daha yenıymıssın sen yaww 2. bekleyıs dur daha neler gorcen ben sana dıom 5sene oldu daha yenı yenı seyler ogrenıom bekleyışle ılgılı:))bız evlenelı 1.5yıl oldu toplam 9ay bır aradaydık cocuk yapcak vakıt olmadı:)))şaka bı yana ıstıoruz bızde kız ıstıoruz denızcıler nedense kız cocuk ıstıolar ve kızları olurmus ben esımın erkek ıstedıgını dusunurdum meger gercekden kalbınden gecen kız cocuguymus cocuk ıcın bnm bıraz kılo vermem gerekıyor uzunısler bunlar zor ısler pek ısımede gelmıo o cocugun sorumlulugunu almak acıkcası hayatım degısecek hersey ona endexlı olcak su anda ıstedıgım zmn ıstedıgım seyı yapabılıorum cocuk işi zor iş valla aslında ınsanlar dogurganlık yetısını 40-45 yasından snra kazansa mesela o zmn dogursak hayatı doya doya yasadıkdan snra:))
yok yok bızımkının mızacı o ne ısden bahseder ne baska bıseyden ben sevıorum bu ozellıgını cok konusan erkek benı bayıyo:))(babam offf yıllarca dınledım)
köprü üstü hahahahaha ....
bızımkının kaptan olma sebebı kayınvaldem o istemiş bahrıyelı oglum dıe severmıs kayınpederı bulmadan once bahrıyelıyle buyuk ask yasamıs galıba ne bılım yaktın beını anne der durur eşim:))oda fenamı yaptım para kazanıosun der ....aslında muhendıs fln olsa ust duzey bı yonetıcı olsa yıne aynı parayı alırlardı gereksız bı meslek bu meslek ya parası cok gıbı gorunsede calısmadıkları ay maas alamamaları benı benden alıo sankı dınlendıgı ay sımıt satıo sokakda
sınırlendım yıne...