- 25 Temmuz 2010
- 611
- 1
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #5.301
bilmiyorum canım ya eskisi gibi değiliz orası kesinde... hayırlısı olsun herşeyin yani benimle olmasa bile mutlu olmasını isterim onun hayırlısını versin allah...
benimki cook uzaklarda canım ya brezilyadan bu tarafa geliyor, içini ferah tutmak lazım evet olacaksa heryerde hersey oluyor, bize olmayacağının da garantisi yok
valla zor canım allah sabır versin hepimize
kızlar eşim ingiltereden gelecek sizce kaç günde gelir.20 gun sürer dedi.o kadar uzun sürer mi gerçekten
aşağı yukarı sürer belkide bu hava şartlarında rüzgar helede tersse daha uzayabilir
sağlıkla gelsinde zaman uzasada farketmez biliyorum geliyorum dedikten sonra zaman geçmez kalır olduğu yerde
biz nekadar endişelensekte hayat bu kime ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tüm bekleyenlere
evt cnm..dua etmekten başka bi çare yok..sağsağlim kavuşalım sevdiğimize inşallh..senin hazırlıklar ne durumda.düğün için.hem heyecanlı hem gerginsindir biliyorum..geriye dönüp bakınca aklıma önce yorgunluğum geliyo..hersey yolunda ve güzeldii allhaa şükür ama hiç bi konuda o kadar yorulduğumu hatırlamıyorum..birde piskilolojik baskılar oluyo tabi ama aldırma..hersey bitip eşin yanıbaşında olunca işte hayat bu diyorsun..çok güzel bi duygu..allah tamamına erdirsin cnm..
canım daha 6 ay var ama hersey neredeyse bitti gibi, aslında hiç panik falan olmadım zevkle yaptım onun ailesi de cok destek oldu sagolsunlar, işe esyalar ve ev kaldı onları da gelince bakıcaz düğüne yakın, psikolojik baskı da olmadı canım cok sükür ailem, yakınlarım falan hiç sorun cıkartmadı, ben de güçlü duruyorum tabi onun da etkisi var.
bu bir iş bölümü diyorum, o daha cok paraya ihtiyacımız oldugu için gitti calışıyor ben de hazırlıklarımızı yapıyorum diyorum, milleti sustururum sen benim gözüme baksanaaa
çok güzel ozman cnm..ama zaten düğün öncesi oluyor sıkıntı eşyadır evdir derken..inşallah sende hiç olmaz tabi bi kişiylede alakalı..rahatsan o super işte..cnm bu arada eşyaları en az bi ay önceden seçin derim çünkü aldıktan sonra epey bi süre getirmemişlerdi benim mobilya ve beyaz eşyaları ..bu durumlara falan cnm sıkılmıştı..getirtene kadar aradığım halde bir ay sonunda tamamlandı evin eşyaları..bunu bildiğimiz için ben seçtim eşimi bekleseydim sıkıntı olacaktı o da benim zevkime güvendi saolsun sen seç dedi ..hatta benim arkadaş evlendiğinde evlerinde oturma odasının koltuları yemek masaları falan yoktu düşün artık..öyle aklında bulunsun dedim cnm
ben yapamadım onu bırakamadım( bakalım sonumuz ne olacak
oooooo canım benim onların koltuğu masası yokmuş
bizim herşeyimiz vardı ama kiracı evi boşaltmadı eşyalarda alındığı yerde kaldı
nikahtan sonra tatilimizi yapıp geldik kiracı çıktı ev tadilat oldu
eşyalar geldi bizimde 1 ay sonra evimiz oldu
yapacak bişey yok sağlık huzur mutluluk gerisi boş
sonrasında komik anı olarak kalıyor işte unutulmuyor
ama evet şimdilerde geç getiriyorlar eşyaları şimdiki evimizi kurarken eşyaları aldık 1 ay sonra geldi güya 10 güne elinizde olur demişlerdi ama tam 1 ay sonra geldi eşyalarımız
evt tatlım çok oluyor buna benzer olaylar..bende uyarayım didemciğimi dedim..senin durumumda sıkıntılı olmuş cnm ama tabi sevdicekle samanlık reyran oluyor aslındaen önemlisi de bu zaten..tabi yine olabildiğince temkinli olmak lazım..çünkü o dönemlerde hassas oluyorsun aksaklıklar daha çok canını sıkıyor..en azından benim için öyleydi..çok şükür atlattık..
kızlar çok mutluyum.anne adayıyım artık Allah ın izniyleyarın bebeğimizi görmeye gidicez ilk defa görücez .ve eşimde yanımda oda görücek bebeğimizin ilk halini inşallah.sonra gidicek tabi bize mama parası kazanmaya :) bakalım hayırlısı artık gidiceği tarih bufta bellli olucak.eşim gidince ben ine kayınvalide yanına
tabiikide o dönem hiç komik değildi çok sıkıntılanmıştım ama gerek yokmuş üzülmeye üzmeye
bende isterdim nikahtan sonra yeni evime gitmeyi ama olmadı bizde kayınvalideme gittik gelinliği damatlığı çıkardık atladık arabaya ohh balayı geldiğimizde kiracı çıkmıştı ama evin tadilatı vardı 1 gece annemde 1 gece kayınvalidemde kaldık sonra yatağımızı getirttik evimize geçtik orda kaldık tadilat devam ediyordu hala düşün işte
hepsi oldu bitti çok şükür hazırlıklı olmak lazım aksaklıklara herşey istediğin gibi olmuyor rahat olursan sıkıntı kalmıyor
gzün aydın cnm..allah sağlıklı bi şeklde kucağına almayı nasip etsin
kızlar çok mutluyum.anne adayıyım artık Allah ın izniyleyarın bebeğimizi görmeye gidicez ilk defa görücez .ve eşimde yanımda oda görücek bebeğimizin ilk halini inşallah.sonra gidicek tabi bize mama parası kazanmaya :) bakalım hayırlısı artık gidiceği tarih bufta bellli olucak.eşim gidince ben ine kayınvalide yanına
gözün aydınn canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canımmmm.Rabbim tüm çocuk aşkıyla yananlara da nasip etsin.
çok güzel ozman cnm..ama zaten düğün öncesi oluyor sıkıntı eşyadır evdir derken..inşallah sende hiç olmaz tabi bi kişiylede alakalı..rahatsan o super işte..cnm bu arada eşyaları en az bi ay önceden seçin derim çünkü aldıktan sonra epey bi süre getirmemişlerdi benim mobilya ve beyaz eşyaları ..bu durumlara falan cnm sıkılmıştı..getirtene kadar aradığım halde bir ay sonunda tamamlandı evin eşyaları..bunu bildiğimiz için ben seçtim eşimi bekleseydim sıkıntı olacaktı o da benim zevkime güvendi saolsun sen seç dedi ..hatta benim arkadaş evlendiğinde evlerinde oturma odasının koltuları yemek masaları falan yoktu düşün artık..öyle aklında bulunsun dedim cnm