- 17 Ocak 2012
- 1.331
- 75
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.201
Arkadaşım bizimkiler gideli 27 gün oldu :)yani senin eşin ev benim erkek arkadaşım. Çok özlüyor insan sevdiğini Bebişin 40 çıkmıştır sanırım.Burak her gemiye çıkışında insanlardan uzaklaşıyorum sanki bende.En yakın arkadaşlarım bile anlamıyor gibi geliyor..Keşke bizde İstanbulda yaşıyor olsaydık orda en azından beni anlayan sizler varsınız gibi hissediyorum çoğu zaman.Bir de bizimki her gemiye çıkışında bir kıskançlık furyası yaşıyoruz alttan almak anlayışlı davranmak çok zor geliyor bazen..Biz evlenirsekte hep böyle mi olacak diyorum bi sürü soru işareti oluyor kafamda Tüm denizciler böyle kıskanç mı yoksa bizimkine mi özgü acaba:26:
Benim eşim gideli bugün 24 gün oldu, 8 mayısta gitti gemiye. Seninki benimkinden önce gitmiş sanırım :)
Özlemez olurmu insan hemde deli gibi özlüyorsun
Bebeğimin 40ı çıktı bugün 47 günlük oldu bile
Erkek arkadaşın gidince o tuhaf hislere kapılman normal ama bu hisler bir süre sonra geçiyordur inşallah. Yoksa sürekli bir duygusal yorgunluk insanı mahveder... Bizi en iyi biz anları denizci eşi sevgilisi vs olmayanlar tuhaf görürler bizi. Sen etrafın ne dediğine bakma dertleşmek konuşmak istersen buraya yaz bizler dinleriz seni
Kıskançlık meselesi ise seninkine özgü sanırım bizde hiç böyle birşey olmadı