Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

bir de bir şey daha soracağım derindeniz ben başka konuda başka sayfadayken bana msj gelip gelmediğini nasıl görebbilirim.mesela bir sürü sayfaya konuya giriyorum yorum yapıyorum.tek tek aklımda tutamayabiliyorum konuları.bunun bir formülü yokmu canım yaa

bir de bir şey daha soracağım derindeniz ben başka konuda başka sayfadayken bana msj gelip gelmediğini nasıl görebbilirim.mesela bir sürü sayfaya konuya giriyorum yorum yapıyorum.tek tek aklımda tutamayabiliyorum konuları.bunun bir formülü yokmu canım yaa

canım adının üzerne tıkla ve çıkan sayfada istatistik butonuna bas orada ecem 1912'nin tüm mesajları yazacak sen oradan ne yazdığını görebilir ve senin ardından yazılmışlara bakabilirsin...ayrıca merak ettiğin kişilerin geçmiş yazılarına da bu yolla bakabilirsin.

canım ya bende izmirliyim.izmirden geldim.eşimde izmirli.ben ksk eşim bornova.yeni izmirdeydim dün sabah geldim işte.ne güzel memlektine gelin geliyorsun.benimde nikahım önce oldu ve ben geldim yerleştim.düğünü beklemedik.:teytey:iyi oldu evimi yerleştirdim,iş aradım.düğünü beklemedim yani.ikimizin aileside tepki vermedi buna.tabii bazı kesimlere göre yanlış bu.zaten uzakta sürekli bekleyemedik ayrı olmaya.eşimde nikah kıyarsak ben senden ayrı kalamam dedi ve geldik.iyi de yapmışım.inşallah mutlu olursunuz sizde

ooooo sen de güzel izmir'in güzelisin ha...çok sevindim ecemcim
ben de eşin gibi bornovalıyım ve eşimin ailesi de karşıyakada oturuyorlar-enteresan tesadüfa.s.
aynen bizde sizin gibi aman düğün olmadı daha diye kasmadık bu 2 yılda;tatile gittik gezdik tozduk dilediğimizce...bizde de aileler pek ses çıkartmadı herhalde izmirlilere has bir rahatlık bizim örnekler:hooray:yoksa geleneksel kalıplara göre hiç hoş karşılanmıyor CADIARZUbu gibi durumlar.....amaaaaaaan dedim ben de en güzel yaşlarımı erteleyemem,kocamla gezip tozucam!!!tatlicadiarzu
ama biz de evi erken kurmak için lojmana düğünden önce başvuracağız...çeyiz sandığım gemici bağlarıyla dolu valla, yerleştireyim artık:dance: :teytey: :dance:

bu saatte uyanık olacağını cvp yazacağını tahmin etmemiştim son bir bakayım dedim.baktımki cvp yazmışsın hemen atladım tabii.dediğini yaptım tıklayıp çok saol ya valla eziyet çekiyor muşum kaç saattir.aynı evdemi yaşıyorsunuz.yaşamıyorsanız tatile gidip geldikten zor olur ayrı evde yaşamak.özlersin eşini.evet bencede kocanla gez toz yani yabancıyla değil ya

hem 1912 ne sence.ksk kuruluş tarihi hehe.yaaa kskliyiz tabii.ama artık buralıyım eşimin olduğu evimin olduğu yer.gölcüklüyüz

çok haklısın tatlım "helalim değil mi" diyorum ben de:))
ama maalesef aynı evde değiliz henüz ve dediğin gibi çok zor oluyor gerçekten...
5 ay sonra ise vuslat bitiyor!!! artık izmir'e gelirsen beklerim biz narlıdere tarafında olacağız:)))

ilahi ecem ben de balkan savaşını düşündüm 1912 deyince başka bişey gelmedi aklıma:))))))
ama kaf sin kaf lıların bir fanatikliği vardır yanii...
ben her gittiğimde karşıyakaya çarşıda sinemanın sokağında bir hamburgerci var oraya girerim...bilmiyorum biliyor musun enteresan hamburger köfteleri vardır oranın:))neyse gece gece acıktırmayayım seni de kendi mi de...
gölcüğü sevdin mi bari...ben yazın geldim ve çok hoşuma gitmişti...eylül parçasıyla konuştuk gerçi okumuşsundur eski sayfalarda

ilahi ecem ben de balkan savaşını düşündüm 1912 deyince başka bişey gelmedi aklıma:))))))
ama kaf sin kaf lıların bir fanatikliği vardır yanii...
ben her gittiğimde karşıyakaya çarşıda sinemanın sokağında bir hamburgerci var oraya girerim...bilmiyorum biliyor musun enteresan hamburger köfteleri vardır oranın:))neyse gece gece acıktırmayayım seni de kendi mi de...
gölcüğü sevdin mi bari...ben yazın geldim ve çok hoşuma gitmişti...eylül parçasıyla konuştuk gerçi okumuşsundur eski sayfalarda

hehehe ilahi yani.evet biliyorum hamburgerciyi.ksk çok güzel de artık çok kirlendi oralar.yani bi ailenin yaşayacağı bir yer olmaktan çıktı.teksas gibi oralar.gölcüğü çok sevdim ve burdan tayinim çıkmadıkça gitmeyi düşünmüyorum.çok sevimli ufak.herşey var burda ve istediğin zaman tek başına bi bayan gezebilir istediği yere gidebilir.gelirsem tabii görüşürüz.sevinirim.narlıderede çook güzeldir.yani sonuç olarak 1912 ksk:hooray:

hoşbuldum sağol ecem benim eşimde denizci yeni seyirden geldi bugun yine gönderdim. aslında ben sitenin eski üyesiyim ama çok uzun zamandır konulara katılmıyorum onun içinde pek kimseyi tanımıyorum..komşuymuşuz ne güzel:)

hoşbuldum sağol ecem benim eşimde denizci yeni seyirden geldi bugun yine gönderdim. aslında ben sitenin eski üyesiyim ama çok uzun zamandır konulara katılmıyorum onun içinde pek kimseyi tanımıyorum..komşuymuşuz ne güzel:)

:çok üzgünüm:benim eşimde seyirde ongün sonra gelcek.ihi hafta oldu gideli.ben bi senelik evliyim ilk uzun ayrılığımız bu.ve acayip üzgünüm ve çok özledim.evet komşuyuz.alışmaya çalışıyorum canım.allah kavuştursun canım

:çok üzgünüm:benim eşimde seyirde ongün sonra gelcek.ihi hafta oldu gideli.ben bi senelik evliyim ilk uzun ayrılığımız bu.ve acayip üzgünüm ve çok özledim.evet komşuyuz.alışmaya çalışıyorum canım.allah kavuştursun canım

Allah kavuştursun sağ salim hayırlısıyla gelsinlerde.. benim eşimde 2 aylık seyirden gelmişti yine gitti..Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah. mjlarını okudum gölcük ü sevmişsin ne güzel ...

Allah kavuştursun sağ salim hayırlısıyla gelsinlerde.. benim eşimde 2 aylık seyirden gelmişti yine gitti..Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah. mjlarını okudum gölcük ü sevmişsin ne güzel ...

evet canım buraları çok sevdim.yaşanacak bir yer.amin allah hepsinin yardımcısı olsun.çalışıyor musun figo.ben iş aradım bir senedir ama uygun bir iş bulamadım.artık umudum da kalmadı.belki bebeiş düşünüyorz bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı.sen sevdinmi buraları

evet canım buraları çok sevdim.yaşanacak bir yer.amin allah hepsinin yardımcısı olsun.çalışıyor musun figo.ben iş aradım bir senedir ama uygun bir iş bulamadım.artık umudum da kalmadı.belki bebeiş düşünüyorz bakalım kısmet artık herşeyin hayırlısı.sen sevdinmi buraları

ben istanbul da çalışıyordum buraya gelince işi bıraktım,bende senin gibi iş arıyorum ama uygun iş bulamıyorum biraz iş imkanı kısıtlı malesef istanbul gibi değil:KK43: benim de pek umudum yok bulamayacağım sanırım..ben depremden önce de burda oturuyordum o zamanlar çok severdim buraları ama malesef deprem pek arkadaş dost bırakmadı bana. onun için sanırım bi soğukluğum var buraya

ben istanbul da çalışıyordum buraya gelince işi bıraktım,bende senin gibi iş arıyorum ama uygun iş bulamıyorum biraz iş imkanı kısıtlı malesef istanbul gibi değil:KK43: benim de pek umudum yok bulamayacağım sanırım..ben depremden önce de burda oturuyordum o zamanlar çok severdim buraları ama malesef deprem pek arkadaş dost bırakmadı bana. onun için sanırım bi soğukluğum var buraya

iş imkanı var ama ulaşım sorun oluyor.eşimde biraz titiz bu konuda.pek istekli değil o yüzden seçci davranıyor bende izmirde çalışıyordum buraya gelince bıraktım.anladım allah o günleri yaşatmasın bir daha.kaç senelik evlisin bebeiş var mı?sırnaşık şey

iş imkanı var ama ulaşım sorun oluyor.eşimde biraz titiz bu konuda.pek istekli değil o yüzden seçci davranıyor bende izmirde çalışıyordum buraya gelince bıraktım.anladım allah o günleri yaşatmasın bir daha.kaç senelik evlisin bebeiş var mı?sırnaşık şey

amin cümlemize yaşatmasın inşallah..biz sözdü nişandı derken 4 sene oldu birlikteliğimiz ama evleneli daha bir yıl olmadı 8 ay bitiyor hayırlısıyla.. bebiş yok daha normal olarak:) inşallah ilerde oda olur Rabbim size de gönlünüze göre versin inşallah.. sen yalnızmısın burda ailen izmir demi?

amin cümlemize yaşatmasın inşallah..biz sözdü nişandı derken 4 sene oldu birlikteliğimiz ama evleneli daha bir yıl olmadı 8 ay bitiyor hayırlısıyla.. bebiş yok daha normal olarak:) inşallah ilerde oda olur Rabbim size de gönlünüze göre versin inşallah.. sen yalnızmısın burda ailen izmir demi?

evet canım aileler izmirde.oradaydımevimden ayrı kalamadım. evet allah herşeyin hayırlısını versin.sen yalnız mısın.aileler burdamı.

Son düzenleme:
evet canım burada yalnızım ben.aileler izmirde.oradaydım haftasonu geldim evimden ayrı kalamadım.ben hep seyirlerde yalnız kalıyorum gitmiyorum.ilk defa gittim ve erkenden geldim.işlerim vardı onları halledeyim dedim.birde buradayken eşime daha yakın hissediyorum kendimi.komşum çok ii üstteki.sürekli bana göz kulak oluyorlar sağolsun.ben dışarda ve yalnız olmaya alışkınım.okurkende dışardaydım tektim.evet allah herşeyin hayırlısını versin.sen yalnız mısın.aileler burdamı.

evet ailem burda gölcükte oturuyorlar ama ben de evimden ayrılamıyorum denize bakıp eşimi bekliyorum dediğin gibi bende evimde eşime daha yakın hissediyorum kendimi..en azından geminin gidişini görmek kötü de gelişini görmeği hiç bişeye değişmem :)

evet canım bende öyle evim denizi görüyor benimde.bende gelişini görüdüğümdeki mutluluğu birşeye değişemem.

X