- 24 Aralık 2011
- 2.193
- 3
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.321
evet simdi o gelince daha zor olacak o pek cabuk begenmez hem en ucuzu olsun hem en güzeli olsun istiyor
iki ay önce inmeyi planlıyor sizce yetişir mi 2 ay kala ev- esya vs?
esyaları alınca hemen gelir tanıdıklarımızdan alıcaz ama ev almayı istiyoruz tadilat falan cıkarsa yandık
evet simdi o gelince daha zor olacak o pek cabuk begenmez hem en ucuzu olsun hem en güzeli olsun istiyor
iki ay önce inmeyi planlıyor sizce yetişir mi 2 ay kala ev- esya vs?
esyaları alınca hemen gelir tanıdıklarımızdan alıcaz ama ev almayı istiyoruz tadilat falan cıkarsa yandık
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı benım başıma inşallah :))
sımgeeee sesın cıkmıo nerelerdesın ne yapıosun dugun nasıl oldu bızden gelen oldumu??
eşim gelio sımge can o gıtsın bulusuruz ben ızmırde deıldım olsaydım gelırdım bodrumda calısıodum...allah bı yastıkda kocatsın ne yapıosun sımdı ızmırde?burcucum nasılsın cnm..görüşemedik..şükür cnm iyi bi şeklde atlattık düğünde güzeldi o aralar çok telaştaydım giremedim foruma..ececiğim geldi saolsun..telefonlaşmıştık sık sık..keşke sizde gelebilseydiniz çok mutlu olurdum..artık evime gelirsiniz bi beş çayına
kızlaarrr yardımmm pleaseee :)
ya eşim 28 aralıkta italyaya varacak ben de yanına gitmek istiyorum ama hemen yanasır mı bi de yılbası ya yanasamazsa tek kalacam,
zaten ordan tr cıkar hiç gelme boşa masraf dedi ama hem avrupada yılbası gecirirm hem de yanında olurum diyorum,
ama yanasamazsa 3-4ünde dönmem gerekecek, şirketini mi arayıp sorsam napsam bilmiyorum cok özledimmm 4 ay oldu görmeyeli
cnm çok güzel bi düşünce ama bayağı riskli bence..açıkçası ben cesaret edemezdim..bende eşimle konuşuyorum insan çok özleyince bi çare arıyor ama bilmediğin bi ülke ya işler ters giderse..ozman çok zor olmayacak mı ikiniz içinde..yani gemi bu son anda seferler değişir,açıkta demirlemek zorunda kalırlar,hava şartları zorlar vs..gitmeyi kafaya koyduysan bile güvenliğini iyi düşün..allah korusun dünyanın binbir türlü hali var..
aa ne güzel tatlım benim eşimde kısmetse geliyo yakında..bende napiyim izmire yerleşince işi bırakmıştım biliyosun ..tekrar başvurularımı yaptım bekliyorum bakalım cnm..sen bodrumda çalışmıssın haberim yok.işin ne üzerineydi turizmle mi alakalı?eşim gelio sımge can o gıtsın bulusuruz ben ızmırde deıldım olsaydım gelırdım bodrumda calısıodum...allah bı yastıkda kocatsın ne yapıosun sımdı ızmırde?
canım ben korkmuorum daha önce de cıktım basıma biesey geleceği varsa burda da gelir ama tabi o cok kızar, hele de yanasamazsa ben orda tek kalmak durumunda kalırsam hem kızacak hem para bosa gtcek hem aldıgım izin hem de cok üzülücez, ama bi yandan diyorum 4 gün tatilim var tam da o gunlere gelıo, eger gtmezsem o da tam 28inde yanasırsa kahrımdan ölürüm artık,
bi de ordan tr cıkar dedi ama ya cıkmazsa daha 4 var gelmesine topma 4 aydır göremedim valla 1 ay daha en fazla dayanabilriim gibi gelıo bana:18:
anlıyorum cnm zor bi durum..seni çok iyii anlıyorum..aama bence bu konuda sevdiğini dinlemelisin..o bile kesin bişey söyleyemiyor ki gemi de olmak malesef böyle bişey..ben gitsem eşim bana çok kızardı ..seni çok merak eder yanaşamazlarsa..her anlamda zor olur..yani sen gemide olsan o seni görmeye gelse ve sen gemiden inemesen ne hissederdin onun yerine kendini koy..birde sen bayansın tehlikelere de açıksın..emin ol yurtiçiyle yurtdışı arasında çok fark var..en azından sevgilin böyle düşünecek ve huzursuz olucak..yine de sen bilirsin tatlım..benim eşimde ayın sonunda gelicem diyor ama sen kendini yinede çok fazla kaptırma gemi bu belli olmaz demeyide ihmal etmiyor..canm ne yapsınlar onlar için daha da zor inan..bence onu dinle
canım kaç ay oldu gideli, yani şuna kızıyorum burda herkesin eşi 4 ay çalışıo benimki 8 ay, gecen biliosun 8,5 ay kaldı mersine geldi de 1 kere görüşebildim o yani. madem o kadar calışıosun o zaman parasını da iznini de benim tek kalmamı da tolere etmelisin, bencil miyim o mu bencil
evt cnm bayağı uzun bi süre ..sanırım ev almak istediğiniz için böyle uzun çıkıyor..ama konuşmalısın bence 8 ay çok fazla..sen de haklısın tabi ki 4 ay bile bana uzun geliyo..son ay patlayacak gibi oluyorum..insan sevgiye ilgiye muhtaç oluyo bi yerden sonra..bunu düşünmesi lazım..
yok güzelim ev falan alamıyoruz ki düğündür esyalardır ancak yetecek yani bize 20 bin falan kalır o da 4 ay calışmıo ona gider,
gel diyorum bu sefer kızıo yetmıo dio, bırak calışayım dio bi de üstüne azar işitiyorum
neyse sirketinden biriyle görüştüm türkiye cıkması gibi bi durum var ama henuz netleşmedi dedi, olur mu bilmiyorum
iyice sinirlerim bozuldu artık gözlerim doluo sürekli:2:
hmm anladım cnm..ama 8 ay gerçekten uzun..hani dört ay olunca avutuyosun kendini bi şeklde.yavaş yavaş alıştırsan onu daha kısa süreli seferlere çıkmaya..herşey para değil sonuçta biraz kendi yağımızda kavrulalım desen...gençliğimiz ,en güzel dönemlerimizi bunlar geriye gelmeyecek yani..böyle söylesen..belki onu düşünmeye sevkedersin..
söylüyorum canım, bu bi sürec dio bişeyleri ne kadar cabuk elde edersek o kadar cabuk karaya gecerim dio,
zaten düğünden sonra ben de gidicem canım insallah zorlanmam,
ama ne para ne baska bişey görüo insanın gözü işte hasret herseyin önüne gecıyor
işletmecilik yaptım..aa ne güzel tatlım benim eşimde kısmetse geliyo yakında..bende napiyim izmire yerleşince işi bırakmıştım biliyosun ..tekrar başvurularımı yaptım bekliyorum bakalım cnm..sen bodrumda çalışmıssın haberim yok.işin ne üzerineydi turizmle mi alakalı?
4 buçuk ay oldu gözlerine bakmayalı.. tam şafak 45 derken bir ay fazladan çalışmayı düşünüyokafamda binlerce soru.. ne baktığımı görüyorum ne duyduğumu işitiyorum, ona mı daha çok üzülüyorum kendime mi bilmiyorum.. bilmediğim çok şey var, kendimden korkuyorum