Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

yani yapacak olan her yerde yapar..söz verdi bana öncesini bilmem ama bundan sonrası beni ilgilendirir tabi ...sanmıyorum innanmakta istemiyorumm..kıyamam sana diyen kıymamalı sevgimize dimi.nasıl kıskandığımıda biliyo .denize açılmadan gemiye mühendisin karısı gelmişti.bunlara tatlı yapmı.bana dediki tatlı istedim yaptı filan dedi..ben önce iyi dedim iyi olmuş.ertesi gün canım sıkıldı msj attım tm dedim hani eminim o bayan sana ikram olsun diye yapmıştır dedim ama işte canım sıkıldı benden başka kimse sana tatlı filan yapamaz dedim..yok güzelim bir bana değil bütün gemi mürettebatına yaptı dedi.kıskanmam hoşuna gitti farkındayım ama ben nasıl üzüldüm daha ben onun için yapmamışım ne tatlı ne başka bir yemek bir başka kadının kötü bir niyeti olmasada ona özel bir şey yapmasına bu ne olursa olsun tahammülüm yok heleki başka şeyler....

:)) amma kıskancız:)) keşke erkekler kadar rahat olabilseydik:KK43: mesela ben kaptan olsam sevgilim ya da eşimi çok kıskanırdım..napıyor ne ediyor diye aklım kalırdı..onlarında işi aslında zor hatta daha zor..en azından biz onların gemide olduklarını biliyoruz..erkek arkadaşımla bu konu hakkında konuşmuştuk..aşk varsa dokunursun bir insana demişti..aşık olmadan sevmeden öyle şeyler yapmak çok saçma gibi bişey demişti o an bi rahatlamıştım:)))

amaan düşünmeyelim hiç bence böyle şeyleri:))

Evliyken tabiki daha zordur dimi:)e yapan erkek burda da yapar o zaman yani..bende o mantığı anlayamıyorum..Limana gittiklerinde zaten işleri başlarından aşkın oluyor..yani fırsatları da olmaz kii:KK70: ay Allah korusun..benim erkek arkadaşım bişey anlatmıştı bana ama söylemeyeyim şimdi burda..kaptanlar eşlerine sadık olurmuş bunu da unutmayın:)))

O benim dünyammmmmmm :-) :-) :-)

:)) amma kıskancız:)) keşke erkekler kadar rahat olabilseydik:KK43: mesela ben kaptan olsam sevgilim ya da eşimi çok kıskanırdım..napıyor ne ediyor diye aklım kalırdı..onlarında işi aslında zor hatta daha zor..en azından biz onların gemide olduklarını biliyoruz..erkek arkadaşımla bu konu hakkında konuşmuştuk..aşk varsa dokunursun bir insana demişti..aşık olmadan sevmeden öyle şeyler yapmak çok saçma gibi bişey demişti o an bi rahatlamıştım:)))

amaan düşünmeyelim hiç bence böyle şeyleri:))

yani düşünmemeli yoksa iş iyce içinden çıkılmaz bir hal alıyo...güven çok önemli karşılıklı eminim onlarında akılları kalıyodur ama bizim gibi değil tabi onların asla ama asla akıllarına gelmiyodur bizim aklımızdan geçenler..bende asla inanmam zaten seven bekleyen bir sevgili yada eş asla yapmaz ...gerçekten seviyosa hiçbir erkekte yapmamalı.bir emekli denizcinin hatıralarını okumuştum bir yerde evli olsun bekar olsun denizcilerin bir kısmı ilk limanda......larının kollarına atarlarmış kendilerini.ama heralde o denizci sevmiyodu karısını sevse yapar mı dimi.....

Son düzenleme:
Kizlarrrr son1 gunumm kaldi snra bekle 3-4 ay dahaaa😭😭:KK43::KK31: $image.jpg

Limandan fln ozel izin alip ziyaretci olarak giriosun

Tv odasinda yok tv salonu ayri ben pek kamaradan cikmiorum denetimleri fln var bnce mutlaka gitmelisin ben sewdim gemi yasammini

Yapmayin kizlar ben ilk gun carsi pazari ozledim birakin adamlari raat

Simgem zmn gectikce yalnizliga alisiosun ben bu son seferde daa ii hissediorum kndimi mutlaka goruselim :KK54:

burcucum yazdım sana özelden ..bu arada eşinle görüşmene çok sevindim ne güzel olmuş en azından nasıl bi yaşam sürdüklerine yakınen tanık oldun iiçin daha rahattır böyleiikle..zaten gidenler gördükleri şartlar karşısında eşlerini takdir edip meraklarını da gidermiş olarak dönüyorlar.. aslında bu da gerekli ama bu herkese sağlanabilecek bi olanak değil şanslısın cnm

çok kötüyüm çok mutsuz çaresiz hissediyorum kendimi...hiç bir şeyi tam yapamıyorum her şey tatsız...sabah kalkasım gelmiyo.....nasıl özledim...keşke limanda kalsalardı ne güzel tlf çekiyodu..arama ihtimali vardı...pişmanlıklarla doluyum..keşke diyorum niye sormadım sanki ne zaman nezaman arasın diye..ama söyledi aslında yok dedi sistem ne zaman gelir diye niye sormadım...çok özlüyorum..oda beni özlemişmidir acaba beni düşünüyomudur...benim onu düşündüğümün birazı kadar düşünüyosa hiç aklından çıkmıyorum demektir....

kızlar marmaris aksaz'a tayinimiz çıktı. Lojmanda oturmayı düşünüyoruz. Aksaz mı yoksa merkezdeki lojmanlar mı daha iyi bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
çok kötüyüm çok mutsuz çaresiz hissediyorum kendimi...hiç bir şeyi tam yapamıyorum her şey tatsız...sabah kalkasım gelmiyo.....nasıl özledim...keşke limanda kalsalardı ne güzel tlf çekiyodu..arama ihtimali vardı...pişmanlıklarla doluyum..keşke diyorum niye sormadım sanki ne zaman nezaman arasın diye..ama söyledi aslında yok dedi sistem ne zaman gelir diye niye sormadım...çok özlüyorum..oda beni özlemişmidir acaba beni düşünüyomudur...benim onu düşündüğümün birazı kadar düşünüyosa hiç aklından çıkmıyorum demektir....

Canim benim yaaaa yapma böyle bak benim eşim istanbulda simdi burda oldugu halde bugun sadece 2defa arayabildi :-). Ne komik dimi telefon cekiyo cok yazdi derdi yok ama yogun oldugu icin konuşamiyoruz bekliyorum simdi vardiyasi bitince yatmadan arar diye. Emin ol oda seni özlemiştir niye özlemesin aklına getirme böyle şeyler... ah keske yakin olsak birbirimizede bulusup dertleşsek :-)

Bu kadar kötü olma sağlığına yazık...
Onu sen tanıyorsun eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan düşünüyordur tabiki ve en kısa zamanda ulaşır sana.... ama kendini heba etme...
işeleri yoğun ve zor ama bende limana vardığı gibi aramayınca çıldırıyorum ama yapacak bişey yok...
keşke gitmeden her şeyi öğrenseydin geminin adı marinetraffic ten gemiye bakmayı şirketini hangi hat üzeri çalıştığını haber alamadığında ulaşabileceğin numaraları en fazla kaç gün haber alamayacağını şimdi aradığında hepsini sor tek tek...
Ve sevgine güveniyosan eğer için rahat etsin meraklanma... kötü bişeyde olmamıştır iyi düşün iyi olsun...
Ne zaman çıktı gemiye ne zmndır konuşmuyorsunuz....

canım ne güzel sevdiğinin yanındasın senin yerinde olmak için neler vermezdim....
Gercekden haklisin su an icin omrumun yarisini feda edebilirim ama ya snrasibugun ayrilioruz 4ay yok yine depresyonda takilicam

burcucum yazdım sana özelden ..bu arada eşinle görüşmene çok sevindim ne güzel olmuş en azından nasıl bi yaşam sürdüklerine yakınen tanık oldun iiçin daha rahattır böyleiikle..zaten gidenler gördükleri şartlar karşısında eşlerini takdir edip meraklarını da gidermiş olarak dönüyorlar.. aslında bu da gerekli ama bu herkese sağlanabilecek bi olanak değil şanslısın cnm

Simgem ya sen ne olgun ne bilge bi kizsin sen gittinmi esinin gemisine nerden biliosun gercekden ii geldi onu is ortaminda gordumek gercekden bakisacim degisti

Son düzenleme:

Yakamoz sen ewlimisin kac yillik ewlisin?
Bnm ilk zmnlardaki halime bnziosun ilk 1 hafta yatakdan cikmazdim kimseyle gorusmezdim ...
Simdilerde sole bi yontem buldum kulakligimi takip deniz kenarinda saatlerce yuruyorum o zmn daa ii hissediorum kndimi yine kimseyi gormek istemiorum ama gormek icin kndimi zorluorum...
Sende bu depresif durumu atmak icin biseyler yap hmn kafayi dagit
Bu arada iiki varsiniz kizlar bnde ozlemin dayanilmaz noktasina ulastigimda sadece burda paylasabiliorum

Kizlaaar niye bu kadar karamsar konusuyorsunuz icinizi ferah tutar misiniz lutfeeeen:KK43: bizler onlari cok seviyoruz evet cok zor kolay degil ama icinizi sikmayin ama.onlarin isi daha zor bide onu dusunun..eger boyle yaparsak hersey daha da zorlasmaz mi..ozlemek bile guzel zor olsada..haydi herkes kendine gelsin.mutlu olun ki mutlu olsunlar:))

çok saolun hepiniz çok iyi geliyo msj larınız .....yok biz evlideğiliz burcucum..gelince inşallah olucak bir aksilik olmazsa tabi allah yazdıysa evlenicez..bir ayı geçti denize açıldılar işte..ben daha çok nasıl diye merak ediyorum aslında. çok saçma olsada beni unuttuğu bıktığı ondan yazmadığı aramadığı geliyo aklıma zaman zaman. ayda bir kaç kez haberinin alsam iyi olduğunu bilsem yeticek...ama işte yok henüz bir haber..limana varırsınlar diye umud ediyorum artık..hergün arıyorum tlf ulaşılmıyo tabi belki karaya yakın bir yerden geçerler diye bekliyorum işte. sormamıştım nezaman arasın diye yazabilicekmisin diye..sistem yok bu yeni gemide demişti..ama yazamaya bilirim dememişti...biraz az konuşurda benim aşkım aklına gelmedi onunda demekki yazamaya bilirim demek.zaten okadar çok heyecanlanıyorum ki onunla konuşurken unutuyorum söylemek istedilerimi...en fazla 15 dakika konuşmuştuk her arayışında ben hep başka şeylerden bahsediyodum ki kafası dağılsın diye..işten bahsetmiyodum bilinçli olarak..hesap sorucu nebiliyim sorgulayıcı olmamaya çalışıyordum.mesela gittikten sonra ilk bir ay limanda beklediler.ozamanda 15 gün konuşamadık annesi unutmuş faturayı yatırmayı kapanmış hattı..o arar beni hep bekliyodum aramıyodu ama ben bırakmadım tabi hergün yazdım msjlar işin yoğun ondan arayamıyosun heralde dedim hep.. bir kere bile sitem etmedim..kıyamam ki ona ben üzüleceği bir şeyi moralini bozacak bir şeyi asla yazmam..ben kendi yapıyorum eziyeti kendimi yiyip bitiriyorum meraktan.. şimdi arasa sesini duysam mesela nekadar kızgın üzgün bile olsam sesini duyunca utuyorum.ona kızamıyorum aslına olabir canım neyse diyorum..keşke arasada unutsam günlerdir süren üzüntümü..rüyamda görüyorum arıyo işte güzelim şöyle oldu böyle oldu diyo....ben nededim biliyomusunuz kızlar dün hatırladım..ilk gittiğine 4 gün aramamıştı işte kusura bakma filan demişti ben olabir aşkım 15 gündede arayabilirsin bir aydada arayabilirsin demiştim.böyle diyen ben hak ettim bunu..neyse kafanızı şişirdim herkezin derdi başka işte benim ki böyle sizlerinki daha başka tabi...

Son düzenleme:
kızlar ben bazen beni unuttuğunu düşünüyorum diyorum ya bu hep onu kaybetme korkumdan oluyo sanırım...bukadar uzakta diye ya benden soğursa diye oluyo....sizce gelecekle ilgili planlar yaptığınız biri sizi unutabilir mi..böyle olabileceğini düşünmeyi hiç istemiyorum ama elimde değil.oysa güzel şeyleri kurduğumuz hayalleri düşünmeliyim biliyorum.mesela en son konuştuğumuzda o günlerde onunla konuşabiliyo olduğum içn çok mutlu olduğumu o gün erişte pişirirken tencereye takışıp yere dökmeme rağmen normalde sinirlenmem gerekirken sirlenmediğimi söylemiştim..oda çok sevdiğni erişteyi ilerde onun içinde pişirmemi istemişti..biz evlenince yani..singapur nasıl güzelmi diye sormuştum bizde gideriz ilerde beraber demişti..burda okumuştum biri yazmış eşinin yanına bir kaç günlüğüne bekledikleri limana gidecekmiş oluyomuş öyle demiştim en son konuştuğumuzda sende gelirsin demişti...en büyük hayalimiz o maç izlerken benim dizlerinde uyumam..çok masum çok küçük bir hayal aslında ama benim en büyük hayalim... böyle şeyler söyleyen biri unutmaz dimi beni kızlarr.......

Son düzenleme:
çok saolun hepiniz çok iyi geliyo msj larınız .....yok biz evlideğiliz burcucum..gelince inşallah olucak bir aksilik olmazsa tabi allah yazdıysa evlenicez..bir ayı geçti denize açıldılar işte..ben daha çok nasıl diye merak ediyorum aslında. çok saçma olsada beni unuttuğu bıktığı ondan yazmadığı aramadığı geliyo aklıma zaman zaman. ayda bir kaç kez haberinin alsam iyi olduğunu bilsem yeticek...ama işte yok henüz bir haber..limana varırsınlar diye umud ediyorum artık..hergün arıyorum tlf ulaşılmıyo tabi belki karaya yakın bir yerden geçerler diye bekliyorum işte. sormamıştım nezaman arasın diye yazabilicekmisin diye..sistem yok bu yeni gemide demişti..ama yazamaya bilirim dememişti...biraz az konuşurda benim aşkım aklına gelmedi onunda demekki yazamaya bilirim demek.zaten okadar çok heyecanlanıyorum ki onunla konuşurken unutuyorum söylemek istedilerimi...en fazla 15 dakika konuşmuştuk her arayışında ben hep başka şeylerden bahsediyodum ki kafası dağılsın diye..işten bahsetmiyodum bilinçli olarak..hesap sorucu nebiliyim sorgulayıcı olmamaya çalışıyordum.mesela gittikten sonra ilk bir ay limanda beklediler.ozamanda 15 gün konuşamadık annesi unutmuş faturayı yatırmayı kapanmış hattı..o arar beni hep bekliyodum aramıyodu ama ben bırakmadım tabi hergün yazdım msjlar işin yoğun ondan arayamıyosun heralde dedim hep.. bir kere bile sitem etmedim..kıyamam ki ona ben üzüleceği bir şeyi moralini bozacak bir şeyi asla yazmam..ben kendi yapıyorum eziyeti kendimi yiyip bitiriyorum meraktan.. şimdi arasa sesini duysam mesela nekadar kızgın üzgün bile olsam sesini duyunca utuyorum.ona kızamıyorum aslına olabir canım neyse diyorum..keşke arasada unutsam günlerdir süren üzüntümü..rüyamda görüyorum arıyo işte güzelim şöyle oldu böyle oldu diyo....ben nededim biliyomusunuz kızlar dün hatırladım..ilk gittiğine 4 gün aramamıştı işte kusura bakma filan demişti ben olabir aşkım 15 gündede arayabilirsin bir aydada arayabilirsin demiştim.böyle diyen ben hak ettim bunu..neyse kafanızı şişirdim herkezin derdi başka işte benim ki böyle sizlerinki daha başka tabi...

cnm sen cok heycanlısın cok panıksın askınız ıcın bu heycan gusel ama sakın burda yazdıgın gıbı sevgılınede sıtem mıtem edıp adamı canından bezdırme onların gemıde ne gecesı ne gunduzlerı var 7/24 o buldugu ılk fırsatta senı arar zaten senın yapman gereken tek sey beklemek sabırsızsan ve beklemeye tahamullun yoksa basımda kocam olmadan hıc bırsey yapapmam dıosan gırme bu ıse sakın gercekden kolay degıl hem onlar ıcın hem bızım ıcın...
boru patlar tek basına tamırcı getırırsın eve,cocuk hastalanır gecenın bır yarısı atlarsın taxıye gıdersın hastaneye ama yalnızsındır,dogum gunu yıldonumu olur ya tek basınasındır yada aılenızle kesersınız pastayı....zor gercekden zorrr ama bır araya geldıgnızde gecırecegınız her sanıye degerlıdır her sanıyemız doludur bızlerın...
dahasıınsanlar yıldırır senı her lımanda bır sevgılı dıe ama bızler bılırız her yenı lıman yenı kossusturmacadır onlar ıcın ısdır yorgunlukdur....
sen ıcını ferah tut ıyı seyler dusun bekarmıs gıbı yaşa ve bekle sadece bekleee!!!!
hakkınızda hayırlısını dıle .....

cnm sen cok heycanlısın cok panıksın askınız ıcın bu heycan gusel ama sakın burda yazdıgın gıbı sevgılınede sıtem mıtem edıp adamı canından bezdırme onların gemıde ne gecesı ne gunduzlerı var 7/24 o buldugu ılk fırsatta senı arar zaten senın yapman gereken tek sey beklemek sabırsızsan ve beklemeye tahamullun yoksa basımda kocam olmadan hıc bırsey yapapmam dıosan gırme bu ıse sakın gercekden kolay degıl hem onlar ıcın hem bızım ıcın...
boru patlar tek basına tamırcı getırırsın eve,cocuk hastalanır gecenın bır yarısı atlarsın taxıye gıdersın hastaneye ama yalnızsındır,dogum gunu yıldonumu olur ya tek basınasındır yada aılenızle kesersınız pastayı....zor gercekden zorrr ama bır araya geldıgnızde gecırecegınız her sanıye degerlıdır her sanıyemız doludur bızlerın...
dahasıınsanlar yıldırır senı her lımanda bır sevgılı dıe ama bızler bılırız her yenı lıman yenı kossusturmacadır onlar ıcın ısdır yorgunlukdur....
sen ıcını ferah tut ıyı seyler dusun bekarmıs gıbı yaşa ve bekle sadece bekleee!!!!
hakkınızda hayırlısını dıle .....

çok güzel söylemişsin gerçekten..artık bunun üstüne diyecek başka birşeyde yok zaten..yakamoz sende üzülme artık ama rahat ol biraz..yazık hastalanacaksın..arar mutlaka arayacaktır..

çok güzel söylemişsin gerçekten..artık bunun üstüne diyecek başka birşeyde yok zaten..yakamoz sende üzülme artık ama rahat ol biraz..yazık hastalanacaksın..arar mutlaka arayacaktır..

sevgılısı pek konusmuo ya ondan bu olayları fark edemıo bnmkıde aynı hıc bısey anlatmaz ee yıllar gectıkce aalgılıosun ıslerını bıde bu son gemıye gıdısım cok ufkumu açtı nasıl çalıstıgı hakkında daha bılgı sahıbı oldum onceden msjıma cvp yazmasa kızardım sımdı sesım cıkmıo:))):KK9::KK9::KK9:

X