Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slmlar marmarıs yolcuları cok ta heveslenmeyın sayet aksaz lojmanda oturursanız yandınız benden bı tavsıye marmarıs ıcınde lojman var esınıze soyleyın marmarıs ıcını secsın ınsallah sansınızada cıkar.1.Aksaz bol sıvrısıneklı 2.sadece kucuk bır kantını var 3.merkeze yaklasık 20 dk uzaklıkta arabanız varsa rahatsınız yoksa dolmuslarla ve personel aracı ıle gıdıp gelırsınız.4.esınız seyırdeyken cok sıkılırsınız cunku su markete gıdeyım bakkalden bı ekmek alayım en azından hava alırım dıcek bı ımkanınız yok cunku hıc bırsey yok.ve dısarı cıkmak ıcın sadece hafta sonunu beklersınız.5.denız yurume mesafesıyle yakın ama burda yaklasık 400 yakın aıle oturdugu ıcın plajı kucuk fakat kampa gıdebılırsını kamp cok guzel.6.eger ben temız bır hava ormanlık alana yasarım ve hergun bol esek gormek aksamları tılkı gormek ıstıyorum dıyorsanız bence aksazzzz.ha bu arada gecenın bır vaktı cok kuvvetlı bır anırma sesıyle pencerınızın kenarında esekle uyanabılırsınızzz

kislarr ben yolladim bugun kocacigimi ellerimle seyire.. cok uzgun ve mutsuzum..
canım tez zamanda kavuşmanızı diliyorum...ben uzun zamandır kk ya giremediğim için yeni yanıtlıyorum ve daha çok burda olup dertleşmek de isterdim seninle...umarım çok zorluk çekmiyorsundur...

hayatım sivri sinek istilalarını duymuştum fakat sosyal yaşamın bu kadar sınırlı olduğunu senden öğrenmiş oldum...demek eşler ürkmeyelim :1shok:diye bize herşeyi anlatmıyorlarjeyyar allahtan kadın dayanışması:içelim: diye bir şey var:enbuyukkk:
bu arada seninle de tanıştığıma çok memnun oldum...

abbacım özletme kendini çok...şimdi okulda da dersler çok yoğun olmaz; vakit bulursun bize(hoş diyene bak ama:uhm:)

googleden kkya bulup bastımda dedim acaba yanlıs biyere mi girdim yanlıslıkmı yaptım yoksa :) fon deişikligi olmus ve daha bı çok sey tabıkı siteye ancak girebildim neyse guzel olmus bölee mavimtrak renkler tam bise gore
eylul parcası Allah kavustursun tez zamanda ,dilerim cabucak gecer gunlerin..
denizcim bizim bu net gidio arada bende anlamis deilim kendilinden servis geliyo bizden problem yok dio vs haladaha anlamıs deilim yani nese bugun yakaladım neti bırakmam
what a woman want? arkadasım tsk ederim cunku senın dedıklerının hiç birini demedi bana. aşkımında alacagı olsun onun,nasıl bi anlatış tahmın edersiniz hersey çok guzel toz pembe, aksazz giib biyer dunyada yok yani oylee duydum ben :) hatta golcugu filan beyenmez,golcuk olsun diye çok istedım ben aileme yakınlık acısından ama işte illa marmaris olsun vs. derim artık beyfendiye carsıdan olsun ev diyeD bu arada hosgeldin topigimize
a.s. hımm bide kıbrıs yolcuyuda olabiliris orayı bilen varmı çunku aşkım orayıda gayet guzel hatta cennet die hitap edip anlatıyor desem yeridir.
denizcim çok haklısın iyiki kadınlar dayanısması var yoksa halimiz
duman :) :enbuyukkk: öpüyorum hepinizi gorusmek üzere..

haklısın abba mavi-gri daha güzel olmuş...zaten kadın denilince akla illa pembenin gelmesine ifrit oluyorum amiyane ifadeyle...bir de kalpler falan vardı eski fonda:))) hala barbie bebek oynuyoruz sanki:)))
marmaris konusunda benim eşimde hemen hemen aynı cümleleri kurmuştur bana: "cennetten bir köşe", "eşi benzeri yok"...gibi.heyhat yaşam kolay değilmiş işte:))
ama kıbrısın daha da zor olduğunu duydum canım...özellikle hayat pahalılığı açısından koşullar sıkıntılıymış...ulaşımda ayrı problem diyorlar...
çok öptüm seni.

Son düzenleme:
benim eşimde denizci hemde denizaltıcı.ve şuan yrt dışında denizin altında.ilk uzun ayrılığımız.üçgün sonra evlilik yıldönümümüz ve o yok ağlıyorum şuan.çok özledim.yalnızım.ailemin ve eşimin ailesinin yanına gittim ama erkenden geldim.eşimin gelmesine daha ongün var.sevgililer günüde yoktu.ilk evlilik yıldönümümüzde yok.doğumgünüm öbür ay inşşallah bidaha seyir çıkmaz martta.onsuz hayat çok zormuş nasıl alışcam bilmiyorummmmm.zaman durdu ama geçmiyor dakikalar saatler günler of of

ecemcim ben varım ama umarım gitmemişsindir...hoşgeldin aramıza...ilk yılınız olduğu için daha da zor geliyordur seyirler...ama alıştır kendini; çünkü seyirler hep olacak.yine de özel günlerinizde ayrı kalmanız çok can sıkıcı olmştur çok iyi anlıyorum seni hayatım

slm hoşbulduk.alışıcam tabi başka çarem yok benim babamda emeki asker ama o havacıydı.eşim denizci.denizci eşi olmak çok zormuş.az önce şehit haberlerini izledim içim kan ağladı.canım çok sıkıldı.allahım bütün askerlerimize güç kuvvet versin.allah hepsine yardımcı olsun.şehit ailelerininde başı sağolsunsenağlamasenağlama

ya bide bişey soracağım derideniz.belki alakası yok ama ben daha yeniyim sitede.senin mesajını gönderdiğin saatte ben burdaydım ama bir karıştırayım dedim cevap yazıldımı diye öyle gördüm.yani benim yazım ekranda duruyordu ama görmedim sayfayı ilerletip gördüm.bi kaç konu hakkındada yazılarım var.ben bana yazılanları nasıl görebilirim.

sayfaları maalesef bir geri bir ileri temposuyla oynatarak yazılanları görebiliyorsun ecemcim...çok sıkıntılı oluyor bu durum ama başka çözüm yok maalesef
canım haklısın denizci eşi olmak seyirlerden ötürü çok büyük zorlukları baraberinde getiriyor...şimdi yeni evli olduğun için sadece yalnız kalmak gibi daha duygusal zorluklar yaşıyorsunsur...ama çocuklar olunca tek başına çocuğun sorunlarıyla baş etmek evin hem erkeği hem kadını olmak...vs. zorluklarda binecek üzerine...ama sen sakın üzülme...çünkü bu seyirler evliliğinde heyecanı da dirik tutuyor, zamanla insan alışıyorda eşinin her zaman yanında olmama durumuna...ama kendine meşgale bul tabii, yaksa hem köreldiğini hem de sıkıldığını hisedersin

bu arada eylül parçasının eşi de denizaltıcı...o da gölcükten haliyle...sen lojmanda mı yaşyorsun ecem...eğer öyle ise daha kolaydır sosyallik; sonuçta ortak paydası olan insanların birarada yaşaması daha kolaylaştırıyor hayatı

haklsın derindeniz.sağol paylaşımın için.ama şu msjı görememe işi kötü.mesela ben başka bi konudayken öteki konuya cvp geldiğini göremiyorum.
çocuk olunca daha zor tabii.artık çocuk düşünüyoruz ama bilemiyorum.korkularım var ama ondan bir bebeğim olsun çok istiyorum.evlenmeden önce çalışıyordum ama buraya gelince iş bulamadım hala arıyorum.çocuk işini o yüzden erteledim.bir senelik evliyim ve çılşmıyorum.ya saatleri uymuyor yada çok uzak işyerleri iki araba falan.iş bulursam çocuk işini erteleyebilirim.kısmet artık bakalım canım.

ben lojmanda değilim canım.sosyalliğe gelince ben biraz evcilim yani çok açılamıyorum bide buralarda kimsem yok oyüzden pek kimseye güvenip gidiş geliş çok yapamıyorum.ailece görüştüklerimiz tabiiki var.apartmanda çok yakın bir komşum var saolsun.bide artık daha sosoyal olucam galiba.kermes işlerimiz var iletişim halindeyiz sürekli.

bu arada kıbrısla ilgili yazdıklarımı revize etmem gerekiyor: eşime laf arasında sordumsengözlerimebaksanab nasıl yaşam koşulları diye:....................................................................................................................................................................ama bunun ötesinde sosyal yaşam nasıl bilemem dedi...bu arada bu yazdıklarımı 2 gün içerisinde silmek:sm_confused: koşuluyla yazdım; yoksa forum ortamında böyle açık açık yazmak çok doğru değil hemen okursun umarım abbacım:smiley-cool:

Son düzenleme:
canım en iyisini siz bilirsiniz ama yeni evlisiniz evliliğin tadını çıkarın bence de bebişiniz sonra katılır size...

ne güzel anlaştığın bir komşunun olması...kermes işlerine ben de bu sene dahil oldum...gerçi öğrenciyim henüz ve eşimden uzaktayım ama ben de katkıda bulunacağım...bir ara özel mesaj atarım sana fikir veririsin valla

tabi canım fikir veririm.bende yeni dahil oldum sayılır.bildiklerimi aktarırım.ne okuyorsun derindeniz.herşeyin hayırlısı.buarada ilk konuştuğum insansın sitede.kimse bana bukadar cevap vermedi.yeniyim ya ondan sanırım.

yeni olduğun için tabiikide ecemcim...hem asker eşleri topiği de var; oradaki arkadaşlarımızda çok sıcaktır ve daha yoğun bir topiktir...genelde sohbetin beli orada bükülür:)))
ben uluslararası ilişkiler okuyorum, 2 yıl oldu evleneli ama daha düğün yapmadık bu yaz düğünüm olacak...aslen izmirliyim ve eşimde izmirde çalışıyor:memleketime gelin geliyorum yani...

canım ya bende izmirliyim.izmirden geldim.eşimde izmirli.ben ksk eşim bornova.yeni izmirdeydim dün sabah geldim işte.ne güzel memlektine gelin geliyorsun.benimde nikahım önce oldu ve ben geldim yerleştim.düğünü beklemedik.:teytey:iyi oldu evimi yerleştirdim,iş aradım.düğünü beklemedim yani.ikimizin aileside tepki vermedi buna.tabii bazı kesimlere göre yanlış bu.zaten uzakta sürekli bekleyemedik ayrı olmaya.eşimde nikah kıyarsak ben senden ayrı kalamam dedi ve geldik.iyi de yapmışım.inşallah mutlu olursunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…