Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Denizcinin eşi olmak;
Özlem çekmek ve güncel sorumlulukları bir başına yüklenmenin zorluğundan ziyâde,
Bir onur ve övünç kaynağıdır!..

ablacım bebiş nasıl oldu??? hani yeni fotolar bekliyoruz ama(

canım prensesim fazlasıyla mızmız bu diş meselesi mahvetti onuda benide ama sabır diyorum ve en kısa zamanda çıkmasını diliyorum bebeğim perişan oldu resim ilk dişi çıktığında koyucam inşallah

aminn inşallah

amin canım benim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir beni iyi tanımışsın buna çok sevindim normalde kendimi ifade edemediğimi düşünürüm ama sanırım öyle değil

ay yavrum kıyamam ona yaa nasıl canı yanıyordur((((

gostçum naber nasılsın ? yaa kimse eşine sevgilisine kavuştuğunu yazmıyor, benimki gelmiyor bari sizden güzel haber alayım :) senin sevgilin ne zaman gelecek haber var mı ?

Son düzenleme:
gostçum naber nasılsın ? yaa kimse eşine sevgilisine kavuştuğunu yazmıyor, benimki gelmiyor bari sizden güzel haber alayım :) senin sevgilin ne zaman gelecek haber var mı ?

canım benimki karada şimdilik ama 2 ay içinde gidiyor az kaldı( gerçi biz gene ayrıyız ama napalım en azından telefon çekiyor:))

olsun olsun telefon çekmesi bile yeterli en azından buralarda olduğunu biliyorsun, istediğin zaman arıyorsun :) bizim gene ertelendi görüşmemiz, muhtemelen kasımda falan gelir en erken, o zaman da izmire gelemez, gene görüşemeyiz ama en azından telefonda konuşuruz bol bol diyorum , yaşasın cep telefonu ve internet o zaman :)

slm arkadaşlar bu gece aşkımla telefonda kavuşacağız. çekecek en azından veee sanırım kasım aralık gibi gemi istanbulda tershaneye gelecekmiş bakıma. 10-15 gün sanırım burda. ay benden mutlusu yok bu haberi aldım.

hangi tersane acaaba benim eşim tersanede çalışıyo istanbulda

ben geldimm nasılsınız kızlar kuzucuğumdan fırsat bulup giremiyorum çok şükür biz iyiyiz yine annemdeyiz aşkıma kavuşmamıza az kaldı çok heyecanlıyım sanırım haftaya gelmiş olur öyle ümit ediyorum en geç 20 si dedi. babamız gelecek minik kuzum babasına kavuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…