- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.761
ahh marine trafichastasıyız, benımkının bır surprizi olmustu gösteriim.
Eki Görüntüle 433700
Aaa senınkı yolun basında o zaman :) İnşallah hayırlısıyla gıder gelır canım.
İnanmıyorum ya çok tatlıymışÖyle valla yolun başındayız hemde ne yol :) Hayırlısı hepimiz için. Ya bu arada sen bana hiç yabancı gelmiyorsun ama tam çıkaramadım henüz tanıyorum gibi sanki İstanbul Avrupa yakasında özel bir okul var denizcilik okulu isim vermeyim şimdi bir alakan var mı orayla
Ben boğaziçi denizcilikteyim, ekolde ve akademı denızcılıkteydım.
bodem karakoyde , subattan berı oradayım, toplamda sektorde 3. senem.
İnanmıyorum ya çok tatlıymışÖyle valla yolun başındayız hemde ne yol :) Hayırlısı hepimiz için. Ya bu arada sen bana hiç yabancı gelmiyorsun ama tam çıkaramadım henüz tanıyorum gibi sanki İstanbul Avrupa yakasında özel bir okul var denizcilik okulu isim vermeyim şimdi bir alakan var mı orayla
Tamam buldum :) Erkek arkadaşım da ekoldeydi Semih ismi . Onun face inde görmüştüm seni. Diyorum bu Temel Reis resmi hiç yabancı gelmiyo ordan ısırdı gözüm demek ki :)
Hangi Semih? Dur bakıyım bızım cocuklardan kımler var, face lıstemde :) Semih Er*** mi? :)
Tamam buldum :) Erkek arkadaşım da ekoldeydi Semih ismi . Onun face inde görmüştüm seni. Diyorum bu Temel Reis resmi hiç yabancı gelmiyo ordan ısırdı gözüm demek ki :)
Bingo :) Ta kendisi tesadüfe bak :)
Temel reisi ben yaptım paintte :) ay Allahım beklerken nelere sardım bır bılsen
Çok iyi çocuktur kendisi, çok efendidiriyi seçim
ahh marine trafichastasıyız, benımkının bır surprizi olmustu gösteriim.
Eki Görüntüle 433700
Aaa senınkı yolun basında o zaman :) İnşallah hayırlısıyla gıder gelır canım.
HELLLOOOOOO GIZLAAARRR yakında nişanım var
gezioz valla işte bu aralar nolsun, sizler napıonuuz
HELLLOOOOOO GIZLAAARRR yakında nişanım var
gezioz valla işte bu aralar nolsun, sizler napıonuuz
biz hala geziyoruz kızlarrrr..:))Gez dolaş valla, en güzel zamanlar, ayrı geçen zamanı telefi edercesine gez...
kızlar kocam geldi 2 gunluğune bu sabah gitti ne kadar güzeldi 2 gun sanki 5 saat gibi kısa geldi geçti gitti.
şimdi kimbilir ne zaman tekrar gelecek.
bu gece ilk kez evimde yanlız kalıcam nasıl kalıcam korkmadan bilmiyorum belkide uyuyamıcam sabahlıcam
ama artık denemem gerek 1 sene oldu evleneli hiç yanlız kalamadım ama eninde sonunda yanlız kalmam gerekecek.
inşallah başarabılırım bu geceyi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?