- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.121
slm kızlar opuyorumnanaktan
ben geldim gidiyorum bu gün kalabalıkmış buralar kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce ben söyleyeyim 3.5 ay mafoldumben
bizede anlat kızz :) guzel hosuan gıden mekanları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan golcuktede 27sınde baslıcak bakalım lojman toplantısı.. insallah ıkımızede cıkar :)) gerci eşim pek olumlu bakmıyor duruma.Lojman işleri ertelenmiş ağustosun 24 üne. Offf. Adam her gün işe gidecek ben orduevinde kukumav kuşu gibi pineklicem. Şehri keşfe çıkayım bari :)
bende senın gibi dusunup teselli edıyorum tatlımm kendımı .. ben beklemeye razıyım diyorum.. :gitme: :gitme:bu arada yazmayı unutmuşum eşimle aramda 12 yaş var ve çok iyi anlaşıyoruz eşim benim ruh ikizim.denizci olunca seyirleri oluyor karacı olunca mayın tuzakları havacı olunca uçak düşüyor yani kısacası asker eşi olmak çok zor.sivillerden hiçbir farkımız yok
nereye kızz .. enıste geldımı yoksa zemuszemusopuyorumnanaktanslm kızlar opuyorumnanaktan
Allah kavustursun canım..önce ben söyleyeyim 3.5 ay mafoldumben
bu arada kızzlarrr eşi sivil denızcılıkte olanlara sorum var??
kuzenım izmir 9 eylul gemı-guverte bolumu kazandı..5yıllık egıtımden sonra süvari olarak çıkacakmıs..mış dıyorum cunku pek bilgimiz yok.. mulakatta neler gereklı yada ne yapması lazım.. mulakattan sonra tekrar yazılı sınavı olacakmı? bu konuda bılgılerınız varsa benımle paylaşırmısınız a.s. a.s.
ayy ne bileyım tatlım .. sanırım ben yanlıs anladım.. dedi bana suvarı olucaz ama diploma sart gibi.. sanırım bu diplomalar baska bişey oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3abbacım eşim itü mezunu benim. onlarda çok ciddi bi sağlık muayanesi yapmışlar. genel olarak konuşmuşlar kimsin nesin diye. konuşma işi formalite diyordu ama sağlıkta elenen çok kişi olmuş. tekrar bi yazılı sınav filan yok canım. en azından itüde öyle ama 9 eylülde de öyledir. eğer sağlıkta elenirse bi alt tercihine yerleşiyorlar. bide canım öle okul bitince hemen süvari olunur mu hiç kaydirigubbakcemile3 önce 4. kaptan olarak başlayacak. sonra süresini doldurup sınavlarını verdikçe hayırlısıyla süvari olur. ama şeyi yanlış anlamış olabilr miyim acaba. okul 5 yıllık mı ? eşimin okulu öyleymiş 1 yıl hazırlık 4 yıl ünv işte. bide 2 yıllık bölümler var. kuzeninin nasıl?
himm çok tşk ettim balımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayy ne bileyim valla sanıyorum bende unıv bıtınce hemen suvari oluyorlar :)))merhaba kızlar nasılsınız bakalım gÖrÜŞmeyelİ...
abbacım bende hemen sÜvarİ olunmuyor dİye bİlİyorum... Benİm eŞİm daha 2008 ekİmde ancak sÜvarİ olabİldİ... O da hİzmet sÜresİnİ falan hesaplatıyordu... Sınava hak kazanması İÇİn hİzmet sÜresİ yeterlİ olmalı...
slm canım opuyorumnanaktan son günler benim:kedi: tarih net belli değil 20 sinden sonra her an yerine ne zaman biri gelir o ayrılır gemiden :lepi::lepi:günaydın kızlarrrrr eşleri seferde olanlar şafak kaç?
amiinn inşallah zaman çabuk geçer hepimiz kavuşuruz kaydirigubbakcemile5Eşlerini bekleyenler Alah sabırlar versin. Çok zor valla.
senın ve enıste adına sevındım tatlısım zemuszemus ee okadar calısmıs cabalamıs artık bu kariyerının tadını çıkarmaya gelmıs sıra :hooray: :içelim:yok kıs sÜvarİ olmak Öle kolay mı?benİm eŞİm mahvoldu valla sÜvarİ olana kadar. Şİmdİ de keyİf Çatıyor valla
abbacım nerde o günler beklemedeyim hala gelmedi neyseki msnden konuşuyoruz sık sık norveç hollanda ingiltere çalışıyolar kaydirigubbakcemile2 ayrıca öyle okul bitince hemen süvari olunmaz önce 4. kapatan görev süresi yani hizmeti dolunca 3. sonra 2. veeeeeeeee en sonda süvari olacak inçallah allah yardımcısı olsun :Saruboceq: benim eşim okullu değil bu sebeplede bizim işimiz daha zor kuslar sınavlar uğraşıyo işte ama çok şükür son basamaktayız görev süresini doldurunca ç.başı olacak artık ne kurs kaldı ne sınav geçen yıl bizim için çok yorucu ve zordu 13 ay çalışmadı kursa gitti sınavları verdi :Saruboceq::Saruboceq:
abba :) anladım ben seni...:):)