Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok sevindim:)))))) Gözün aydın ablacım prenses babacığına kavuşuyor :))

Merhaa kader arkadaslarım nasılsınız?
ben pek ıyı degılım. Şehıt haberlerı geldıkce daha da artıyor ofkem ama elımden bırsey gelmıyor ne yazıkkı.

REINA adlı turk gemısı adrıyatıkte batmıs ve 3 denızcı vefat etmıs. sadece kurtulan kaptan ve 2. kaptan olmus. 5 tane kayıp var. uzerına bı de bu. Allah sabırlar versın aılelerıne. sırketın armatoru behzat bey. esım cok ıyı tanıyor. hatta bu gemıye gıtmeseydı ona gıtmek ıstıyordu. Allah Yardımcıları olsun. Insallah kayıplarda bulunur ve sagsalım aılelerıne kavusur.

merhabalar eşi veya nişanlısı cruise gemilerinde çalışan var mı??

sanırım yenisin öncelikle hoş geldin benim eşim tankerde çalışıyor pek bilgim yok neden sordun

çok sevindim:)))))) Gözün aydın ablacım prenses babacığına kavuşuyor :))

bende çok sevineceğim ama sanırım gecikecek daha 1 hafta önce 2 adam inmiş gemiden aynı zamanda eşim ve 2. kaptanda bekliyor inmeyi aybaşını bulur belkide değişim işi hayırlısı inşallah zaten gelecek diye içim içime sığmıyor ama diğer taraftanda tekrar gideceği aklıma geliyor çook kötü oluyorum

nerdeymiş bizim kızlar herkesler yok olmuş

merhaba nesrin canım benim şehitleri biliyorum ama konuşmak istemedim zaten heryer yıkılıyor konuş konuş çözüm yok
ama gemiyi duymamışım umarım kayıplar iyidir kurtulurlar rabbim sabır versin çok zor :2:

Teşekkür ederim.. Daha ilk defa ayrılıcaz bu kadar uzun süre..Ne yapıcağımı bilmiyorum
ne güzel , Allah kavuştursun :) prensesimiz kaç aylık ? :)

ilkler herzaman daha zordur hiç bilmediğin için ama zamanlada zorluk azalacak değil sakın aklından çıkarma rabbim güç versin hayırlısıyla gitsin dönsünler inşallah
benim prenses bu gece 00.12 de 7 ayını tamamlayacak çok zor bir bebek babasız büyütmek dahada zor

Evet çok zor olacağını hissediyorum Allah Hepimize sabır versin.
Maşallah prensesimize daha nice aylar,yıllara anne ve babasıyla birlikte tabi :) Evet haklısınız eminim çok zor oluyordur.

ay nerelerdesiniz ayol

burdayım canım sen nerelerdesin

evet kızlar güzel haber nihayet geldi aşkıma en geç arife günü kavuşacağız inşallah son anda bi aksilik olmazsa nasıl iş anlamadım kontrat bitti dilekçe verildi üzerinden 1.5 ay geçti ancak değişecek 4 ay diye gitti 5 ay oldu 6 kasımda 5 ay bitecek artık aman neyse hayırlısıyla kavuşalımda şimdi tek dileğim bu aaaa birde kuzum babasını görünce ağlamasın :18:

sizler nasılsınız kızlar hiç yoksunuz umarım herşey yolundadır ve iyisinizdir

Kızlar merhabalar, nasılsınız? Herkes iyidir umarım, ben aynı iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum.
denizk canım çok sevindim eşinin gelmesine, bayramda birlikte olacaksınız çok güzel, çok sevindim ikiniz adına. Onun dışında iyisindir inşallah.
captaninkarisi canım sen de iyisin. Umut'la uğraşıyorsundur büyük ihtimalle.
gost canım sen ne yaptın, nasılsın? Yoğunsun galiba sen de.
Herkese şimdiden iyi bayramlar diyorum. Sevdiklerinizle daha nice bayramlara. Fiziksel olarak yan yana olmasanız bile önemli olan aranıza fiziksel mesefeler dışında bir mesafe girmesin. Gerisi hallolur.
Herkese iyi bayramlar tekrar. Öpüyorum hepinizi çok. Mucks:)

Değerli denizdaşlarım bayramızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı mutlu umutlu ve başarılı nice bayramlar geçirmenizi dilerim... sevdiğinizden uzak bir bayram ne kadar acı verir bilirim lakin hayatta yanlız olanıdığınızı sizi çok uzaklarda düşünen sizin için yaşayan biri olduğu için mutlu olmalısınız ayrıcı hiç ama hiç yanlız değilsiniz BİZ VARIZ! biz kocmana bir aileyiz.... sevgiyle kalın:)) MUSMUTLU BAYRAMLAR HEPİMİZE:)

iyiyim ablacım evet malesef çok yoğunum okulla uğraşıyorum ( sen nasılsın?

slm canlar kimsecikler yok topikimizde inşallah herkes iyidir
ben ve prensesim çok iyiyiz kavuştuk aşkımıza arife değil bayramın 2. gecesi kavuştuk
zaman o kadar çabuk geçiyorki hep aklımın köşesinde gideceği zaman ne yapacağım diye

herkese merhaba :) ben de uzun zamandır pek giremiyordum yoğunluktan, ya da okuyup kaçıyordum itiraf ediyorum :) geçmiş zamanlarda 3 ay zor dayandım 5 ay nasıl olur falan diyordum oluyormuş ama son bir ay özellikle ölü gibiydim denebilir :) gecen hafta sevgilim geldi benim de, onu gördüm canlandım artık. tabi bir gün görüşebildik ama olsun :) artık o kadar uzun olmazmış öyle söyledi, gene inandım, ya da inanmış gibi yaptım

bu aralar bir de iş çok yoğundu, haftasonları anca girebiliyorum zaten, onda da yok düğündü, bayramdı, mesai vardı falan pek vaktim olmadı. umarım artık daha sık girebilirim, özlemişim bu topiği

Sevgilim gittti Bugun 22.gün..
Geçmek bilmiyor onsuz günler,saatler..
daha önümde koskoca 158 gün var..
15 gündür de haber de alamıyorum marinetrafficden bakıyorum orda da ''out of range ''
cıldırmak uzereyım tam anlamıyla..
İlk gidişi bu
Öluyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…