- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.261
canm olumlu ve mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum..yani insanım sonuçta benimde enerjimin düştüğü durumlar olabiliyo..ama o anda
düşüncelerine çeki düzen ver simge kafanda kuruyosun diyorum..yeri geliyo eşimi kırdığım zaman da oluyo ama arkasından yaptığımın yanlış olduğunu hissedip özür dilemekten de çekinmiyorum..ki bu tarz şeyelr yapmamaya özen gösteriyorum..çünkü eşim der senle küçük bi sorun yaşasam dahi bana burda çok ağır geliyo..burda üç gün uyumasam sürekli çalışsam dahi bu durum seninle tartıştığımız kadar bana koymaz diyo..şimdi ben bu adamı nasıl üzeyim..
hayatım bak ne güzel suvari olmuş sevgilin ..kısa zmanda birikimini yapar..inş tez zmandada tam anlamıyla kavuşursunuz..zamnla anlıycaksın ne demk istediğimi..planları hep karaya çıkmaya yönelik olucak..özlelliklede evlenince..
Merhaba arkadaşlar,
Bende bir denizci eşiyim 45 gündür ayrıyız.Daha 2,5 ayımız var.Sizin yazılarınızı okudukça teselli bulmaya çalışıyorum.Aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşabilmek çok güzel.Çünkü etrafımızdakiler nekadar yakınımızda olsa maalesef bizi anlayamıyorlar.
evet tatlım zaten ben baskı yapmayınca kendi söylemeye basladı bi iş mi kursak vs demeye..
bazı insanlar da o kadar paraya alışmış o yuzden bırakmaz dio, annem de tutturmuş denize aşık olur onlar, bırakmaz..
yok bana aşık dediysem de olmadı inandıramadım
Hoşbulduk arkadaşlar :)))
bak işte şimdiden başlamış ikinize yönelik planlar yapmaya..zaten sen kaptanlar denizi bırakamaz klişisine takılma yani..evet yaşlılığında bile çalışan tipler var ama bunlar genellikle aile hayatında mutsuzluk ve huzursuzluk yaşayan tipler..hatta eşim anlatmıştı adam gemiden indiğinde bir birbuçuk ay sonra eşi sepetlemeye bakıyomuş kocasını..tartışmalar kavgalar vs..adam ne yapsın..
ama bu mesleği seçenlerin %80 ine yakını gemiyi bırakıyomuş diye duydum ben..bunu da ailene söyleyebilrisin mesela klişelere takılmasınlar..hatta maaşların bu kadar yüksek olmasının sebebi de sektörde açık olması..daha çok karada çalışıyolar..benim eşimde belki sen olmasan bende burda kalıcı olurdum mutsuz bi evliliğim olsa bi kaçış olabilirdi
burası benim için ama şuan tek istediğim yeteri kadar birikim yapıp karayea çıkmak diyo..bizimde planlarımız var bakalım inş gerçekleştirmek nasip olur..ama bunlara çok kafa yormamak lazım cnmya şimdiden..bi laf vardır çünkü..akıl planlar kader gülermiş..sen içini ferah tut ve duanı eksik etme sevdiğinden ..ve çok çok mutlu etmeye bak ki biranönce dönmeye baksın yuvasına..elimizden gelen şuanda bu cnm..
Merhaba Simge
yazılarını okudum inan okudukça daha da rahatlıyor insan çok pozitif birisin.
Ne mutlu eşine senin gibi birisinin kalbini çalmış..
evet kısmet gercekten. ben mesela sevgilimi cok eskiden tanıyorum. okuldaydık bekleyemem dedim ayrıldım yılar sonra buldum bi gün buluştuk o gün sanki hiç ayrılmamış gibiydik, kısmet işte :) insallah sizin de planlarınız bi an önce hayırlısıyla olur canım. sen böyle ferah tuttukca içini olur eminim
dün dediğim oydu hani düzenimiz olsa rahatı, evi olsa gelir zaten huzur bulur diye..
bu arada 4. günüm sinirlerim bozuldu bugün durup durup gözlerim doluo herseye:18:
Ay simge ya benim bugun enerjim dusuktu sanirim bi halt ettim yuz yuze konusmamiz gereken bi konuyu ona ilettim cok bozuldu ben bu denszligi cok sik yapiorum kndime nsl engel olcm bilemiorum ama neden yaptigimi cozdum ya yuzune solemeye cesaretim yok yada beni birakip gidince ofke duyuyorum ama bundan kndiminde haberi yok yada bunu yapabilecek kdr psikolojimin bozulduguna inanasim gelmione yapcam ben bana akil verin kizlar hr turlu olumsuz en kotu elestirilere bile hazirim belki aklim basima gelir ogrenemedim cenemi tutmayicanm olumlu ve mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum..yani insanım sonuçta benimde enerjimin düştüğü durumlar olabiliyo..ama o anda
düşüncelerine çeki düzen ver simge kafanda kuruyosun diyorum..yeri geliyo eşimi kırdığım zaman da oluyo ama arkasından yaptığımın yanlış olduğunu hissedip özür dilemekten de çekinmiyorum..ki bu tarz şeyelr yapmamaya özen gösteriyorum..çünkü eşim der senle küçük bi sorun yaşasam dahi bana burda çok ağır geliyo..burda üç gün uyumasam sürekli çalışsam dahi bu durum seninle tartıştığımız kadar bana koymaz diyo..şimdi ben bu adamı nasıl üzeyim..
hayatım bak ne güzel suvari olmuş sevgilin ..kısa zmanda birikimini yapar..inş tez zmandada tam anlamıyla kavuşursunuz..zamnla anlıycaksın ne demk istediğimi..planları hep karaya çıkmaya yönelik olucak..özlelliklede evlenince..
Ay simge ya benim bugun enerjim dusuktu sanirim bi halt ettim yuz yuze konusmamiz gereken bi konuyu ona ilettim cok bozuldu ben bu denszligi cok sik yapiorum kndime nsl engel olcm bilemiorum ama neden yaptigimi cozdum ya yuzune solemeye cesaretim yok yada beni birakip gidince ofke duyuyorum ama bundan kndiminde haberi yok yada bunu yapabilecek kdr psikolojimin bozulduguna inanasim gelmione yapcam ben bana akil verin kizlar hr turlu olumsuz en kotu elestirilere bile hazirim belki aklim basima gelir ogrenemedim cenemi tutmayicanm olumlu ve mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum..yani insanım sonuçta benimde enerjimin düştüğü durumlar olabiliyo..ama o anda
Y didemcim soledimde ne fayda hakli oldugum konuda haksiz duruma dustum konuu amacindan cikti hatta konu hic konusulmadi mevzu o gemide bnm icin calisirken bnm sicakcik ewimde kocamdan ilgi beklememe dondu bazen bu durumu kullandiklari hissediorum benmi dedim sana git denizci ol ben seni bu halinle kabul etmisim ommrum boyunca yalniz kalma ihtimalini goze alip kabul etmisim her koseye sikistiginda bunu bana koz olarak nie kullaniosun o zmn bende koseye sikisinda is yerimde cnm sikildi ondan bana bisey sorma soleme mi diyim...susup geldiginde konussaydim %1500ben hakli olacaktim bunuda biliodum tutamadim cenemi kndime kiziorum
Ben ewlnmeden once aylarca konusmamayi gormemeyi goze almisdim ama mevzulari halletmeye calisirken devlet dairesi gibi muatabimin bana aylar snrasina randevu verecegini goz onunde bulundurmamisdim,akil edememisim umuyorum ki bu konuyuda asicam sanirim hayatimizda onlar yokmus gibi yasayip hic onlari aklimiza getirmemek gerekio tipki bekarmis gibi dunku tartismadan snr napiosun mesajina hic birsey olmamis gibi cvp vermek en dogrusu diyip haydi vira bismillah diorum
Kader arkadaslarım, merhabalar nasılsınız? ben ıyıyım ıste dershane ev arası gıdıp gelıyorum. esım aradı az once ve gemıcının bırı kalp krızı gecırmıs:2: onunla bırlıkte hastanedeymıs ıtalyada. 3 damarından 1ı tıkalı cıkmıs ve anjıo yapıp stent takmıslar. 3-4 gun hastanede kalması gerekıyormus. sırket ılgılenıyor sagolsun cunku yarın gemı kalkıyor. cok zor ya esım de cok korkmus bısı oldu dıye ama sukur korkulan olmadı. Allah hepsının yardımcısı olsun. Acil şifalar versin ins tez zamanda.Eşim bana numarasını verdı esının. cok panık halıyle ara bı sakınlestır dıye. onu arıycam ıste bende destek olmak ıcın. sızler ne yapıyorsunuz? bu arada gecenler esım geldı 2 gunlugune suprız yapıp. onu sızklere yazmayı unuttum. once telefon gorusmesı yapayımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?