıyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

kıyamam sana yaaa,üzülme noluurrrr :1hug: gelirse mükemmel olacak ama her ihtimali düşünmeliyiz.farz edelimki gelemedi ( inşallah böyle bişey olmaz ) yinede hazırlıklı ol tamam mı.üzülmemen için,gelemeyişine de hazırla kendini.:1hug: sonra 4 ayı kalmış,kısmetse karada iş buldumu,tamamdır.hiç üzme kendini,yıpratma olurmu,lütfeeeennnnn :teselli:

senide görcem inşallah ben sende evlen böle 4 ay bekle bak noluyooa.s

ama ben senin için diyorum bitanem :sinifsinif: yoksa eminim çok zordur,bende bekliyorum ama seninki gibi değil elbet,senin çektiğin zorluğun dörtte birini çekiyorumdur belkide,yaşamadan elbet anlayamam tam olarak neler yaşadığını,neler çektiğini ama valla sen öyle yazınca üzülüyorum :a015: elimden geldiğince motive etmeye,sıkıntını paylaşmaya çalışıyorum.ama sanırım başarılı olamıyorum mafoldumben

bak allah söylettikaydirigubbakcemile5 benim eşimde başak off çok titiz ya benden beter temizlik hastası nerdeyse bide çok düzenliiikaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah Allah söylettirmiştir :Saruboceq: bizde ikimizde çok inatçı,o çok kıskanç ama pek belli etmemeye çalışır kaydirigubbakcemile3
eşinin titiz olması iyi bişey ama fazlası sıkıcı oluyor sanırım :eek:

off hemde nasıl senin yaptığın hiçbişeyi beğenmiyo bide hep düzenli olman gerekiyo ben tam tersiyim yani o kadar düzenli değilim ev yemeği yer hemde çok yerr cokacimcoook boğa burcu parayı sever kız:1closedeyes:

yaa hiçbirşeyi beğenmemesi sinir bozucu olabilir laelaelaelaelae boğa burcu parayımı sever,hımm bilmemki,daha o yönünü görmedim ama doğruda olabilir.ama çalışmayı çok seviyor ya,ben çalışmayı bu kadar seven başka biri görmedim henüz

kıskançlık bekarken oluyo evlendikten sonra ne yaparsan evet diyo istediğin yere gidebilirsin diyo yani önceki kadar sıkmıyo yani beni :lepi: bu durum bazen kötü olabiliyo bu adam beni sevmiyomu diyosun yaww biz kadınlarda(yada sadece ben)ne garip tripler yapıyoruzzkafamçokkarıştı

evet canım haklısın,kıskanılmak gzüel şey aslında ,fazlası olunca sıkıcı oluyor ama hiç olmayınca da farklı düşüncelere itiyor.ben olsam bende aynı şeyi düşünürdüm büyük ihtimal.heleki benim bi huyum var,ilgisizliğe tahammül edemiyorumm

X