selamlar...sizin işine gitme demenizle bu işler olmuyor. kusura bakmayın artık! ama adam birşeyiniz bile degilken ( eş, nişanlıu vs.. ) siz nasıl adama işine gitme diyebiliyorsunuz??? şaşırdım....
birşeyiniz bile olsa insan bir düşünür de söyler....
önce herkez haddini bilecek...gitmesine üzülürsün, aşk ve özlem acısı cekersin gitmese iyi olur dersin... ona varım. aaaama gitme dediginde kavga cıkartıyorsa az bile yapıyor derim.
gelelim maaş mezvunba... adamın maaşından size ne ki? 7 kuruş olur 7000 tl olur. adam isterse emegini hibe eder hiç para almaz şirketinden...
desen ki bu adam gemicimi, kaptan mı yada makinecimi bana yalan diyor gibi geliyor, şunları sordum böyle cevap verdi. arkanda durayım, mevzuyu tartışayım.. ama yukarıda ki yazım şekli bana hiç güzel gelmedi.
ayrıca ben olsam sevgili tadında bir ilişkide asla aldıgım maaşı soran bir kadın/erkek fark etmez 1. cevap vermem 2. dogruyu söylemem 3. ilişkiyi gözden geçirir o kişiden olabildigince hızlı kaçarım.
dogru söyleyip söylemedigini maaşı ile mi anlıcaz!
süvari eşi olarak gercekten cok kızdım... alınma darılma ama yazdıklarını veya adam ile ilgili düşünce fikir hissettiklerini bir kere daha aşırı bir ciddiyetle düşün.