Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ahh marine trafic hastasıyız, benımkının bır surprizi olmustu gösteriim.
Eki Görüntüle 433700

Aaa senınkı yolun basında o zaman :) İnşallah hayırlısıyla gıder gelır canım.

İnanmıyorum ya çok tatlıymış Öyle valla yolun başındayız hemde ne yol :) Hayırlısı hepimiz için. Ya bu arada sen bana hiç yabancı gelmiyorsun ama tam çıkaramadım henüz tanıyorum gibi sanki İstanbul Avrupa yakasında özel bir okul var denizcilik okulu isim vermeyim şimdi bir alakan var mı orayla

Ben boğaziçi denizcilikteyim, ekolde ve akademı denızcılıkteydım.
bodem karakoyde , subattan berı oradayım, toplamda sektorde 3. senem.

aa süpermiş bana da yapmıştı sevgilim acayip mutlu olmuştum

Tamam buldum :) Erkek arkadaşım da ekoldeydi Semih ismi . Onun face inde görmüştüm seni. Diyorum bu Temel Reis resmi hiç yabancı gelmiyo ordan ısırdı gözüm demek ki :)

Hangi Semih? Dur bakıyım bızım cocuklardan kımler var, face lıstemde :) Semih Er*** mi? :)

Son düzenleme:
ahh marine trafic hastasıyız, benımkının bır surprizi olmustu gösteriim.
Eki Görüntüle 433700

Aaa senınkı yolun basında o zaman :) İnşallah hayırlısıyla gıder gelır canım.

hahahaa çok iyiiii yaaa çok begendim nelerle mutlu oluyoruz nerelerden birbirimize aşkımızı sevgimizi gösteriyoruz.çok özel bayanlarız kızlarrrr işte bir kanıtı dahaaa .

ooo ne kadarda çogalmış okunacak şeyler öyle okuyup çıkıyorum kızlar çocuk büyütmek gerçektende çok zormuş annemi daha iyi anlıyorum

kızlar kocam geldi 2 gunluğune bu sabah gitti ne kadar güzeldi 2 gun sanki 5 saat gibi kısa geldi geçti gitti.
şimdi kimbilir ne zaman tekrar gelecek.
bu gece ilk kez evimde yanlız kalıcam nasıl kalıcam korkmadan bilmiyorum belkide uyuyamıcam sabahlıcam
ama artık denemem gerek 1 sene oldu evleneli hiç yanlız kalamadım ama eninde sonunda yanlız kalmam gerekecek.
inşallah başarabılırım bu geceyi kızlar

slm kızlar ne çok sayfa birikmiş okunacak ama malesef hiç vaktim yok ev hazırlıkları tam gaz çok yorgun ve bitkinim inşallah herşey gönlümce ve güzel olur

canım sende benım gıbı yalnız kalamayanlardansın sanırım :) ben parça halde oluyorum çocukta olmayınca kayınvalidemlerde annemler ablamlarda kalıyorum iyi oluyor :) ama kötü olan ise evini özlüyorsun.benim eşim birkaç gün içinde gidicek tekrar.Allah kavuştursun sizi.gözlerin marine traffic te olur artık benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…