Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar nabersinizzzz, en cok aldatan meslekler arastırmada kaptanları/denizcileri 1. sırada göremedim de paylaşayım dedimm

Son düzenleme:

ewet yanlız kalamıyorum ama gecen gun kımsenın haberi yok ama yanlız kaldım sabaha kadar oturdum hava aydınlanınca uyuyabıldım.
inşallah alışırız ben eylülden snra yanlız kalıcam ((

Eki Görüntüle 444981

selam kızlar nabersinizzzz, en cok aldatan meslekler arastırmada kaptanları/denizcileri 1. sırada göremedim de paylaşayım dedimm

hahaha iyimiş ama dışardan öyle değil her limanda sevgili diyorlar ama ben aartık takılmıyorum bu sözlere.aldatan yanında bile yapar.
yaparsada kendi bilir

çok keyifsizim ve sizden başka kimseyle paylaşmak gelmedi içimden erkek arkadaşımın gelmesine 15 günden az kaldı koca 6 ay bitti bile bu iyi haber ama şu ara ciddi sıkıntılardayız. anlık değişmeleri olmaya başladı. bir anda alakasız birşeye parlayıveriyor, hiç bir sorun yokken sinirlenebiliyor. nasıl davranmalıyım, neyi yanlış yapıyorum anlam veremiyorum artık.
allak bullak oldu kafam. arada denge kaybı oluyordu ama bu seferki çok büyük ve sık olmaya başladı. anlamaya çalışıyorum son günleri iyice bunalmıştır vs diye ama gerçekten 1 anı bir anını tutmuyor
sabah güzel konuşuyoruz,gece mesafeli buz gibi ve sorunlu hatta tartışmalı ve saçma sapan sebeplerden.
böyle durumlarla karşılaşanınız var mı (( ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım ya

bi süredir giremedim şimdi cevaplayayım,hayır ben almadım ve çıkmadım bir keresinde ist idi gemi o zaman kaldım o kadar, ama birisiyle tanışmıştım o zaman 2. kaptanın eşi o da gemideydi benimle 3 gün,o da öğretmendi ve tatillerde beraberdiler. o evrakları çıkarmıştı ama mebten izin alıyormuydu çıkarken bilmiyorum

ikincisi bu hayat tarzının insanı dengesizleştirdiği ve daha bir çok iyi/kötü huylar edindirdiği doğru,geriye dönüp bakınca kötü diyemiyorum hala (şu an 2 ay oldu ve yine çok özlememe rağmen)

benim bu zamana kadar gözlemlediğim gemi hayatının herkesteki etkisi farklı oluyor,sevgilinde böyle bir etkisi olabilir ya da bunu bahane ediyor olabilir.
ama genelde denizci kocalar eşlerine karşı mulayim,ilgili vs. iyi eşlerdir.ben eşine kötü yansıtan pek rastlamadım

selam canım, son gelmesine yakın biz de aynı sorunları yasamıştık sevgilimle, kötü oluyor ama kac aydır gemide, yalnız.. böyle olması normal bence üstüne gitme azcık kalmış sabret, terslese de iyi bişey yaz, yada tartışma cıksa da hemen konuyu geçiştir yoksa sorunlar büyüyor hasret daha cekilmez geliyor

şimdi biri bana bvöyle birsey yazsa acayip bozulurum yani rastlamamış olabilrsin ama arkadasın eşinin şu anda farklı bi sorunu olabilir, canı sıkkın olabilir, gercekten artık psikolojisi kaldıramıyor olabilir.. yansıtan var yansıtmayan var, yapıcı yorumlar yapmak gerekir diye düşünüyorum. sevgiler..

Bende denizci sevgilisiyim ve ne kadar zor çok iyi biliyorum. Şimdi Ukrayna'ya gitti ve gelecek inşallah 5 gün içinde sonra direk Mısır
Evet insan zorluklar yaşıyor hele içine bir kere güvensizlik düşünce ki yaşadım bunu. Katlanılması çok zor ayrılıyorsunuz sonra özlüyorsunuz ulaşmaya çalışıyorsunuz ulaşamıyorsunuz o Türkiye'ye gelene kadar canınız acıyor geceleri uyuyamıyorsunuz sonra bir arıyor 'aşkım' diyor bütün her şey bitiyor.
Hıı o her limanda sevgili olayı zor :) Zaten limanda fazla kalamıyorlar bazen sizin bulunduğunuz şehre geliyor da inemiyor gemiden nerde sizi aldatması hem zaten gemiden inse bile üzerinde yağlı paslı tulumlar aslında kıskanılcak şey başka kadınlara olan ya da olabilecek aşkları değil denize olan aşkları. Ne olursak olalım onlar için ister sevgili, ister anne, ister kardeş. Asla deniz olamayız.
Daha bugün konuşurken erkek çocuğumuz olunca ilk işim o daha yürümeye başlamadan havuza atmak olcak onu yüzmeyi küçükken öğrensin dmi diyordu.. Ama şu da bir gerçek ki hiç kimse denizci kadar gerçek sevemez. O gidiyor aylarca seferlere aklında sadece siz varsınız ahh karaya varayım da sevdiceğime kabuşayım bi sarılayım diyorlar.
Biz de onun böyle çok uzun seferlerinden birindne sonra barıştık zaten. Ona güvenmiyordum belki ama arayıp'Askere git dersen gelcem yüzüğü takcam sonra gitcem askere dönünce de evlenicez hemen Mısır'a giderken bilgisayarımda resmini gördüm ve dayanamadım senszliğe o zamandan beri bunu düşünüyorum.' dedi ve benim yelkenler suya indi tabi hemen.
Gerçek aşkı anca onlarla tadabileceğinizi bilin diyorum çünkü onların tek amacı sizin yanınızda olmak sizin sesinizi duymak yüzünüzü görmek yanınızda olanlar gibi işi farklı boyutlara çekmek değil.. Off ne yazdım ya.. Sonuç: Denizci eşi, sevgilisi olmak çok güzel bir şey tabi ki kendinize ve ona güveniyorsanız..

teşekkürler
şu anda tek ihtiyacım olan şey bana güç verecek yorumlar zaten.
çok hak veriyorum ona zaten sonuçta ben 1 gün boyunca evde kalsam sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum ki o ne haldedir.
sadece gelmesine çok az kaldı ya zamanın hiç geçmediğinden bahsediyor. e böyle olunca da tabi bana sarması normal sanırım.
farkındayım şu anda ben bile kendimle çelişiyorum. sanırım ikimizi de bu sefer yordu çünkü hiç bu kadar ayrı kalmamıştık (6ay). dünyanın en mutlu kadını ve en üzgün kadını 1 dakika içinde olabiliyorum düşünün ki neler yapıyor =)
değer mi? tabiki de değer... herşeye hem de...
geçicektir bu zamanlar da sonuçta nelerin üstesinden geliniyor. inşallah en fazla 10 gün sonra size musmutlu halde birşeyler yazarım
ortak dertlerin, ortak özlemlerin ve ortak mutluluklarımızın olması güzel :)

zaten "herkesteki etkisi farklı oluyor" derken senin sevgilinde sıkıntı yapmış olabilir demek istedim
genelde iyi olurlar derken bu benim gözlemlerim,genelde böyle benim ki böyle dersin bu kadar.sonuçta seçim senin.
bir başkasının gözlemi farklıysa bunu burada yazar,herkes KENDİ fikrini yazar,bir sorunumuzu forumda paylaşırken isteğimiz farklı bakış açılarıyla değerlendirilmesi değil mi?
ben benim için dürüst konuşulmasını isterim,bu yüzden başkalarına da böyle davranırım...

cok güzel ve doğru anlatmışsın canım, hepimiz bu tarz sıkıntıları yaşıyoruz ama atlatıyoruz bir sekilde işte, sevgi büyükse cok seyi yeniyor..
iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…