-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.061
Merhabalar sohbeti yeni gördüm denizci esi deglm Allah olmayi nasip eder insallah 2 bucuk yildir suren bi iliskim var sevgilim son 1 yildir denizde stajer 20 yasindayim ve iliski ciddiye gidiyor aileler biliyo fakat tanismadi sevgilim bu yaz soz nisan istiyo fakat korkuyorm daha cok yeni alisamadim ve evlendgmzde karada is bulmasni istyorum siz denizci esleri cok zor oldgnu fakat sevginin galip geldgni yazmssnz ben cok seviyorum ve cok guveniyorum onunda beni sevdgnden eminim ama cok korkuyorum daha cok gencim ve bekliyorum 6 buck ay oldu denize cikali bide ayni sehirde yasamiyoruz :) geldgnde gormesi gerekn bi ailesi var bu yuzden cok tartisiyoruz bencillik yapiorum belki ama elimde degil omrumun sonuna kadar beklerim ama boyle olsun istemiyorum her animda yanimda olsun istyorum su an misirdalar marineden bakiyorum iletisimimz sifir cok ozledim dayanamiyorum artik teselliye ihtycm var kime soylesem her limanda bi tane diye basliyolar cok bunaldm onlardanda burayi gordum okunmasa bile anlatip rahatldm azda olsa Allahm evliligi nasip etsin hayirlisiysa ama bide askerlik var :) Allah banada yardm etsin sabir versin her ne olursa olsun ne kadar gerekiyosa beklerim
ALLAH kavuştursun... 3gün az ya aylarca göremeyincekıyıdaysa sen git görmeye :)
yok yurt dışında gene gidemem yanına keşke gidebilsem..6 ay sonra dönücek ama gene oraya gidicek çalışmaya 1 yıllılk anlaşma yapmış.sanra döner inşallah istanbula kılavuz kaptan olmayı düşünüyo inşallah o iş olursa giç gitmez artık denize..öyle işte bakalım bir ayı gitti sayılır 5 ay kalıdı dönmesine...hakkımızda hayırlısı..
1yıl çokmuş ALLAH yardımcınız olsun... Anlatsana nasıl oldu ilk görüşmeniz sizin tanışmanız falan baya farklıydı çünkü ilk görüşmeyi mrk ettim:) aramadığı günlerin hesabını sorsaydın uzun uzundüğün ne zaman...
evet çok bir yıl ..ama temuzda gelicek türkiye ye.sanırım ciddi bir adım atılır ne şekilde olur şimdi bilmiyorum.ilk yüz yüze gelmemiz çok güzeldi bir saat filan ikimizde konuşmaya çalıştık ama çokta başaramadık .sonra ben dedim biz susasıl böyle duralım dedim oda tamam dedi sustuk susarak konuştuk yani ..konuşmadan anlaştkı işte..hiç yabancılık çekmedik sanki yıllardır tanıyo gibiydik bir birimizi.. çok özledim yanım da olmasını ...
boş ver o her limanda sevgili muhabbetini sen yalan o...hiçte öyle değilmiş zamanları filan olmazmış öyle şeyler için..hem yapacak olan her yerde yapar bu sadece denizciler için geçerlimi hem yani sadece denizciler mi aldatır başka ülkelere gitmelerimi lazım altmak için çok saçma dedim ya yapacak olan heryerde yapar burnunun dibinde yapar ruhun duymaz...sen çok gençsin yani evlilik için çok erken bence ...gerçekten bekleme çok kolay değil denizyi beklemek çok zor ....biraz anlamışsındır ama 6 ay olmuş ...şu varki el mecbur bekleyeceksin çünkü kalbin onun adını söylüyo durmadan eminim allah hepimize sabır versinnnnn......
İNŞALLAH verir canım senin bunca sabretmene değer herşey)) bu kadar özlememizi yalnızlığımızı gelince unuttururlar ))
Kizlar selam aklima takildi esiniz seferdeyken ne siklikla gorusuyorsunuz ?
ağlamak istiyorum bu nasıl bi hayat böyle
Meraba herkese, Allah umarım siz gibi güçlü kadınlara daha çok sabır verir, sizi ve eşlerinizi kötülüklerden korur inşallah. Sevdiceğinden ayrı olanlarıda tez zamanda kavuştursun Rabbim :) Ben daha öncede yazmıştım sizler gibi ne denizci eşi nede denizci sevgilisiyim. Ama sevdiğim bir insan şuanda okuyor ve kaptan olacak :) Ben ona karşı boş değilim oda bana karşı ama beni üzmek istemediğini geleceğinden dolayı birlikte olmamızı imkansız buluyorben çok istiyorum onunla birlikte olmayı ama öyle böyle diyince bendede bir korku oluyor. Bizim çok farklı bir bağımız var hep uzaktık birbrimize ne arkadaş olabildik nede sevgili, ama o kadar uzaklığa rağmen hep aramızda bir çekim vardı. Çok zor hatta tahmin ettiğimden daha zor belki bir kaptanla birlikte olmak ama yinede keşke olsa diyorum. Neden bilmiyorum sizlere anlatmak istediğim. Umarım sıkmamışımdır.
aranıza yeni katıldım arkadaşlar,takip ettiğim kadarıyla çok güzel bir dostluk örneği sergiliyorsunuz aranızda,çok çok anlamlı buldum ve üye olmaktan kendimi alamadım.benim nişanlımda gölcükte,gemide çalışıyor,sizlerinde bildiği üzere mesleğinin zorlukları var.6 aylık bir seyire gideceği için bu yaz düğün yapamıyoruz,hatta şuan başka bir seyirde,benim hep güçlü olmam gerektiğini vurguluyor fakat bu o kadar da kolay değil,zor oluyor,düzenli görüşmüyoruz,telefonda bile çok konuşamıyoruz,geleceğimizi dahi planlayamıyoruz,belirsizlik içinde olmak zor,çevremdeki hiç kimse beni anlamıyorben bundan 5 ay öncesine kadar hafta sonu çalışılan bir eğitim kurumundaydım sırf hayatımız düzene girsin diye işten ayrılarak,ileri de tayin durumumuz olduğu ve devlete geçmem gerektiği için sınava hazırlanmaya başladım,ama o gemi görevimi bırakmak istemiyor,karaya geçmek istemiyor,buna hep saygı duyuyorum ama bizden gidiyor işte bunları nişanlıma yansıtmayınca da ben psikolojik olarak çöküyorum,ne yapmam gerektiğini,neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum artık.kötü olanda nişanlımın herşeyi normalleştirmesi,elinden geleni yapıyor kopuklukları kapatmak için hep destekçi ama yinede çok zor bir durum.arkadaşlarıma bunları anlatınca,kendileri için şükrediyorlar iyiki bizim böyle bir nişanlımız yok diye ınsanların dusuncelerıne göre yaşayan biri degılım ama keşke beni biraz olsun anlayan olsa
Benim de erkek arkadaşım 4yillik kaptanlik okuyor. Birbirmizi çok seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz ben daha aileme acamadim erken diye ama onun ailesi ile tanıştım. Mezun olmak üzereyiz 1 2 yıla isi ciddilestirmeye baslayacagiz. Sorun şu ki ben de çalışmak istiyorum. Tek istediğim şey işten gelip eşimle yemek yiyip tv çay gibi sıradan bi hayatken tek başıma onu beklemek ya da onunla gitmek istemiyorum. O ise bi kaç yıl gideyim en azından ev araba alalım sonra karaya bi şekilde geçerim diyor ama umudum yok hiçbir şeye. Karada iş imkanı var mıdır bilmiyorum. Ki istemiyorum da gitmesini gözümün önünde olsun dizinin dibinde olsun istiyorum. Arkadaşlarım da sürekli sürekli yol mu gözleyeceksin falan diyo. Ama ondan vazgecemem vazgecmek te istemiyorum çünkü onu çok seviyorum. Ve onun gerçekten mükemmel bir es ve baba olacağını düşünüyorum. Nolur akıl verin(((