- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.801
Ya 12 saattir marinetraffic de kapsama alanı dışında erkek arkadaşımın gemisi korkmaya başladım iyice. Sürekli olan bir durum mu?
Bazen oluyor, endişe etmeyin. Telefonla veya internetten ulaşma imkanınız yok mu?
onların mesafeleri öyle 12 saatte aşılacak mesafeler değil biliyorsun,evet bu durum sık sık oluyor merak etme,bizimkilerin gemisi de limana yaklaşana kadar kapsama alanı dışında oluyor genelde
eşinin gidişine az kaldı ve sen şimdiden depresyona girdin hımm bence silkelenmelisinyanında olmasının keyfini son anına kadar çıkart ben öyle yapıyoorumm her zamann
Bizim de az kaldı, millet benden efkarlı valla "ayy napcaksın gidinceee" tarzı yaklasımlardan bıktım. hayat devam edecek, belli bi süre sonra alışacağım. sonucta herkes sunun farkına varmalı canlarım, bu adamlara burda çalıştıgının 5 katı para veriyorlar ve bunun için bazı seyleri daha kolay hallediyoruz, daha cabuk maddi rahata erip, daha lüks yasıyoruz. bu maddi tarafı. manevi tarafına gelince, mesleği bu, sectiği yasam tarzı bu ve saygı duymak gerekiyor, kimse keyfine sevdiklerini bırakıp gemiye cıkmıyor, onlar için daha zor, biz bir kişiyi özlerken onlar herkesi, vatanını özlüyorlar.
yanındayken sonuna kadar keyfini cıkaralım, gittiklerinde de dik durup hayatımıza devam edelim
iyi akşamlar arkadaşlar bu başlığı nasıl daha önce görmedim bilmiyorum .bu yaştan sonra bizde ayrı düştük eşimle yeni gemici eşim yaklaşık 1 buçuk sene oldu artık zor gelmeye başladı bana ve tabi onada
canlarrr,,,biz artık nişanlıyıızzzzzzzzzz
çevrede herkesin sorduğu şey evlenince napcan gitcek yine ee şimdi napıyorum bekliyorum yine beklicem napcam dediğine katılıyorum herkese bende şunu diyorum ben bitek onu özlüyorum ama onun benim dışımda da bir ailesi yakınları arkadaşları var o her şeyi herkesi özlüyor , bana geçen yazmış evlenince browni yaparmısın dienie yapmıyım ki gelişinde havalimanına götürcem hatta bi de kıymalı börek seviyo ondan yaparım :13: çok özledim son günler artık geri sayım yapıyoruz inşalla şirket yerine adam bulurda bi sefer yapmak zorunda kalmaz inceği limandan sonra
burda böyle bi konu olduğunu görünce çok sevindim sayende oldu diğer konuya yazdığını görünce profilinde gördüm
ee artık burdayız demektir:)))
gözün aydınn:))eşim geldii 3 gün beraberiz darısı sizee arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?