Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

bir de sana tavsiyem aksaz da yat kaptanlığı ya da dalgıçlık kurslarına kayıt ol...hem eşinle bu tür ilgi alanlarını paylaşmak hoş olacaktır hem de denizcilik gerçekten çok zevkli bir alan. ben eşim sayesinde denizleri denizciliği öğrenmeye başladım...astronomik seyir çalıştıracak bana nerdeyse...şimdiden sekstand-okstand anlatıyor...

tamam canım çok sagol uyardın için :):) öpüyorum yine gorusmek üzere şimdi çıkmam lazım misafir gelicek,malum nişanlı kız olmak zor oluyor gelen giden eksik olmuyor.. :D him bide ben yarın istanbula gidicem 1hafta kalcam orda eve geldımde yazarım sana öptüümmm gorusurukk ..:D;)

hoşçakal canım yekrar görüşmek dileğiyle, iyi tatiller:teytey

busecim tanıştığıma memnun oldum canım...nasıl denizci eşi olmaktan memnun musun bari?
çok zorlukları var ama çok da güzel birşey eşini denizle paylaşmak!!!
tekrar yazışmak dileğiyle...

beenn geldimm:DD anca oldu 1haftayı gecirdik azıcık:DD hosgeldin busecim ,denizimm öpüyorumm gorusz sona.. dalgıçlık kursları iyi olur cunku ben yuzme bilmiorum daha :DDD oretir artıkın aşkım :P boydan kaynaklanan bi durum havuzda hep ayaklarım yere degior napim:D:D bi an bulamadim topigi sayfalara bakıyom yok:) heycandan bulamamısım meer:P kendine çok iyi bak denizcim..

:nazar:ben ellerimle veriyorum esimi ;ayın 20'sinde yine kıskandıgım denizlere..:nazar:

canım tez zamanda kavuşursunuz umarım...benim eşi artık gemi görevinde değil bu açıdan biraz rahatız ama eşim çok özledi şimdiden denizi, seyirleri...

umarım çok uzun değildir seyiri...

Son düzenleme:
beenn geldimm:DD anca oldu 1haftayı gecirdik azıcık:DD hosgeldin busecim ,denizimm öpüyorumm gorusz sona.. dalgıçlık kursları iyi olur cunku ben yuzme bilmiorum daha :DDD oretir artıkın aşkım :P boydan kaynaklanan bi durum havuzda hep ayaklarım yere degior napim:D:D bi an bulamadim topigi sayfalara bakıyom yok:) heycandan bulamamısım meer:P kendine çok iyi bak denizcim..

abba'cım teşekkürler buaralar hepimiz boşladık gibi forumu malum sınav dönemiydi...yüzme konusunu da merak etme öğrenmek için bol imkanın olacak...denizcilerin yaşam alanları doğal olarak hep deniz kenarı olduğu için yüzmeyi öğrenir hatta stilli yüzmeye bile(kelebek, kurbağa...vs.) başlarsın bir-iki yıla kalmazÇok üzgünüm çoook süprizzzzz :sm_cool:

uzun degil 1 ay ama olsun benim kahrolmam icin yeterli..

canım yaaa 1 ay az mı sanki; tabii kahrolursun:a015:
eşim en uzun 2 haftalık seyirlere çıkıyordu ama o bile ölüm gibi geliyordu:çok üzgünüm:
artık telefon sürekli sarja takılı ve kulaklarıma yapışık vaziyette adeta vücudumun doğal bir parçası gibi olurdu geceleri...
siz de daha bebiş de yok tabii; olsa oyalanırdın...:emir_bebek:
canın sıkılmaz inşallah...buarada ben eşimin kursu dolayısıyla bu yaz gölcükteydim, bilmiyorum sen lojmanda mı kalıyorsun ama ben çok beyenmiştim gölükteki lojjmanları...ama kışın nasıldır bilmem...
sen sevdin mi peki????

canım minübüs hattını çok iyi bilirim:)))ama mercanın oralar ve bir vizyon cafemydi neydi...çok dolaştırmadı beni eşim anlayacağın:(((fakat gördüğüm de bana yetti;yaşanacak yer valla ama emeklilik sonrası için daha ideal...eskiden değirmendere çok daha hoş bir yermiş ama depremden sonra hem insan profili hem de sosyal yaşam biraz gerilemiş diyorlar...tabii askeriortam her yerde aynıdır...askerlerin belli bir standardı var yaşam tarzı bakımından ama sivilde yapacak bişey de bulamazsan çok sıkılabilirsin...nasıl komşularınla aran,canın sıkılıyor mu? nasıl insanlar genelde değirmendereliler???

vizyon cefe ewt cok iyi biliorum ama inan hic gitmedim evimiz zaten denize sıfır oldugu icin sahille balkon pek fark etmiyor ..ben daha birbucuk senedir burdayim
ama depremden once daha gusel oldugunu cok duydum degirmenderelıler iyi gorustugum bıkac ınsan var..onlarda cok iyler..aslen esimde bende canakkalelıyız orasını hıcbıyer tutmuyor tabıı..sırnaşık şey:nazar:

selam kızlarr evet bayağı bosladık topigi benim anca fırsatım oldu yarından sonta yine yokum il dısında olucam salıya anca gorusuruzz insallah.. opüyorum hepinizi.. yuzmeyi oreneces bakam yaa:P:P:DD

selam kızlarr evet bayağı bosladık topigi benim anca fırsatım oldu yarından sonta yine yokum il dısında olucam salıya anca gorusuruzz insallah.. opüyorum hepinizi.. yuzmeyi oreneces bakam yaa:P:P:DD

abbacım siz marmaris yolcusuydunuz değil mi? eğer yanlış hatırlamıyorsam sana bir komşu buldum canım...burcu özge'yleşutarafagitti sizi tanıştırırım ben hatta söyleyeyim de burada da yazsın...onun da nişanlısı ile evlendiğinde gideceği yer marmaris, çok merak ediyordu başka var mı kendisiyle ynı kaderi paylaşan diye:1shok:...yüzme konusunda da hiç endişelenmesenağlama, marmaris te çok vaktin ve olanağın olacaktır:dance: canım

vizyon cefe ewt cok iyi biliorum ama inan hic gitmedim evimiz zaten denize sıfır oldugu icin sahille balkon pek fark etmiyor ..ben daha birbucuk senedir burdayim
ama depremden once daha gusel oldugunu cok duydum degirmenderelıler iyi gorustugum bıkac ınsan var..onlarda cok iyler..aslen esimde bende canakkalelıyız orasını hıcbıyer tutmuyor tabıı..sırnaşık şey:nazar:

canım memleketin yerin hiçbir yer tutmaz tabii ama çanakkale ve değirmendere hem çok uzak değil hem de kültürel açıdan, insan profili bakımından birbirlerine yakın yerler...
ama komşularından memnun olmana sevindim...denizci eşleri için o kadar önemli ki sosyal çevre. hele çocuk olunca daha da anlayacağız bu durumun önemini...eşlerimiz seyirlerdeyken insan bazen ummadık sağlık sorunları karşısında kapısını çalacak bir yakın arıyor...

selamlar.. özledim yaa ben sizleri,bidaha il dısına cıkmayacam sanırsam:D zaten okul dersler sınavlar nası cıkayım :P evet denizcim marmaris yolcusuyum bakalım yalnız 1yıl kadar sonra tahmını çunku aşkımın gemisi suan golcukte tersanede bakımı filan surecekmıs.çok memnun olurum canım tanıstırırsan:D yerimseniben a.s. sağol denizcim tsk ederim arkadas buldun bana yada bizi arkadas ettin desem daha dogru olacak :) :1hug: opüyorumm gorusmek üzeree..

Back