- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.901
yani yapacak olan her yerde yapar..söz verdi bana öncesini bilmem ama bundan sonrası beni ilgilendirir tabi ...sanmıyorum innanmakta istemiyorumm..kıyamam sana diyen kıymamalı sevgimize dimi.nasıl kıskandığımıda biliyo .denize açılmadan gemiye mühendisin karısı gelmişti.bunlara tatlı yapmı.bana dediki tatlı istedim yaptı filan dedi..ben önce iyi dedim iyi olmuş.ertesi gün canım sıkıldı msj attım tm dedim hani eminim o bayan sana ikram olsun diye yapmıştır dedim ama işte canım sıkıldı benden başka kimse sana tatlı filan yapamaz dedim..yok güzelim bir bana değil bütün gemi mürettebatına yaptı dedi.kıskanmam hoşuna gitti farkındayım ama ben nasıl üzüldüm daha ben onun için yapmamışım ne tatlı ne başka bir yemek bir başka kadının kötü bir niyeti olmasada ona özel bir şey yapmasına bu ne olursa olsun tahammülüm yok heleki başka şeyler....
:)) amma kıskancız:)) keşke erkekler kadar rahat olabilseydik mesela ben kaptan olsam sevgilim ya da eşimi çok kıskanırdım..napıyor ne ediyor diye aklım kalırdı..onlarında işi aslında zor hatta daha zor..en azından biz onların gemide olduklarını biliyoruz..erkek arkadaşımla bu konu hakkında konuşmuştuk..aşk varsa dokunursun bir insana demişti..aşık olmadan sevmeden öyle şeyler yapmak çok saçma gibi bişey demişti o an bi rahatlamıştım:)))
amaan düşünmeyelim hiç bence böyle şeyleri:))