- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.901
ben geldimm nasılsınız kızlar kuzucuğumdan fırsat bulup giremiyorum çok şükür biz iyiyiz yine annemdeyiz aşkıma kavuşmamıza az kaldı çok heyecanlıyım sanırım haftaya gelmiş olur öyle ümit ediyorum en geç 20 si dedi. babamız gelecek minik kuzum babasına kavuşacak
merhabalar eşi veya nişanlısı cruise gemilerinde çalışan var mı??
çok sevindim:)))))) Gözün aydın ablacım prenses babacığına kavuşuyor :))
Merhaa kader arkadaslarım nasılsınız?
ben pek ıyı degılım. Şehıt haberlerı geldıkce daha da artıyor ofkem ama elımden bırsey gelmıyor ne yazıkkı.
REINA adlı turk gemısı adrıyatıkte batmıs ve 3 denızcı vefat etmıs. sadece kurtulan kaptan ve 2. kaptan olmus. 5 tane kayıp var. uzerına bı de bu. Allah sabırlar versın aılelerıne. sırketın armatoru behzat bey. esım cok ıyı tanıyor. hatta bu gemıye gıtmeseydı ona gıtmek ıstıyordu. Allah Yardımcıları olsun. Insallah kayıplarda bulunur ve sagsalım aılelerıne kavusur.
herkese merhabalar ben de yeni katıldım aranıza bir kaptan sevgilisi olarak :)
hoşgeldin arkadaşımbizim topik bu aralar çok sessiz seferdemi sevgilin
hoşbulduk :) yok hayır burada ama 1-2 haftaya gidicek
o zaman şimdiden allah kavuştursun
bizde prensesimle babamızı bekliyoruz en geç 1-2 haftaya burda olur diye umut ediyorum
Teşekkür ederim.. Daha ilk defa ayrılıcaz bu kadar uzun süre..Ne yapıcağımı bilmiyorum
ne güzel , Allah kavuştursun :) prensesimiz kaç aylık ? :)
ilkler herzaman daha zordur hiç bilmediğin için ama zamanlada zorluk azalacak değil sakın aklından çıkarma rabbim güç versin hayırlısıyla gitsin dönsünler inşallah
benim prenses bu gece 00.12 de 7 ayını tamamlayacakçok zor bir bebek babasız büyütmek dahada zor
ay nerelerdesiniz ayol
Kızlar merhabalar, nasılsınız? Herkes iyidir umarım, ben aynı iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum.
denizk canım çok sevindim eşinin gelmesine, bayramda birlikte olacaksınız çok güzel, çok sevindim ikiniz adına. Onun dışında iyisindir inşallah.
captaninkarisi canım sen de iyisin. Umut'la uğraşıyorsundur büyük ihtimalle.
gost canım sen ne yaptın, nasılsın? Yoğunsun galiba sen de.
Herkese şimdiden iyi bayramlar diyorum. Sevdiklerinizle daha nice bayramlara. Fiziksel olarak yan yana olmasanız bile önemli olan aranıza fiziksel mesefeler dışında bir mesafe girmesin. Gerisi hallolur.
Herkese iyi bayramlar tekrar. Öpüyorum hepinizi çok. Mucks:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?