- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.401
haklısın tahmın ediyorum neler yaşaabıleceğimi şimdi hem kendım hem eşim için üzülüyorum.ilerde birde çocugumuz için üzülücem.
neler yaşayacağımı bildiğim için aynen bende hem ertelemk istiyorum hemde olsun istiyoruz.inşallah izne geldiğinde bebiş çalışmaları yapıcaz.
amin inşallah sağlıkla büyür darısı başımıza.
çocuk olduktan sonra kendini, eşini, inan hiç düşünmüyorsun tek düşüncen çocuğun ve babası yani en azından beni yoran bu konu
sonuçta sizin yaşanmış anılarınız var hayalini kuarbileceğin gittiğiniz yerler birlikte yaptığınız herşey
ama bebeğin zaten ilk olarak farkında değil baba eksikliğinin sen bebeğinle herşeyi doyasıya yaşarken babası hep eksik. biraz daha büyüyüp dillendiğinde her baba deyişinde içinin yanması acıması ve baba para kazanmaya gitti gelecek bebeğim diye avutma çabaları
babanın bebeğiyle her tlf ve net konuşmalarında gelince nereye gidelim gelirken sana ne getireyim bebeğim diye kendince çabalaması
asıl bunları yaşamak en zoru çok daha güçlü olmak zorundasın kendinden çok bebeğin için çok daha güçlü olmak zorundasın eğer bebek istiyorsanız bunları çok iyi düşünmelisin
en büyük isteğim kızım babasının yokluğundanda yanında olduğundanda keyif alarak yaşamayı öğrenmesi