- 11 Eylül 2012
- 39
- 0
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.421
hoşbulduk..size teşekkür ederim bana cevap vermeniz çok sevindirdi beni.bugünlerde birazdaha moralim düzgün çünkü hergün konuşuyoruz msjlaşıyoruz artık onunla.yakındada beni görmeye gelicek inşallah.mesleği uzukyol kaptanlığı çok zor bir işi var tabi siz benden daha iyi bilirsiniz.tecrübeli olmalısınız.dediğim gibi benden zaman istedi bende tamam dedim bu cidileşme konularını sen açana kadar bir daha açmayacağım dedim.ama çok korkuyorum onu kaybetmekten bir adım bile atmadan ya yine giderse yine aylarca okadar uzaklarda olası beni korkutuyo sorun beklemek değil sonsuza kadar beklerim onu ama işte benimde bir ailem var o denizdeyken birkaç kişi beni istedi ya yine çıkarsa böyle kişiler ailem bilmiyo bizi ya beni zorlarlarsa oda burda olmayacakki kimden destek alayım.ama sözlü olsak bu sıkıntıları yaşamam.ozaman çok daha kolay olur herşey.ayırıkalmaktan korkmuyorum ben onu kaybetmekten korkuyorum.
öncelikle hoşgeldin :) ben de yeni sayılırım burda.. ama çabuk alışıyo insan çünkü hep benzer hikayeler var burda. özlem dolu sevgi dolu sabır dolu ve güçlü kadınların yeri burası
hiç birimiz tabi ki ailelerimizi çiğneyemeyiz ama sırf onlar istiyo diye istemediğimiz insanlarla evlenecek halimiz yok, çok klişe ama iyi veya kötü seçtiğimiz adamlarla biz paylaşıcaz hayatı.. ailene belki şuan söyleyemiyosun bi ilişkin olduğunu ama en azından onlara evlilik düşünmediğini kimseyle de bu konuda muhatap olmak istemediğini söylersen ilişkiniz ciddileşene kadar kafan rahat olur bu konuda. umarım hakkınızda da hayırlısı olur :)