- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.781
ahh marine trafichastasıyız, benımkının bır surprizi olmustu gösteriim.
Eki Görüntüle 433700
Aaa senınkı yolun basında o zaman :) İnşallah hayırlısıyla gıder gelır canım.
canım sende benım gıbı yalnız kalamayanlardansın sanırım :) ben parça halde oluyorum çocukta olmayınca kayınvalidemlerde annemler ablamlarda kalıyorum iyi oluyor :) ama kötü olan ise evini özlüyorsun.benim eşim birkaç gün içinde gidicek tekrar.Allah kavuştursun sizi.gözlerin marine traffic te olur artık benim gibi :)
Eki Görüntüle 444981
selam kızlar nabersinizzzz, en cok aldatan meslekler arastırmada kaptanları/denizcileri 1. sırada göremedim de paylaşayım dedimm
hahaha iyimiş ama dışardan öyle değil her limanda sevgili diyorlar ama ben aartık takılmıyorum bu sözlere.aldatan yanında bile yapar.
yaparsada kendi bilir
bi süredir giremedim şimdi cevaplayayım,hayır ben almadım ve çıkmadım bir keresinde ist idi gemi o zaman kaldım o kadar, ama birisiyle tanışmıştım o zaman 2. kaptanın eşi o da gemideydi benimle 3 gün,o da öğretmendi ve tatillerde beraberdiler. o evrakları çıkarmıştı ama mebten izin alıyormuydu çıkarken bilmiyorumSen aldın mı? Prosedürleri neler? Biliyorsan bana da anlatırsan sevinirim. Ya da devlet memuruyken bu belgeler alınıp, denize çıkılabiliyor mu? Benim bildiğim bazı gemilerde misafir yolcu kapasitesi var. Ona göre çıkabiliyorsun diye biliyordum evrak gerekmeden, sadece pasaportunla. Ama hiç çıkmadığım için işlemlerin ayrıntısını da bilmiyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
çok keyifsizim ve sizden başka kimseyle paylaşmak gelmedi içimdenerkek arkadaşımın gelmesine 15 günden az kaldı koca 6 ay bitti bile bu iyi haber ama şu ara ciddi sıkıntılardayız. anlık değişmeleri olmaya başladı. bir anda alakasız birşeye parlayıveriyor, hiç bir sorun yokken sinirlenebiliyor. nasıl davranmalıyım, neyi yanlış yapıyorum anlam veremiyorum artık.
allak bullak oldu kafam. arada denge kaybı oluyordu ama bu seferki çok büyük ve sık olmaya başladı. anlamaya çalışıyorum son günleri iyice bunalmıştır vs diye ama gerçekten 1 anı bir anını tutmuyor
sabah güzel konuşuyoruz,gece mesafeli buz gibi ve sorunlu hatta tartışmalı ve saçma sapan sebeplerden.
böyle durumlarla karşılaşanınız var mı(( ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım ya
çok keyifsizim ve sizden başka kimseyle paylaşmak gelmedi içimdenerkek arkadaşımın gelmesine 15 günden az kaldı koca 6 ay bitti bile bu iyi haber ama şu ara ciddi sıkıntılardayız. anlık değişmeleri olmaya başladı. bir anda alakasız birşeye parlayıveriyor, hiç bir sorun yokken sinirlenebiliyor. nasıl davranmalıyım, neyi yanlış yapıyorum anlam veremiyorum artık.
allak bullak oldu kafam. arada denge kaybı oluyordu ama bu seferki çok büyük ve sık olmaya başladı. anlamaya çalışıyorum son günleri iyice bunalmıştır vs diye ama gerçekten 1 anı bir anını tutmuyor
sabah güzel konuşuyoruz,gece mesafeli buz gibi ve sorunlu hatta tartışmalı ve saçma sapan sebeplerden.
böyle durumlarla karşılaşanınız var mı(( ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım ya
benim bu zamana kadar gözlemlediğim gemi hayatının herkesteki etkisi farklı oluyor,sevgilinde böyle bir etkisi olabilir ya da bunu bahane ediyor olabilir.
ama genelde denizci kocalar eşlerine karşı mulayim,ilgili vs. iyi eşlerdir.ben eşine kötü yansıtan pek rastlamadım
şimdi biri bana bvöyle birsey yazsa acayip bozulurum yani rastlamamış olabilrsin ama arkadasın eşinin şu anda farklı bi sorunu olabilir, canı sıkkın olabilir, gercekten artık psikolojisi kaldıramıyor olabilir.. yansıtan var yansıtmayan var, yapıcı yorumlar yapmak gerekir diye düşünüyorum. sevgiler..
teşekkürler
şu anda tek ihtiyacım olan şey bana güç verecek yorumlar zaten.
çok hak veriyorum ona zaten sonuçta ben 1 gün boyunca evde kalsam sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum ki o ne haldedir.
sadece gelmesine çok az kaldı ya zamanın hiç geçmediğinden bahsediyor. e böyle olunca da tabi bana sarması normal sanırım.
farkındayım şu anda ben bile kendimle çelişiyorum. sanırım ikimizi de bu sefer yordu çünkü hiç bu kadar ayrı kalmamıştık (6ay). dünyanın en mutlu kadını ve en üzgün kadını 1 dakika içinde olabiliyorum düşünün ki neler yapıyor =)
değer mi? tabiki de değer... herşeye hem de...
geçicektir bu zamanlar da sonuçta nelerin üstesinden geliniyor. inşallah en fazla 10 gün sonra size musmutlu halde birşeyler yazarım
ortak dertlerin, ortak özlemlerin ve ortak mutluluklarımızın olması güzel :)
canlarrr,,,biz artık nişanlıyıızzzzzzzzzz
Canım benim tebrik ederim, çok çok çok mutlu olursunuz inşallah. Allah tamamına erdirsin:)))
canlarrr,,,biz artık nişanlıyıızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?