Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hazıra konuyosun bakıyorum :p esyaları tasınız mı marmarise ? yada alındıgı gibi oraya gitti belkide :KK66: ha bu arada 2gun once yemıstım carsıda yegenımle bırlıkte lahmacunu. afiyet olsun canım benımm

yok daha taşımadk 4 gün sonra tasınacagız şuanda ben mersindeyim eşim marmariste yeni gitti zaten 5 gün falan oluyor gideli,şuanda ailemin yanındayım,6 agustosta tayin isticem marmarise 8 ndede marmariste olurum artık

hmm esınle bayagı bi uzaktasın sende neyse marmars bullusma noktanız olsun :KK66: Allah kavustursun canımm benımm.. ayrılıklar hep zor oluyor .. hmm aklıma geldi sen simdi orduevınde kalırsın sanırım yoksa lojmana çıkıp yada ev mi tutacaksınız ? sen marmarıste esın baska yerde tayınde bayagı bi zor olcak sizede..

selam ben bugun ancak girdim yanı dun girmedim sanırım :) gunleri bile karıstırır oldum yaaa... :KK70: kışlıkları hazırladık annem pazardan bolca sebze almısta ancak onları yaptık işte ..
sen nasılsın gorusemez olduk bu aralar fundacım?

selam,a.s.
bakmıyordum buralara uzun zamandır. nasılsınız nasıl geçiyor günler. benim de esim marmarise tayin oldu. 5 gündür orada işbaşı yaptı bile. ben lojman bekliyorum. evi toparlıyorum bu arada. lojman hallolur olmaz uçucam :eek:

ne güzel senin adına sewindim bende marmaris yolcusuyum ben ilk kez gidecegim oraya daha önce hiç görmemiştim hayırlısı olsun sanadakaydirigubbakcemile5

evet görüşemez olduk canım ya valla ne olsun iyiyim çok şükür yogun biraz tayin falan var şu sıralar benim onlarla ugraşıyoruz işte sen nasılsın tatlım?

abovvvvvvvvvvvv kimse yok ben de bi topic açam bari kendim olam sadece yaww kıslar nerdesiniz bea kimsecikler yok bi ben mi varım bu topiği açık tutan aaaaaaaaaaa kızıyom bakkk abba sende yoksun zaten

ecemcimm bitanem ben ancak bugun fısatım oldu nasılsın gorusmeyelii nasıll gidior bakem :) yaw ablamlar burda giremıorum ,2gun önce tatıle gittiler 5gun kalıp gerı doncekler bende fırsat bu dedım ama daha önce denedım nedense olmadı hep sayfa goruntulenemıyor dedi ::S:S bide yaz grıbı oldum sorma aslında kardesımden bulastı uyuss yaa.. artık girerim die umut edıyorum bende sana yazmıstım özeline ama belli bir sure gectıkten sonra sılınıyor :KK43:(( senın bana yazdıgında silişnmis :KK43:(( okuyamadım anlıcan.benımkıde izinde memleketınde ama yanımda deil moralım bozuluo gelse ya yanıma :KK70::KK70: çokmu bencılım ne :p onunda işi gucu var yazık fındık topluyrlar ben iyi kaytardım bu sene :))) neyse canım goruszzz optumm çokkk... kendıne çokk iyi baakkk .. bu arada esın nasıl oldu kazadan sonra iyilesti deilmi tamamen ? Allah buyugunden sakınsın tatlım ..

kızlar benıde alın aranıza sevgılım bugun yıne sefere gdıyo :KK43: ve gelecek hafta 5 yılımz ddolucak ve o yok cok sınırlerım bozuk cokkkkk agladım dun gece ama bızmkını soyle bı sansı var 6 gunde gelıyo ıtaya ya gdıyo yanlız

X