- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.381
ayy canım ne kadar zor yaa, aslında senin yazdıklarından da komsucanınkilerden de anlaşılıyor ki aranızda kadınla/eşinin ailesiyle sevgi bagı yok. beni mesela kız kardesleriyle kardes zannediolar annesine ben annecim derim baska bişey demem o yuzden onların yanında daha da mutlu hissediyorum kendimi yüzüm kendiliğinden daha cok gülüyor
ama kendi annemin yanında bazen gözlerim doldugunda bile sen buna katlanacaksın kararlarının arkasında dur, özlemen doğal ama güçlü ol o cocugu da üzme der. belki kayınvalide de aynı seyleri söylerdi surat assam kızmayın siz de insan psikolojisi, sen biliodun, ben demiştim gibi cümleleri söylemeyi sever insan.
ne mutlu senin adına sevindim
bende ilk zamanlar denedim iyi olmayı olduğum gibi davranmayı hissettiklerimi yansıtmayı ama olmadı didem
gülüp mutlu olduğumda oğulları yokken nasılda keyifli olurmuşum dediler
üzgün canım sıkkın olduğunda amann bile isteye evlendin ne varki gidecek dediler
yanlarında alışveriş yapsam ayy ne güzel desem ne zorlukla kazanılıyo para sen ancak harca dediler
bende artık kendimce silah kuşandım hiç bir şeyimi yansıtmam resmiyetimi korurum
artık onlar tarafından yaralanmıyorum en azından
eşim gider aylarca arayan soran yok torun bizim nerdedir nasıldır diye soran yok
eşim gelir her sabah onların tlf uyanırız torunumuzu getir oğlum akşama bilmem ne yaptım gelde ye der kayınvalidem
emin ol sende bu durumda olsan benim yaptığımı yapmak zorunda kalırdın